ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

A΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


A΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Συνεχίζεται κανονικά το Σάββατο 6 Μαρτίου 2010 η 17η αγωνιστική της  Α΄Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Γρεβενών με τα ακόλουθα παιχνίδια:
17η αγωνιστική
Καρπερό - Φελλί
Αμυγδαλιά - Μηλιά
Κτηνοτροφικός - Μέγαρο  
Δήμητρα - Σειρήνα  
Ιτέα - Παλιουριά
Κιβωτός - Δεσκάτη
Κοκκινιά - Άγ. Γεώργιος

Στη Δήμητρα εκστρατεύει η πρωτοπόρος Σειρήνα, με μοναδικό σκοπό το τρίποντο και τη διατήρηση της πρώτης θέσης.
Χωρίς απρόοπτα έγινε η προετοιμασία της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Σαράντης Μπαλντούμης έχει στη διάθεσή του, όλους τους παίχτες, εκτός του Νίκου Φαλτάκα που ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό. Πρόβλημα επίσης υπάρχει  στη θέση του τερματοφύλακα, όπου πιθανόν να κληθεί πάλι ο μεσοαμυντικός Σαράντης Γρίδας να υπερασπίσει την εστία της Σειρήνας, αφού υπάρχουν προβλήματα συνεννόησης με το βασικό τερματοφύλακα Θοδωρή Αποστολίδη, που απουσίαζε αδικαιολόγητα στο προηγούμενο ματς. Ο αγώνας κρίνεται δύσκολος απ' τον προπονητή της Σειρήνας, αφού η Δήμητρα παραδοσιακά διαθέτει καλή ομάδα και έμπειρους ποδοσφαιριστές, που είναι ικανοί για κάθε αποτέλεσμα, πράγμα που το έχουν αποδείξει φέτος. Εν τω μεταξύ, συζήτηση με τους επιθετικούς είχε ο τεχνικός της Σειρήνας στα γραφεία της ομάδας και τους ζήτησε να είναι πιο ουσιαστικοί στις τελικές φάσεις. Η σωρεία χαμένων ευκαιριών πρέπει να σταματήσει και πρέπει να αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια με τ δέουσα σοβαρότητα.

ΝΕΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

τοπικα νεα
ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 
Ένα έργο που θα αναβαθμίσει τα πολιτιστικά δρώμενα στα Γρεβενά, προϋπολογισμού 180.000 ευρώ- χρηματοδοτούμενο από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, η σύμβαση ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γιώργο Νούτσο και την ανάδοχο εταιρεία, την Παρασκευή 5-3-2010. Ο Δήμαρχος Γρεβενών αναφέρθηκε στις διάφορες δυσκολίες που ξεπεράστηκαν και στην ταχεία εκτέλεση ενός έργου που θα συμβάλλει στην υπόθεση του πολιτισμού στον τόπο μας και το σπουδαιότερο θα δώσει ποιοτικές υποδομές στους νέους.   
Η μελέτη αυτή αφορά προμήθεια για τον εξοπλισμό της αίθουσας εκδηλώσεων του 7ου δημοτικού σχολείου με θεατρικό φωτισμό, με ενισχυμένο ήχο κινηματογράφου, οπτικοακουστικά μέσα, εξοπλισμό σκηνής, και πλατείας. Έτσι θα μπορεί να εξυπηρετεί θεατρικές παραγωγές, συνέδρια και ποικίλες εκδηλώσεις, δίνοντας μια εναλλακτική λύση στην αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών. 

ΑΘΛΟΧΩΡΟΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Ο Δήμος Γρεβενών σας γνωρίζει ότι από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010, ξεκινάει το πρόγραμμα «ΑΘΛΟΧΩΡΟΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ», όπως και πέρυσι.
Οι χώροι που θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα είναι το 1ο γυμνάσιο και το 4ο Δημοτικό Σχολείο κατά τις ώρες 16:00 έως 19:00 καθημερινά καθώς και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.
Εγγραφές μπορούν να γίνουν στους συγκεκριμένους χώρους τις ώρες που εξελίσσεται το πρόγραμμα.  

Μήπως ήρθε η ώρα για μείωση των ομάδων;;;


(του Γιώργου Βίτκα)
Για μία ακόμα αγωνιστική, γίναμε μάρτυρες του πολύ φτωχού και υποβαθμισμένου ποδοσφαίρου που υπάρχει στην περιοχή της Φλώρινας. Δυστυχώς η εικόνα και η κατάστασή του έχουν πιάσει πάτο και αν δεν γίνουν σύντομα κάποιες διορθωτικές κινήσεις, πολύ φοβάμαι ότι το Φλωρινιώτικο ποδόσφαιρο θα εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας (αν δεν έχει ήδη γίνει αυτό).
Μία από τις πλέον απαραίτητες κινήσεις της διοργανώτριας αρχής, είναι η μείωση των ομάδων, όλων των κατηγοριών. Πολλούς μπορεί να βρει αντίθετους μια ανάλογη κίνηση και να...

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το dvd, ο παρτενέρ και ο ΣΔΟΕ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το dvd, ο παρτενέρ και ο ΣΔΟΕ
Το σώμα Ελεγκτών του υπουργείου Οικονομικών πήγε χθες το μεσημέρι στην εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών Σειρήνα που κυκλοφόρησε το καυτό video της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Οι ελεγκτές της υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών (πρώην ΣΔΟΕ) έχουν εντολή να κάνουν φύλλο και φτερό τα τιμολόγια και τα παραστατικά διακίνησης του εν λόγω βίντεο.
Οι «Ράμπο» του υπουργείου Οικονομικών, αν και έστησαν καρτέρι έξω από τα γραφεία της εταιρείας παραγωγής, δεν κατάφεραν να βρουν κάποιον υπεύθυνο προκειμένου να πραγματοποιήσουν τον έλεγχο καθώς, σύμφωνα με πηγές της «Espresso», ο ιδιοκτήτης της εταιρείας βρίσκεται εκτός Αθηνών. Επίσης, το κλιμάκιο ελέγχου έχει εντολή να...

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ

Η Νεολαία του Ποντιακού Συλλόγου Μικροκλεισούρας Γρεβενών «Αγία Τριάς» σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου 2010 στο κέντρο διασκέδασης "Ακρίτας" στα Αλωνάκια Κοζάνης.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα:

Τραγούδι:
- Κουρτίδης Γιάννης
- Παρχαρίδης Στάθης
- Ανδρεάδης Λευτέρης

Λύρα:
- Σανίδης Γιάννης
- Τσακλίδης Κώστας
- Χάϊτας Κώστας

Τηλέφωνο Ρεζερβέ «Ακρίτας»:2461091033    

Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροκλεισούρας

Μικροκλεισούρα Γρεβενών

Γρεβενά

Τ.Κ. 51100

Τηλ. 6973305242      

www.mikrokleisoura.gr

Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων
Νότιας Ελλάδος και Νήσων
Νοταρά 45 & Μετσόβου 30, Αθήνα 106 83
Τηλ. 210 5231966 begin_of_the_skype_highlighting              210 5231966      end_of_the_skype_highlighting
Fax: 210 5221950
info@psomiadion.gr

Αθήνα 02.03.2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νότιας Ελλάδος και Νήσων σας ενημερώνει για τις εξής εκδηλώσεις:

Σάββατο 06\03\2010 και ώρα 22:00 θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αιτ/νων Εκ Πόντου «ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ», στο ποντιακό κέντρο «ΚΟΡΤΣΟΠΟΝ», Πειραιώς 68, Μοσχάτο. Κατά τη διάρκεια του χορού θα τιμηθούν οι κ.κ.: Παναγιώτης Ψωμιάδης, νομάρχης Θεσσαλονίκης και Δημήτρης Μελισσανίδης, τέως πρόεδρος της Α.Ε.Κ. - επιχειρηματίας.

Κυριακή 07\03\2010 και ώρα 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ποντιακό γλέντι από το Σύλλογο Ποντίων Ευβοίας «ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ», στο κέντρο «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ», Κάνηθος Χαλκίδας.

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μεταξύ των σωματείων του συνδέσμου μας, η παρουσία σας στις εκδηλώσεις των αδελφών σωματείων κρίνεται απαραίτητη και δυναμώνει τις προσπάθειες όλων μας.

Η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου
Ερμίδου Γεωργία