ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ; (video)

Ατρόμητος - Ηρακλής 2-1 (video)

Η νίκη επί του Ηρακλή, το Σάββατο στο Περιστέρι, άνοιξε την... όρεξη στον Γιώργο Δώνη. Αν και αρχικά ο προπονητής του Ατρόμητου μίλησε για την εξασφάλιση της παραμονής, ακολούθως αναφέρθηκε στα πλέι οφ.
"Το τρίποντο αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί με αυτό εξασφαλίσαμε την παραμονή μας", είπε αρχικά ο Γιώργος Δώνης και συνέχισε με την ανάλυση του αγώνα: "Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και φαινόταν ότι θα παίρναμε μια εύκολη νίκη, αλλά μετά το γκολ του Ηρακλή δεν είχαμε ηρεμία. Φτάσαμε τους 35 βαθμούς και σε σχέση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα ίσως βάλουμε στόχο την κατάκτηση της 5ης θέσης". Τέλος ο νεαρός κόουτς σημείωσε: "Από εδώ και στο εξής θα δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά τα οποία πιστεύουμε, αλλά η ισορροπία είναι λεπτή, καθώς έχουμε ακόμα στόχους". 

ΑΕΚ-Καβάλα 3-0 (video)

Η ΑΕΚ έγινε η πρώτη ομάδα του τέως ΠΟΚ που κατάφερε να νικήσει την Καβάλα. Μπλάνκο, Γιάχιτςκαι Μαντούκα οι σκόρερ για την Ένωση, που απειλήθηκε ελάχιστα.
Το πρώτο ημίχρονο, σε καμία περίπτωση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς η ΑΕΚ μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσε να αξιοποιήσει αυτό το πλεονέκτημα. Και πως άλλωστε να γίνει διαφορετικά, απο τη στιγμή που στα πρώτα 33 λεπτά η άμυνα της Καβάλας έδειχνε αρκετά συμπαγής για να τη σπάσουν οι «κιτρινόμαυροι». Όλα όμως άλλαξαν με το γκολ του Μπλάνκο, που ήρθε απο πέναλτι που κέρδισε ο Καφές.

Ολυμπιακός-ΠΑΣ 2-2 (video)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε από το γήπεδο Καραϊσκάκη με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στον προβληματικό Ολυμπιακό, ο οποίος χάνει και τις τελευταίες του ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου.
Μέχρι το 37ο λεπτό μία φάση είχε καταγραφεί στην αναμέτρηση κι αυτή για τον ΠΑΣ. Συγκεκριμένα, στο 13’ ο Μπακαγιόκο βρέθηκε σε θέση βολής μετά από σέντρα του Ντάσιου, αλλά ο Νικοπολίδης έδιωξε το πλασέ στην κίνηση που επιχείρησε. Τόσο η συγκεκριμένη ευκαιρία, όσο και η ανομβρία από φάσεις που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου ήταν απόρροια της πολύ καλής παρουσίας των φιλοξενούμενων, ειδικά των μέσων oι οποίοι κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο και να εγκλωβίσουν τους «ερυθρολεύκους».
Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη αξιόλογη φάση των γηπεδούχων ήταν το γκολ της ισοφάρισης του Ντάρμπισαϊρ, το οποίο ήρθε ως... παυσίπονο μόλις δύο λεπτά μετά το γκολ του Μπουχάν. Ο Αργεντίνος σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Παπαδόπουλο και ο Νικοπολίδης την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του δίχως να μπορεί να αντιδράσει.

Eurovision. Ο Γιώργος Αλκαίος νικητής του τελικού.

Ο Γιώργος Αλκαίος νικητής του Ελληνικού τελικού της Eurovision
 Όpa" θα πουν τελικά ο Γιώργος Αλκαίος και οι Friends στη φετινή διοργάνωση της Eurovision στο Όσλο.
Σε μία λίγο ξενέρωτη βραδιά ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision δεν θυμίζει σε τίποτα τα φαντασμαγορικά shows των προηγούμενων ετών.
Οι οικοδέσποινες, Ρίκα και Τζένη, με κρύες ατάκες δεν κατάφεραν να τονώσουν το κλίμα.
Το Opa με τον Γιώργο Αλκαίο ξεχώρησε λόγω ρυθμού και καλής σκηνικής παρουσίας.
Ας ελπίσουμε να συγκινήσουμε τους Ευρωπαίους με την λύρα και τα έθνικ στοιχεία!
Ο γνωστός καλλιτέχνης και οι φίλοι του επιλέχθηκαν από το κοινό και την κριτική επιτροπή να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον φετινό μουσικό διαγωνισμό.
Σε έναν ελληνικό τελικό, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από τη λιτότητα, οι συμμετοχές αν και επτά δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν υπέροχες. Κάθε άλλο μάλιστα, αφού όλες οι συμμετοχές είχαν ένα κοινό σημείο: τη μετριότητα.
Ο Γιώργος Αλκαίος και οι friends έπεισαν περισσότερο ως παρέα και με μια σχετική άνεση έκοψαν το νήμα και πήραν το εισιτήριο για το Όσλο.


Τα υποψήφια τραγούδια ήταν τα εξής:
  • Χρήστος Χατζηνάσιος: "Illusion"
  • Sunny Μπαλτζή & Second Skin: "Game of life"
  • Μάνος Πυροβολάκης: "Κιβωτός του Νώε"
  • Γιώργος Αλκαίος & Friends: "OPA"
  • Γιώργος Καραδήμος: "Πολεμάω"
  • Μέλισσες: "Κινέζος"
  • Émigré: "Touch me deep inside"

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 3ος ΟΜΙΛΟΣ. 22η αγωνιστική!!!


ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 14 - 3 - 2010
ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΤΑΝΟΥ
ΩΡΑ: 1500
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΕΡΕΤΙΔΗΣ Φ. (Καβάλας)
ΕΠΟΠΤΗΣ α': ΠΟΛΙΑΝΙΤΗΣ Α. (Καβάλας)
ΕΠΟΠΤΗΣ β': ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Ε. (Καβάλας)
Παρατηρητής ΓΚΟΥΝΤΑΣ Ι. (Κοζάνης).

Κομβικό κρίνεται το ματς στην Αλεξάνδρεια για τη Διοίκηση και τον προπονητή της Α.Ε.Π. 
Ας μην ξεχνάμε ότι και πέρσι, η αντίστροφη πορεία για τη σωτηρία της Α.Ε.Π. άρχισε από την Αλεξάνδρεια.
Και οι δυο ομάδες θέλουν το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι για να νιώσουν ασφάλεια ξεφεύγοντας κατά πολύ από τη ζώνη του υποβιβασμού και η Α.Ε.Π. για να παραμείνει στο παιχνίδι της σωτηρίας.
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Χρήστος Λάλλος, αφού με την επιστροφή των τραυματιών Χριστοφορίδη, Τζερεμέ και Μαντζώλα, έχει όλους τους παίχτες στη διάθεσή του. "Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο", δήλωσε ο τεχνικός των Ποντίων. Η ομάδα μας αυτή τη χρονική στιγμή είναι "μια γροθιά" και έχουμε τις δυνατότητες να παραμείνουμε στην κατηγορία. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν μεταμορφωθεί πλέον σε πολεμιστές και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα μέχρι τέλους.
 Εξάλλου ο Γενικός Αρχηγός των Ποντίων Γρηγόρης Παπαδόπουλος, τόνισε χαρακτηριστικά. "Είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Βέβαια δεν εξαρτώνται όλα από μας, αφού χρειαζόμαστε και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εμείς θα παμε για νίκη στην Αλεξάνδρεια και είμαι πεπεισμένος ότι αν τα παιδιά παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, θα τα καταφέρουμε. Είναι μακρύς ο δρόμος ακόμα και χρειάζεται επιμονή και υπομονή".



Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ Δ.Δ. ΠΟΡΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ: 14-03-2010, ΄ΩΡΑ: 15.00΄μ.μ.  

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ

ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Α. Τζωφώλης (Τρικάλων)

Α΄ΒΟΗΘΟΣ: Κ. Νίκου (Τρικάλων)

Β΄ΒΟΗΘΟΣ: Α. Μαριώλης (Τρικάλων)

Παρατηρητής: Σ. Τσιακμάκης (Κοζάνης)

Καλό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στον Πόρο, αφού ο Σβορώνος που αγωνίζεται για την παραμονή, θα τα δώσει όλα, όπως είναι φυσικό. Από την άλλη μεριά τα Αεράτα, που έχουν ήδη αποχαιρετίσει την κατηγορία, χτυπάν όλα τα παιχνίδια, αφού όπως δήλωσε ο Κώστας Χαστάς, "παίζουμε πλέον για την αξιοπρέπειά μας".
Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Νίκος Μπαλοδήμος. Θα στερηθεί σίγουρα των υπηρεσιών του Ευαγγελόπουλου και του Στέλιου Δεληβού, που αποβλήθηκαν στο ματς της Αγκαθιάς και των τραυματιών Μάκη Λάλλου και Αποστόλη Οικονόμου, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Παναγιώτη Λάλλου που υποφέρει στον αστράγαλο από χτύπημα που δέχθηκε στο τελευταίο ματς. ΄Ετσι αναμένεται την αποστολή να πλαισιώσουν οι πιτσιρικάδες της Β΄ομάδας, Θέμης Δημόπουλος, Σέργιος Μπαλοδήμος, Ευθύμης Παπακώστας, Λορέντσο Βιτορίνο και Γιώργος Κοτενίδης. Εν τω μεταξύ τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του, απένειμε ο τεχνικός των Αεράτων.
 Νίκος Μπαλοδήμος. "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου στη Αγκαθιά.  ΄Ισως για πρώτη φορά φέτος λειτουργήσαμε σαν ομάδα. Χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και τόνισα στους παίχτες μου, ότι σημασία έχει ο τρόπος που κατεβαίνεις στην απόκρημνη πλαγιά της πτώσης. Οι εμπειρίες που απόκομισσαν φέτος θα είναι οδηγός τους για τις επόμενες χρονιές".
 f. bazakas


14/03

15:00

Αλεξάνδρεια-Α.Ε. Ποντίων

14/03

15:00

Βατανιακός-Εθνικός Φ.Σ.

14/03

15:00

Ενωση Αποστόλου Παύλου-Σιάτιστα

14/03

15:00

Μακεδονικός Φούφας-Κάστωρ ΑΟ

14/03

15:00

Απόλλων Αμμοχωρίου-Φλώρινα

14/03

15:00

Γρεβενά Αεράτα-Σβορωνος

14/03

15:00

Νάουσα-Νίκη Αγκαθιάς

14/03

15:00

Μ.Α.Ε. Ποντίων-Εθνικός Κατερίνης

26η αγωνιστική στη Γ' εθνική

KYΡΙΑΚΗ: 14-03-2010
Δ.Α.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ: 15:00 μ.μ.

ΠΥΡΣΟΣ- ΤΡΙΚΑΛΑ

Διαιτητής: Μηλιάδης Κων/νος- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 
Α’ Βοηθός: Πετρέντζης Ευάγγελος- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 
Β’ Βοηθός: Τσαγγάρη Νεκταρία- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  
4ος Διαιτητής: ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ντέρμπι τα τελευταία χρόνια οι αγώνες του Πυρσού με τα Τρίκαλα,
 αν και φέτος η ομάδα της Θεσσαλίας φαίνεται να έχει μείνει ήδη εκτός στόχων. Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του ζήτησε ο Ανδρέας Παντζιαράς, ο οποίος επιθυμεί διακαώς το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα διατηρήσει τις ελπίδες του Πυρσού για την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης. Με μεγάλες δυσκολίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πυρσού για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού όλα τα γήπεδα είναι καλυμμένα με χιόνι. ΄Ετσι η προετοιμασία έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και όπως χιουμοριστικά δήλωσε ο κώουτς "την Κυριακή θα πάρουμε όλα τα ριμπάουντ". Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Γιακάκογλου, ενώ μικροενοχλήσεις από τον αγώνα με τα Γιαννιτσά έχει και ο Τζιώρας. ΄Ετσι ο Ανδρέας Παντζιαράς διαμήνυσε προς όλες τις πλευρές, ότι "συνεχίζουμε την προσπάθεια, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έχουμε ξεκαθαρίσει ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τερματίσουμε, όσο πιο ψηλά γίνεται. Τα Τρίκαλα είναι μία ομάδα πού διαθέτει ποιότητα και χρειάζεται προσοχή, όπως όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής".
14/03
15:00
Πυρσός Γρεβενών-Τρίκαλα
14/03
15:00
Κοζάνη-ΠΑΟΝΕ
14/03
15:00
Θερμαϊκος-Αναγέννηση Γιαννιτσών
14/03
15:00
Βέροια-Αναγέννηση Σερρών
14/03
15:00
Αναγέννηση Επανωμής-Καστοριά
14/03
15:00
Εθνικός Φιλιππιάδας-Εορδαϊκός
14/03
15:00
Μακεδονικός-Φωκικός
14/03
15:00
Νίκη Βόλου-Βισαλτιακός Νιγρίτας

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Εκδήλωση αφιερωμένη στη Γυναίκα διοργανώνουν ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Σερρών «Εύξεινος Λέσχη» και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών τη Δευτέρα 15 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου.
Κατά τη διάρκειά τους θα μιλήσουν οι: Μαλκίδης Θεοφάνης, Λέκτορας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με θέμα «Οι Έλληνες του Πόντου: από τον μύθο στην Ιστορία» και Νικολαΐδης Ιωάννης, Οικονομολόγος, με θέμα «Η γλώσσα των Ρωμιών της Μαύρης Θάλασσας».
ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

ΚΟΜΝΗΝΩΝ 21

ΣΕΡΡΕΣ

Τ.Κ. 62125

ΤΗΛ. 2321037581 begin_of_the_skype_highlighting              2321037581      end_of_the_skype_highlighting

efxinosleshiserron@yahoo.gr

e-pontos

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

Η Ένωση Ποντίων Πολίχνης, το Κ.Μ.Π.Χ. "Κύκλος", Χορευτικό Τμήμα Δ.Ε. Δ. Συκεών, ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης (Χ.Ο.Θ.) και το Χορευτικό Τμήμα του Κέντρου Νεότητας Χαλάστρας, διοργάνωσαν για 5η συνεχή χρονιά, την φιλανθρωπική εκδήλωση "ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ", στην προσπάθεια να συνεισφέρουν στο έργο της ελληνικής Εταιρείας Αυτιστικών Ατόμων (παράρτημα Θεσσαλονίκης).
Την εκδήλωση αυτή εμνεύστηκαν πριν από 5 χρόνια οι χοροδιδάσκαλοι των παραπάνω συλλόγων, με σκοπό να βοηθήσουμε αυτούς που...