ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ . . . . για το gamato.info

Ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση της σύλληψης των διαχειριστών του δικτύου gamato.info, καθώς και τον ευρύτερο προβληματισμό γύρω από το διαμοιρασμό αρχείων στο Διαδίκτυο και την αποκαλούμενη “πειρατεία” προϊόντων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Μας προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υιοθέτει το σύνολο των επιχειρημάτων των εταιριών εμπορίας και....

Νέα εκπαιδευτική σειρά σπουδαστών στη Σχολή εκπαίδευσης Δημοτικής Αστυνομίας Πτολεμαΐδας

Η 4η εκπαιδευτική σειρά σπουδαστών στη Σχολή εκπαίδευσης Δημοτικής Αστυνομίας Πτολεμαΐδας ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της Σχολής με 237 υποψήφιους δημοτικούς αστυνομικούς .

Στο εξάμηνο που ακολουθεί οι υποψήφιοι Δημοτικοί Αστυνόμοι θα παρακολουθήσουν μαθήματα θεωρητικής και

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ Superleague

ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΖΑΚΑΣ
Μια πολύ μεγάλη ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
- Γιατρός και Μπάμπας μόνιασαν. Τα play off έρχονται.
- Δεν άφησε τίποτα από τον πατέρα του το πουλεν.
- Σίγουρα ο παρατηρητής του έβαλε 10. Τάδε έφη Ντοκ!!
- Η κουμπαριά έπιασε τόπο.Ο κουμπάρος τα κανόνισε για να το πάρει μια ώρα νωρίτερα.
- Σου λέει ας σιγουρέψουμε την κούπα για το Βάζελο.
- Απλά, αν ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος μέσα στο γήπεδο, θα μπορούσε να εκθέσει το Σπάθα ακόμη περισσότερο, γιατί οι εντολές που είχε πάρει ήταν…ξεκάθαρες.  
- Ο Σπάθας με τη προχθεσινή του διαιτησία, απέδειξε για μια ακόμη φορά, ότι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. H τελευταία έξοδος...(video)


Α, ρε Θρύλε...
Με το κεφάλι ψηλά αποχαιρέτισε το Champions League ο Ολυμπιακός καθώς ηττήθηκε (2-1) από την Μπορντό στο «Σαμπάν Ντελμάς». Οι Ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να χάνουν και να παίζουν με δέκα παίκτες, όμως με γκολ του Μήτρογλου (65') μετέτρεψαν το ματς σε θρίλερ για 23 λεπτά, όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν το «θαύμα».
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Μπορντό (Λοράν Μπλάν): Καρασό, Σαλμέ, Σανέ, Σιανί, Τρεμουλινάς, Ντιαρά, Φερνάντο, Γουέντελ (89' Ζούσιε), Πλάσιλ (84' Σέρτιτς), Γκουρκούφ, Σαμάκ.
Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης (80' Λεντέσμα), Ζαϊρί (63' Μήτρογλου), Μαρέσκα, Ντάρμπισαϊρ, Λούα Λούα, Ντάτολο.
Διαιτητής:
Ολεγάριο Μπενκερένσα
Βοηθοί:
Μπερτίνο Μιράντα, Τιάγκο
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΓΚΟΛ

ΠΑΟΚ «Eξαφανίστε το όνομα Σπάθας»!

Ένα ακόμη επεισόδιο στην κόντρα ΠΑΟΚ-Σπάθα με την καυστική ανακοίνωση του «δικεφάλου του Βορρά» που κάνει αναφορά και στις δηλώσεις του Γιάννη Σπάθα! Διαβάστε την αιχμηρή τοποθέτηση του «Κοριού» και σχολιάστε...
«Eξαφανίστε το όνομα Σπάθας»!
Ο ΚΟΡΙΟΣ Απόλυτο δίκιο έχει ο ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει υγιής Έλληνας φίλαθλος που να διαφωνεί με την τοποθέτηση περί εξαφάνισης ονομάτων που