ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Γραμματέας της Ομάδας Φιλίας της Βουλής ορίστηκε o Θ.Χαντάβας

       Στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20/3 στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών Θανάσης Χαντάβας.
Επίσης, με απόφαση του Προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου, ο κ. Χαντάβας ορίστηκε Γραμματέας της Ομάδας Φιλίας της Βουλής  με το Κοινοβούλιο της Ελβετίας και μέλος των Ομάδων Φιλίας με τα Κοινοβούλια των Χωρών ΗΠΑ , Αυστραλία , Κίνα, Ρωσία, Ισπανία , Κροατία, Νότιο Κορέα και Τσεχία.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών ...παίζει μπάλα

http://media.mats.gr/files/user_uploaded/Image/protoselido/2009_2010/PANAXAIKI_Football/ball-foot.jpg 
Αύριο  Τρίτη  και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ΓΡΕΒΕΝΩΝ, θα διεξαχθεί επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης ΓΡΕΒΕΝΩΝ και της Διεύθυνσης Τροχαίας ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, στα πλαίσια... της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.
 

ΦΩΤΟ - ΚΟΛΑΖ. ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε.Π. 21 - 3 - 2010

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΛΙΓΑΚΙ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ. ΓΗΠΕΔΟ ..........ΛΑΟΣ.......ΧΑΜΟΣ!!!
 ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΕΠΈΛΕΞΑ, ΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΓΟΥΡΛΗ ΛΟΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΜΕΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ κ. ΕΛΕΝΗ ΦΥΣΙΚΑ!!!
ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΓΟΥΡΛΙΔΕΣ........ΑΓΧΟΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ........ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΕΛΑ'Ι'ΔΟΥΣΑΝ ΕΜΑΘΑ ΣΤΟ "SANTE" ΕΜΕΙΣ ΑΠ'ΕΞΩ!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ...ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ...

Superleague.ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 27ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ. (video)



Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής:

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-1
(67' Νταρμπισάιρ)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1
(16' Μπλάνκο)

Λεβαδειακός-Πανθρακικός 2-0
(44' Αμπουμπακάρι, 61' Ναπολεόνι)

Εργοτέλης-Ηρακλής 1-3
(14' Λεάλ-37' αυτ. Μπούντιμιρ, 65' Ιάκομπ, 87' Παπαζαχαρίας)

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-0
(22' Μπακαγιόκο)

Πανιώνιος-Άρης 1-1
(81' Κούκετς-11' Τζόνσον)

Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 2-0
(72' Σουάνης, 82' Μπούγκα)

Καβάλα-Λάρισα 3-3
(10' Ντιε, 47' αυτ. Κατσιαρός, 70' Ρινκόν-31',39' πεν. Μετίν, 86' Ζέσους)

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Η Εύξεινος Λέσχη Άργους Ορεστικού σας προσκαλεί στην ομιλία που διοργανώνει το Σάββατο 27 Μαρτίου 2010 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Πνευματικό κέντρο Άργους Ορεστικού, με θέμα: "Η Συμβολή των Ελλήνων του Πόντου στην Επανάσταση του 1821".

Ομιλητής θα είναι ο κος Μαλκίδης Θεοφάνης, Διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών.


Εύξεινος Λέσχη Άργους Ορεστικού

Μεγάλου Αλεξάνδρου 46

Τ.Κ. 52200

Άργος Ορεστικό

Τηλ. 2467043370 begin_of_the_skype_highlighting              2467043370      end_of_the_skype_highlighting, 2467043953 begin_of_the_skype_highlighting              2467043953 

πηγή    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ, δηλώνει από πλευράς του σε απάντηση στο Δ.Σ. του Βατανιακού: Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν οι δηλώσεις παραγόντων του Δ.Σ.ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ μετά την λήξη ενός συναρπαστικού αγώνα μεταξύ Α.Ε.Π. Βατολάκκου - Βατανιακός Κατερίνης. Για εμπλοκή μιλούν του Δ.Σ. της Α.Ε.Π. σε προπηλάκιση ποδοσφαιριστή του Βατανιακού. 
Δηλώνουμε πως η μόνη εμπλοκή από πλευράς Δ.Σ. της Α.Ε.Π., είναι η φραστική διαμάχη του Τεχνικού Συμβούλου της ομάδας με Μέλη της αποστολής του Βατανιακού, ύστερα από ακατονόμαστες εκφράσεις που ακούστηκαν από την πλευρά των φιλοξενούμενων. 
Ως προς την προπηλάκιση του ποδοσφαιριστή που αναφέρουν, έλαβε χώρα πριν την παρουσία του Δ.Σ. της Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ (όπου πληροφόρησαν το συμβάν αργότερα τα μέλη του Δ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΚΟΣ, 45' πριν την έναρξη του αγώνα) και της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.  
Αν τα λεγόμενα της Αποστολής του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ, ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ!!! και δηλώνουμε πως καμία ανάμιξη στο συμβάν είχαν μάλη του  Δ.Σ. της Α.Ε.Π.Βατολάκκου.
 Η διετής παρουσία μας στην κατηγορία της Δ' Εθνικής, μας έκανε συμπαθείς για τις άψογες φιλοξενίες μας.