ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Ράουσ...τ τώρα κυρά Μέρκελ.!!! (video)


το είδα εδώ
Κυρά Μέρκελ :
Μουσική : SOROLOP, Στιχουργός: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΟΥΜΑ

Στον τελικό ο Άρης

ΚΑΒΑΛΑ-ΑΡΗΣ 1-1
O Άρης είναι η πρώτη ομάδα που περνάει στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ στις 24 Απριλίου. Οι κίτρινοι με συνολικό σκορ 4-2 απέκλεισαν την Καβάλα και περιμένουν τον αντίπαλό τους από το ζευγάρι Πας Γιάννινα-Παναθηναϊκός. Το γκολ για τον Άρη ο Κόκε στο 44'. Για τους «Αργοναύτες» ισοφάρισε ο Ντιέ στο 57'.

Δήλωση Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης των Γρεβενών για την επέτειο της 25ης Μαρτίου παρευρέθη την Πέμπτη 25/3 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας. Μετά το πέρας της δοξολογίας, κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων και μετά την καθιερωμένη παρέλαση έκανε την παρακάτω δήλωση:

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΟ ΒΑΤΕΡΟ!!!
 
Συναρπαστικός τελικός διεξήχθει στο ΔΑΚ Κοζάνης για την κατάκτηση του κυπέλου ΕΠΣ Κοζάνης, ανάμεσα στον Εθνικό Βατερού και την Πρόοδο Κομνηνών.
Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις και από τις δύο ομάδες να

Και 2ο ροζ DVD στα περίπτερα με την Τζούλια Αλεξανδράτου!!!

a806d94d4d455fd25e2cb0796d732826.jpgΗ Τζούλια Αλεξανδράτου επιστρέφει με δεύτερο DVD τσόντα. Τι θα δείχνει το πορνό DVD 2 της Τζούλιας και ποια εταιρεία θα

Και άλλο παιδί θύμα ασέλγειας του 23χρονου!

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται τελικά πως λαμβάνει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και αποπλάνησης παιδιών από τον 23χρονο άντρα, σε χωριό του Νομού Κοζάνης, καθώς, μετά την

25η Μαρτίου 1821. Κορυφώνονται οι εορτασμοί

Η 25η Μαρτίου είναι η μια από τις δύο Εθνικές Εορτές μας. Την ημέρα αυτή τιμούμε τους ήρωες της επανάστασης του 1821. Τους ήρωες αυτούς που έδωσαν την ζωή τους ώστε η πατρίδα μας να είναι μια ελεύθερη χώρα.
Μόνο τα πεζοπόρα τμήματα του στρατού θα παρελάσουν την Πέμπτη στην στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο πλαίσιο των περικοπών των δημοσιονομικών δαπανών.

Να σημειωθεί ότι θα είναι η πρώτη παρέλαση, ελληνικών ενόπλων δυνάμεων που δε θα περιλαμβάνει μηχανοκίνητα τμήματα ούτε υπερπτήσεις αεροσκαφών και ελικοπτέρων.

Κινηματογραφική απόδραση ενος σκύλου (video)

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΕ ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ ΜΠΑΛΕΣ (adidas-video)

Κοτόπουλο με 4 πόδια στην Κομοτηνή

Κοτόπουλο με 4 πόδια στην Κομοτηνή


Ένα κοτόπουλο έχει κλέψει την παράσταση τις τελευταίες μέρες στην Κομοτηνή, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον των κατοίκων, μικρών και μεγάλων.
Σίγουρα δεν πρόκειται για το ομορφότερο πτηνό, είναι όμως το πιο περίεργο που έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής στην Ελλάδα, αφού είναι το μόνο με τέσσερα πόδια.
Το νεαρό πουλερικό γεννήθηκε σε ένα

Σοκ! Παππούς βίαζε για 2 χρόνια τα εγγόνια του!

Άφωνη η τοπική κοινωνία

Ποινή καθείρξεως 36 ετών (!) επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε έναν 78χρονο συνταξιούχο που κατηγορήθηκε για το βιασμό του 6χρονου εγγονού του και της 4χρονης εγγονής του…

ΑΕΤΟΣ: Τι γίνεται με το ΚΕΚ Ν.Γρεβενών; Κλείνει;

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 γράφαμε: Οι εργαζόμενοι του ΚΕΚ επισημαίνουν...
Ενόψει των μεγάλων προβλημάτων που έχουν προκύψει στο Κ.Ε.Κ. Ν. Γρεβενών θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω: Τα τελευταία δέκα χρόνια το Κ.Ε.Κ. Ν. Γρεβενών υλοποίησε τριάντα επτά (37) επιδοτούμενα προγράμματα καταρτίζοντας και