ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Βίαζε τους άνδρες που πήγαιναν να κάνουν σεξ με τη φίλη του...

Διαβολικό ζευγάρι ψάρευε θύματα μέσα από ιστοσελίδες γνωριμιών. Η γυναίκα έκανε όλο το παιχνίδι. Παρέσυρε τα θύματά της στο χώρο της και την ώρα της προετοιμασίας για τα περαιτέρω έριχνε στο ποτό τους υπνωτικό. Οι "εραστές" έπεφταν σε βαθύ ύπνο και τότε...εμφανιζόταν ο φίλος της και τους βίαζε. Όταν ξυπνούσαν, αισθανόντουσαν ενοχλήσεις και πόνους στο πίσω μέρος του σώματός τους και καταλάβαιναν εκ των υστέρων τι τους είχε συμβεί.
Ένας απ' αυτούς πήγε σε ιατροδικαστή στη Θεσσαλονίκη,

Άλμα ΡΕΚΟΡ πάνω απο τον Ισθμό της Κορίνθου.Δείτε το βίντεο


Ο παγκοσμίου φήμης, πρωταθλητής freestyle motocross Robbie Maddison, πραγματοποίησε σήμερα, ένα μοναδικό άλμα, πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου με τη μοτοσυκλέτα του. Ο 28χρονος Αυστραλός, απογειώθηκε από τη νοτιοδυτική πλευρά του Ισθμού και αφού πραγματοποίησε άλμα μήκους 85 μέτρων, προσγειώθηκε με ασφάλεια στην απέναντι πλευρά. Ο Maddison πήρε φόρα από την ειδικά κατασκευασμένη ράμπα απογείωσης, επιτάχυνε τη μοτοσυκλέτα του αγγίζοντας τα 125χλμ/ ώρα, αψήφησε τις ισχυρές δίνες των ανέμων και «πέταξε» πάνω από τα νερά του Ισθμού, σε ύψος 95 μέτρων.   
enimerwsi.com

Μπλόκο Βενιζέλου σε Τούρκο διοικητή

Διπλό «μπλόκο» του Ευ. Βενιζέλου στο ΝΑΤΟ για να μην εγκατασταθεί Τούρκος διοικητής στη Λάρισα, όπως είχε αποδεχθεί η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς επίσης να αποσυρθεί πάραυτα το τεχνικό έγγραφο του ΝΑΤΟϊκού διοικητή της Σμύρνης, με το οποίο χαρακτηρίζεται «τυφλός τομέας» για το ΝΑΤΟ το Αιγαίο, μέχρι να αποσαφηνιστούν οι ελληνοτουρκικές εκκρεμότητες.
Μπλόκο Βενιζέλου σε Τούρκο διοικητή
Επί της ουσίας βάσει του εν λόγω εγγράφου αφαιρούνταν από τον νέο σχεδιασμό του ΝΑΤΟ ο επιχειρησιακός έλεγχος του Αιγαίου από τo...

Συμβουλές για νέους κυνηγούς


Αναρτήθηκε από I-DIADROMI 
 1. Φορέστε τον αλυσιδωτό θώρακα - να θυμάστε: υπάρχουν κι άλλοι που βγήκαν για κυνήγι.
2. Πάρτε το πρόχειρο φαρμακείο - ενίοτε δεν βοηθά και αλυσιδωτός να 'ναι ο

θώρακας.
3. Ασφαλιστείτε - αυτό θα βοηθήσει της...

Θύμα ληστών έπεσε τα ξημερώματα υπερήλικη στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης

Ήταν 6:30 τα ξημερώματα όταν δύο ληστές διέρρηξαν το σπίτι 80χρονης στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς, η άτυχη γυναίκα που κοιμόταν μέσα τους αντιλήφθηκε. Εκείνοι με την χρήση βίας την ακινητοποιήσαν και την φίμωσαν. Άρπαξαν περίπου 40 ευρώ και έγιναν καπνός. 

Serie A Highlights - Day 31 (video)


Primera Division Highlights (video)

ΔΕΙΤΕ Highlights Primera Division

Bundesliga Highlights (video)

ΔΕΙΤΕ Highlights ΑΠΟ Bundesliga

ΠΑΟ - ΑΡΗΣ. Συνάντηση ύστερα από 70 χρόνια....

Ο Παναθηναϊκός ύστερα από 70 χρόνια θα συναντήσει σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας τον Αρη (στις 2 Ιουνίου 1940 ήταν ο προηγούμενος) επιδιώκοντας την κατάκτηση του νταμπλ.
 
Αποβλήθηκε και χάνει τον τελικό ο Σαριέγκι. Οι «πράσινοι» σε ρυθμό ρελαντί απέσπασαν ισοπαλία στα Γιάννινα από τον..

Η Αλ Κάιντα απειλεί το Μουντιάλ!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής έχει ως στόχο η «Αλ Κάιντα». Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο «CBS» η τρομοκρατική οργάνωση εξέδωσε προκήρυξη που φιλοξενείται σε ισλαμικό περιοδικό στο διαδίκτυο και στοχοποιεί τον αγώνα...

Γρεβενά - Συνέλλαβαν τον ένα δράστη και 51 κιλά χασίς...


 Καταδίωξη στα βουνά για 51 κιλά χασίς....
Οι έξι δράστες εντοπίστηκαν να κινούνται πεζοί σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Σταυρού και Ζιάκα, έχοντας μαζί τους τη μεγάλη ποσότητα του ναρκωτικού.
Κάποια στιγμή και μετά από κυνηγητό με τους αστυνομικούς, αναγκάστηκαν να παρατήσουν το χασίς, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν. Τελικά η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον έναν, ηλικίας 25 ετών από την Αλβανία και να κατασχέσει τα ναρκωτικά.Η έρευνα συνεχίζεται.

aetos

Βερμίου Γης

Την Ποντιακή Κουζίνα και τα παραδοσιακά προϊόντα της εταιρείας "Βερμίου Γης" θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όσοι επισκεφθούν την πολυέκθεση "Γεύσεις και Ζωή" που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 11 Απριλίου 2010 στο Ζάππειο Μέγαρο (ώρες λειτουργίας 11:00 - 20:00).
Βασιλειάδου Π. & ΣΙΑ Ο.Ε.                                                  
Κοζάνη.....

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 20ης αγωνιστικής , ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α' ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σειρήνα – Παλιουριά 1-0
Δήμητρα - Καρπερό 4-0
Κτηνοτροφικός Αστέρας - Ιτέα 0-0
Αμυγδαλιά - Κιβωτός ανεβλήθη
Φελλί - Κοκκινιά 5-12
Μηλιά - Αγ. Γεώργιος 3-1
Μέγαρο – Δεσκάτη 2-5
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α' ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Στο τέλος ...υπερίσχυσε!!! ΜΕΓΑΡΟ – ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ 2-5 (0-0)

ΜΕΓΑΡΟ – ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ 2-5 (0-0)
Τετάρτη: 7 Απριλίου 2010
20η Αγωνιστική Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Χορταστικό το ματς στο Μέγαρο με 7 γκολ και ανατροπή στο β΄ ημίχρονο.

ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΣΕΙΡΗΝΑ...... Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ 1-0 (0-0).

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ 1-0 (0-0)
Τετάρτη: 7 Απριλίου 2010
20η Αγωνιστική Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Δύσκολα η Σειρήνα κατέβαλε την αντίσταση της ήδη υποβιβασμένης Παλιουριάς με 1-0. Η Σειρήνα παίζοντας χωρίς οχτώ βασικούς παίχτες, έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε τρία δοκάρια και έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Κόντο που κυριολεκτικά «κατέβασε ρολά». Τελικά το χρυσό γκολ που πέτυχε ο Ξάνθος στο 65΄, λύτρωσε τους γηπεδούχους, που στο τέλος κατάλαβαν ότι δεν πρέπει να υποτιμούν κανένα αντίπαλο. Συγχαρητήρια στην Παλιουριά για το πολύ καλό αμυντικό στήσιμο και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές της.
Φάσεις και γκολ

Ντίβα του τραγουδιού της Αλβανίας ... μαμά της ηρωίνης...

Η mama di iroina ( μαμά της ηρωίνης) όπως την αποκαλούν στην Αλβανία έχει χτίσει δύο πολυτελείς επαύλεις από τα κέρδη των ναρκωτικών.Συνελήφθη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ,έπειτα από ένταλμα της Ιnterpol, πασίγνωστη Αλβανίδα τραγουδίστρια που σύμφωνα με την Ιταλική αστυνομία είναι ο εγκέφαλος ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα
διακίνησης ναρκωτικών στην Ευρώπη.
Η συγκεκριμένη ντίβα του τραγουδιού έχει απασχολήσει τις...

Κατάκαλη:Περιήγηση φίλων Enduro στις 18-04-2010

Το Enduro team Κατάκαλης Γρεβενών, δραστηριότητα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατάκαλης, προετοιμάζει συνάντηση περιήγηση φίλων Enduro σε επίπεδο Περιφέρειας, στις 18-04-2010, στο πανέμορφο τοπίο της περιοχής μας. Η ομάδα επεξεργάστηκε και κατέγραψε τη διαδρομή η οποία είναι 45 χιλιόμετρα, μόνο στα όρια της Κατάκαλης, μέτριας δυσκολίας με ποικιλία βατότητας και εναλλαγής τοπίου. Διαπιστώθηκε ότι η διαδρομή τελικά χρειάζεται ανεφοδιασμό ! γιατί προστέθηκαν αξιόλογα κομάτια....
Άλλη μία συνάντηση προγραμματίζεται για το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του Karavida Festival την περίοδο 10-18 Αυγούστου 2010, δεν έχει κλειστεί ημερομηνία ακόμα.
Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ομάδες και άτομα από τις περιοχές Καλαμπάκας, Άμφιλοχίας,Γρεβενών, Καστοριάς ,Κοζάνης, Δεσκάτης και Λαγκαδά Θεσσαλονίκης… η λίστα μεγαλώνει συνέχεια.
Η περιήγηση θα ξεκινήσει από τη λίμνη Καραβίδα και θα ολοκληρωθεί εκεί.
Στη διοργάνωση περιλαμβάνονται υποδομές φαγητού και μουσικής.
Πως θα μας βρείτε:
1. Από Εγνατία -Γρεβενά, 40 χιλιόμετρα προς Καλαμπάκα ενδιάμεσο δημοτικό διαμέρισμα Καρπερό,μετά Κατάκαλη.
2. Από εθνική οδό Τρίκαλα-Καλαμπάκα – Γρεβενά. Από Καλαμπάκα μετά από 34 χιλιόμετρα ,προς Γρεβενά με ταμπέλα δεξιά προς Τρικοκιά-Τριφύλλι-Κατάκαλη.
Συμβουλευτείτε χάρτες εδώ http://maps.in.gr/ με Ν.Γρεβενών και λεξη κλειδί αναζήτησης «Κατάκαλη»
Ανοιγμα σε νέο παράθυρο
Που θα μείνετε άν διανυκτερεύσετε:
1. Όσοι έρχονται από βόρεια Ξενοδοχεία Γρεβενών , πληροφορίες
2.Όσοι έρχονται από νότια Ξενοδοχεία Καλαμπάκας.
3. Εναλλακτικά για τους σκληροτράχειλους και καιρού επιτρέποντος ελεύθερο κάμπιγκ στη λίμνη Καραβίδα
και πρωινή ατομική βόλτα σε μέρη της διαδρομής ή ανακαλύφτε μόνοι σας άλλα.
Πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλέφωνα 6937-270770 begin_of_the_skype_highlighting 6937-270770 end_of_the_skype_highlighting και 6977-921403 begin_of_the_skype_highlighting 6977-921403 end_of_the_skype_highlighting και 6978-354507 begin_of_the_skype_highlighting 6978-354507 end_of_the_skype_highlighting
στο web: http://www.e-grevena.net/psk/?p=114
http://www.facebook.com/group.php?v=app_2344061033&gid=338664416919

e-mail: sokratis@otenet.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Η Κατάκαλη προτείνει εναλλακτικούς τρόπους προώθησης του τουρισμού και γνωριμίας μεταξύ των ανθρώπων.
[View with PicLens]




greveniotis.gr
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ>>

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ...


http://www.thelo.gr/UserFiles/Image/2008-10-17dr2.jpgΣύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας αλλοδαπός άνδρας ο οποίος μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (51 κιλά χασίς) συνελήφθη στο γεφύρι του Ζιάκα μετά από καταδίωξη των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ οι συνεργάτες του αναζητούνται στην ορεινή περιοχή του Νομού.
 

Σφράγισε το εισητίριο...

Βρήκε κάτοχο το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και με «προίκα» το 3-1 του πρώτου αγώνα, θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στον Άρη στις 24 Απριλίου. Μέτριοι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς οι «πράσινοι», δέχτηκαν πίεση από τους γηπεδούχους. Το τριφύλλι...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στα πέναλτι πέρασε ο Εθνικός Βατερού... Άρης Φιλιατών - Εθνικός Βατερού
Αγχωτική πρόκριση στα πέναλτι πήρε ο Εθνικός Βατερού, που κέρδισε με 4-2 τον Άρη Φιλιατών. Μόλις στο 14’ ο Φωτιάδης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όμως στο 18’ ο Αναστασίου ισοφάρισε με πέναλτι. Στο 44’ ο Ν. Ζηνόβιος έβαλε πάλι μπροστά το Βατερό, ενώ ένα λεπτά μετά ο Βλαντής έφερε το ματς στα ίσια. Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στη «ρώσικη ρουλέτα» όπου πιο ψύχραιμοι

Η ψηφοφορία του epikairotita24

Σημαντικά στοιχεία προκύπτουν από τη ψηφοφορία του epikairotita24 όπως διαμορφώθηκε από τους αναγνώστες μας. Σε αυτή τη ψηφοφορία βγαίνει η απάθεια των πολιτών προς την πολιτική που εκδηλώνεται με την αποχή να φτάνει στο 15%. Φανερώς χαμένα και τα δύο κόμματα σε σχέση με τα ποσοστά τους με το ΠΑΣΟΚ, παρά τα ψέματα που δηλώνει ο κόσμος ότι είπε, να διατηρεί το προβάδισμα 10 μονάδων από τη Νέα Δημοκρατία. Οι πολίτες όμως φαίνεται να στρέφονται προς τα μικρότερα κόμματα καθώς υποστηρίζουν πως για την κατάσταση της οικονομίας ευθύνονται και τα δύο μεγάλα κόμματα. Δείτε παρακάτω όλες τις κάρτες...

Ματς φωτιά...για την ημιτελική φάση του Champions League

Ίντερ-Λιόν και Μπάγερν-Μπαρτσελόνα είναι τα ζευγάρια για την ημιτελική φάση του Champions League. Σήμερα οι Βαυαροί κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2 και με το υπέρ τους 2-1 απέκλεισαν την Μάντσεστερ. Η Λιόν αν και έχασε από την Μπορτνό με 1-0 πέρασε και αυτή χάρης το 3-1 του πρώτου αγώνα. Χτες ο Μέσι πήρε από το χέρι την Μπαρτσελόνα και με τα 4 δικά του γκολ απέκλεισε την Άρσεναλ. Τέλος η Ίντερ όπου είχε μάλλον το πιο εύκολο έργο απ' όλες και με δύο νίκες απέκλεισε τη ΤΣΣΚΑ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ



Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Ν. ΑττικήςΠαρασκευή 9 Απριλίου 2010 στις 10:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Ποντίων Νικαίας-Κορυδαλλού που βρίσκεται Π. Ράλλη 347 & Κιλικίας 51, Νίκαια. σας προσκαλεί στον χορό που διοργανώνει την
Τραγούδι:
- Πουταχίδης Θεόφιλος

- Ιωακειμίδης Μπάμπης

- Θεοδωρίδης Γιάννης


Λύρα:

- Αντωνιάδης Κυριάκος


Αγγείο- Φλογέρα:

- Φωλίνας Βασίλης

Νταούλι:

- Κοπαλίδης Παναγιώτης

- Σαχσανίδης Δημήτρης


Τιμή πρόσκλησης: 15 Ευρώ (Περιλαμβάνει μενού)


Τηλ. για κρατήσεις:

Κυριλλίδης Μίλτος begin_of_the_skype_highlighting              6944527731      end_of_the_skype_highlighting
Εφραιμίδης Αλέξανδρος begin_of_the_skype_highlighting              6948594413      end_of_the_skype_highlighting
69445277316948594413

Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Ν. Αττικής

Π. Ράλλη & Θηβών 250

Τ.Κ. 12244

Αιγάλεω

Τηλ. & Fax: 2105381468
 
Posted: 05 Apr 2010 09:00 PM PDT
Ο Ποντιακός Σύλλογος «Υψηλάντης» Ζυγού το Σάββατο 10 Απριλίου 2010 στις 9 το βράδυ διοργανώνει στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων ένα ποντιακό και λαϊκό γλέντι.

Την Κυριακή 11 Απριλίου 2010 στις 4 το μεσημέρι θα γίνει η αναπαράσταση του ποντιακού γάμου στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Ζυγού.


ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΥΓΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ "Ο ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ"

ΖΥΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Τ.Κ. 65500

Τηλ. 6945407250 begin_of_the_skype_highlighting              6945407250      end_of_the_skype_highlighting

ypsilantiszygoy@yahoo.gr