ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Τα 15 πιο περίεργα Taxi στον κόσμο

Μια μικρή συλογή φωτογραφιών απο διάφορα ταξί ανα τον κόσμο.. πολλά απο αυτά μάλιστα δεν μοιάζουν καθόλου με αυτό που έχουμε στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε  ένα ταξί.. αν και αυτό είναι που τα κάνει τόσο μοναδικά!
Havana, Cuba
Puno, Peru
Acapulco, Mexico....

ΠΥΡΣΟΣ.......Εντυπωσιάστηκαν οι Παλαίμαχοι στη Δράμα


ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΥΡΣΟΥ 7-2Φανταστικό ποδόσφαιρο παίχθηκε μεταξύ των Παλαιμάχων Δόξας Δράμας και Πυρσού, στο Εθνικό Στάδιο Δράμας. Οι παλαίμαχοι της Δόξας ήταν πολύ καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια.
Αυτό κρίνεται φυσιολογικό από το γεγονός ότι και μικρότερης ηλικίας είναι αλλά κυρίως αποχώρησαν πρόσφατα από την αγωνιστική δράση. Εξάλλου οι ...

ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ: Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ


Γεννήθηκα ένα χρόνο μετά την τελευταία πράξη του αγώνα ενός αδάμαστου Γρεβενιώτικου λαού να βγάλει το κάρο από τη λάσπη της απαξίωσης και να πραγματώσει τα οράματά του για μια περιοχή αυτοδιοικούμενη και αναπτυγμένη.
Η ίδρυση του Νομού Γρεβενών το σωτήριο έτος 1964, παρά τις στρεβλώσεις των διαδικασιών που προηγήθηκαν και του...

"Έφυγε" ο Μιχ. Σταματελάτος

"Έφυγε" ο Μιχ. Σταματελάτος Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης σε ηλικία 64 ετών ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου Μιχάλης Σταματελάτος. Τ' όνομά του θα πάρει η θύρα 4 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.
Ο Μιχάλης Σταματελάτος είχε διατελέσει πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου στη δεκαετία του 90. Πανιώνιος μέχρι το κόκαλο, ο εκλιπών, έδωσε τα πάντα για τους "κυανέρυθρους", θυσιάζοντας ακόμη και...

Ο φρικτός τραυματισμός του Έντι Γκούσταφσον (VIDEO)

Ο τραυματισμός που θα δείτε ίσως είναι και ο χειρότερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο αγώνας μεταξύ της Λάσκ Λίνζ με την Red Bull Σάλσμπουργκ βρισκόταν στο 42ο λεπτό. Ο τερματοφύλακας της Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, Έντι Γκούσταφσον επιχείρησε έξοδο για να απομακρύνει την μπάλα προ του Λούκας Κραγκλ. Ο τελευταίος με μία αντιαθλητική προβολή βρήκε το πόδι του αντιπάλου του κοβοντας το στα δυο! Ο 33χρονος πορτιέρο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο και είναι αμφίβολο αν θα ξανα παίξει μπάλα.

Τελικός Κυπέλλου HOL: Οι συνεντεύξεις Τύπου των φιναλίστ

20/4/2010 
Την Παρασκευή 23/4/2010 θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ οι καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών και παικτών των δύο ομάδων πριν από τον τελικό του Κυπέλλου. Η συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ Αρης θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις 14:30.

ΤΟΠΙΚΑ....&.... αθλητικά κους-κους!!! Γράφει ο Φώτης Μπαζάκας.

- Χαμός στο Βόρειο ΄Ομιλο της Γ΄Εθνικής.
- Η Επανωμή κέρδισε το ντέρμπι με τη Βέροια. Καλύτερος της παίχτης ο Γιάννης Σαμαράς.
- ΄Ατακτη υποχώρησε για τα Γιαννιτσά. Αγρυπνία για τον Κουκ.
- Εκεί που είχαν το πάνω χέρι, το έχυσαν το γάλα.
- Το γάλα βέβαια βρίσκεται στο προσκήνιο.
- Ξαφνικά μπήκαν στο παιχνίδι οι σακαφλιάδες και ...

Η ηφαιστειακή στάχτη «πνίγει» τα ξενοδοχεία του Ρεθύμνου,

Οι ακυρώσεις πτήσεων εξαιτίας του νέφους ηφαιστειακής στάχτης από την Ισλανδία, δεν άφησαν ανεπηρέαστα ούτε τα ξενοδοχειακά καταλύματα στο νομό Ρεθύμνου. Ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, αλλά και χθες ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων δεν σταμάτησαν να μετρούν απώλειες, καθώς το ένα μετά το άλλο τα διεθνή πρακτορεία ενημέρωναν για ακυρώσεις στις προγραμματισμένες αφίξεις τουριστών. Πρόβλημα παρουσιάστηκε και με όσους βρίσκονται...

Η κλήρωση των πλέι οφ στο ποδόσφαιρο

Η κλήρωση των πλέι οφ στο ποδόσφαιρο

Με τα παιχνίδια ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Αρης - Ολυμπιακός θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ μετά την κλήρωση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, Αρης – Ολυμπιακός
2η αγωνιστική:

Σε καλό δρόμο το τμήμα μεταπτυχιακών σπουδών για τον πολιτισμό της «καθ΄ ημάς Ανατολής»

Εγκρίθηκε από το παιδαγωγικό τμήμα Φλώρινας του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαίδας για την λειτουργία μεταπτυχιακού τμήματος του πολιτισμού της καθ΄ ημάς Ανατολής, ύστερα από πρόταση του καθηγητή Ιστορίας Κώστα Φωτιάδη.

Τα παραπάνω ανέφερε ο κ. Φωτιάδης το απόγευμα του Σαββάτου (10-04-2010) κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης της Γερμανίδας ζωγράφου Barbara Dailing, στο Πνευματικό κέντρο με διοργανωτή τον Σύλλογο Ποντίων Πτολεμαίδας. Η απόφαση έχει αποσταλεί στο Υπουργείο Παιδείας προς έγκριση ώστε το πρώτο μεταπτυχιακό τμήμα να λειτουργήσει τον Οκτώβριο.