ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Συνέλαβαν δραπέτη μετά από επιχείρηση σε καταυλισμό τσιγγάνων



Στη σύλληψη επτά ατόμων, ο ένας εκ των οποίων ήταν δραπέτης από τις φυλακές Γρεβενών, προχώρησαν οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, μετά από ευρείας κλίμακας επιχείρηση σε καταυλισμό τσιγγάνων στην περιοχή της Θήβας.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά από πληροφορίες για υπόθαλψη του δραπέτη και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συνολικά ελέγχθηκαν 32 άτομα και 10 οχήματα, βεβαιώθηκαν 4 παραβάσεις για ναρκωτικά και έγιναν, συνολικά, 11 προσαγωγές.


Πηγή: Star Κεντρικής Ελλάδας

Το χτίσιμο της Γέφυρας του Hoover Dam στο Black Canyon (foto)

Πρόκειται για εντυπωσιακές φωτογραφίες από το χτίσιμο της γέφυρας του Hoover Dam στο Black Canyon Мост у плотины Гувера (33 фото)
Мост у плотины Гувера (33 фото)

ΟΣΦΠ: Για πάντα στο Λιμάνι ο Λούα Λούα…

Την απόφαση να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Τρεζόρ Λομανά Λούα Λούα φαίνεται ότι έχουν πάρει στον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως», οι Πειραιώτες εκτιμούν ότι δύσκολα θα βρουν κάποιον παίκτη με τα προσόντα του Κονγκολέζου με τα χρήματα που αμείβεται. Για αυτό το λόγο σκέφτονται να τον...

ΣΟΚ...τις βίαζαν επί δύο χρόνια για μια σοκολάτα...

Μια απίστευτη αλλά και σοκαριστική ιστορία ήρθε χθές στο φώς της δημοσιότητας!Μια ιστορία που προκαλεί οργή αλλά και αποτροπιασμό!Πώς είναι δυνατόν...
Το ΔΡΑΜΑ επτά κοριτσιών τα οποία βίαζαν επί δύο χρόνια δεκάδες διακεκριμένοι κάτοικοι της νοτιοανατολικής επαρχίας Σιίρτ, αποκάλυψε χθες η...

Μουντιάλ 2010: Εισιτήρια για τους αγώνες της Εθνικής


Η FIFA ανακοίνωσε πως τίθενται σε κυκλοφορία για 5η και τελευταία φορά εισιτήρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010. Η ΕΠΟ ενημερώνει τους Ελληνες φιλάθλους πως υπάρχει διαθεσιμότητα εισιτηρίων (εξαιρετικά περιορισμένη) για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στον 2ο όμιλο και για τους αγώνες των επόμενων γύρων του Μουντιάλ σε περίπτωση πρόκρισης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πατήσουν στη διεύθυνση: http://www.fifa.com/theclub/index.html?redirect=/theclub/myprofile/index.htmx
ή εναλλακτικά εδώ προκειμένου να μεταβούν στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στο FIFA Club και στη συνέχεια να επιλέξουν τον αγώνα και τον αριθμό εισιτηρίων που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν, ακολουθώντας τις οδηγίες. Σημειώνεται πως η διαδικασία ηλεκτρονικής πώλησης εισιτηρίων ελέγχεται εξ ολοκλήρου από τη FIFA, χωρίς την παραμικρή μεσολάβηση της ΕΠΟ ή των υπόλοιπων Εθνικών Ομοσπονδιών.

Ο τελικός Κυπέλλου "ξεπούλησε"

Παναθηναϊκός - Άρης: Ο τελικός Κυπέλλου "ξεπούλησε"Παναθηναϊκός - Άρης
Λιγότερο από εξήντα ώρες απέμειναν για την διεξαγωγή του φετινού μεγάλου τελικού του κυπέλλου Ελλάδας και ήδη δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα, είτε από την πλευρά του Παναθηναϊκού είτε του Αρη. Τα 23.400 μαγικά χαρτάκια που πήρε η καθεμιά από τις ομάδες έχουν ήδη εξαντληθεί.
Η προετοιμασία των δυο φιναλιστ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Από τους πράσινους αμφίβολος είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ενώ από τους κίτρινους θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Αράνο.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ, τον τελικό (που θα αρχίσει στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον Alpha) θα διευθύνει ο Τάσος Κάκος του Συνδέσμου Κέρκυρας με βοηθούς τους Δάλλα και Τάτση του Συνδέσμου Ηπείρου.
πηγή

Στο Βόλο 48χρονος αποπλάνησε 14χρονη

Στο Βόλο 48χρονος αποπλάνησε 14χρονη

Αποπλάνησε 14χρονη μαθήτρια, την παρέσυρε σε εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία και επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Η ανήλικη ωστόσο αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει από τον επίδοξο βιαστή της.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής στον Βόλο. Η 14χρονη επέτρεψε έντρομη στο σπίτι της και βρήκε το θάρρος να πει στους γονείς της τα όσα έζησε στα χέρια του 48χρονου.
Ο δράστης συνελήφθη και αρνείται τις κατηγορίες, δηλώνοντας αθώος. Την υπόθεση διερευνούν οι αστυνομικές Αρχές Μαγνησίας.

Champions League: Αβαντάζ πρόκρισης για Μπάγερν (video)

H Μπάγερν Mονάχου επικράτησε 1-0 της Λιόν στο "Αλιάντς Αρίνα" και πήρε προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. 
Ο Αριέν Ρόμπεν στο 69' πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Λουϊς Φαν Γκάαλ, που καλείται να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ στη ρεβάνς της 27ης Απριλίου, στο "Ζερλάν".

http://sport-mix.blogspot.com/2010/04/champions-league_22.html