ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Αθλητικό Σαββατοκύριακο

Δεν αγωνίζεται την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 ο Πυρσός, αφού έχει σειρά να κάνει το καθιερωμένο ρεπό. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 31ης αγωνιστικής είναι τα εξής:
31η Αγωνιστική
Βισαλτιακός-Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Καστοριά
ΠΑΟΝΕ-Εορδαϊκός 2007
Τρίκαλα-Φωκικός
Κοζάνη-Νίκη Βόλου
Θερμαϊκός-Δόξα Κρανούλας
Βέροια-Μακεδονικός
Εθνικός Φιλιππιάδας - Αναγέννηση Επανομής

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΥΡΣΟΣ 5-1

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και του Πυρσού στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Καυτατζόγλειο στάδιο στη Θεσσαλονίκη και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 5-1.
Στο 7ο λεπτό, μετά τη σέντρα του Επστάιν από αριστερά, ο Γιάκομπ με πλασέ έκανε το 1-0.
Ο Ρουμάνος πέραν της εκτελεστικής του δεινότητας, «μοίρασε» το (πρώτο) έτοιμο γκολ στον Κομπαγιάσι στο 11′ με πανομοιότυπο τρόπο για το 2-0. Στο 30′ ήταν σειρά του Γκαρσία με μακρινό σουτ να ανεβάσει τον δείκτη στο 3-0, ενώ ο Γιάκομπ με το δεύτερο τέρμα του στο 33′ διαμόρφωσε το 4-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Γιόζεφ Μπουμπένκο και ο Ανδρέας Παντζιαράς έδωσαν ευκαιρίες στους «πιτσιρικάδες» και έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, αλλά και των γκολ.
Ο Γιακάκογλου στο 50ο λεπτό με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ μείωσε για τον Πυρσό σε 4-1, ενώ ο Βουτσιάς στο 56′ εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Πυρσός Γρ.: Σουμουλίδης, Στουρνάρας, Δούμας, Κουρδάκης, Σερέτης, Δουλκερίδης, Χατζής, Γεωργίου, Βελώνης, Γκαρόζης, Νάιντος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κουρουθιανάκης, Κουρέλας, Μπανούσης, Φιρινίδης, Γιακάκογλου, Κάλφας, Γουνελάς, Αλεξανδρής, Ασλανίδης, Καραγιάννης, Γκέτσιος και Τσακστάρας.


πηγή: metrosport.gr

O ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΑΝΑΡΑ


Με αφορμή το φιλικό αγώνα που έδωσε ο Πυρσός Γρεβενών με την ομάδα του Ηρακλή, η διοίκηση της γρεβενιώτικης Π.Α.Ε. τίμησε την μεγάλη παλιά δόξα του Γηραιού και σημερινό γενικό αρχηγό Γρηγόρη Φανάρα.
Στον παλαίμαχο διεθνή πορτιέρο δόθηκε τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ίδιος ο κ.Φανάρας την παρέλαβε συγκινημένος από την κίνηση της διοίκησης του Πυρσού, ενώ δεσμεύτηκε ότι επαναληφθεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, αυτή τη φορά στα Γρεβενά.
Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε για λογαριασμό της Π.Α.Ε. Πυρσός Γρεβενών ο αντιπρόεδρός της Μενέλαος Παπαϊωάννου.

Ο Θανάσης Χαντάβας στον Star Fm για τον «Καλλικράτη»


Ο Βουλευτής Γρεβενών Θανάσης Χαντάβας μιλώντας σήμερα στον Star Fm για τον «Καλλικράτη», ζήτησε από τους τοπικούς εκπροσώπους, που καταθέτουν τις θέσεις τους για το νομοσχέδιο, να ρίξουν τους τόνους και να αναμένουν τον τελικό σχεδιασμό της Κυβέρνησης.

Την ερχόμενη Τρίτη, ο χωροταξικός σχεδιασμός θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο για 15 μέρες σε δημόσια διαβούλευση και ζήτησε να κατατεθούν οι θέσεις των πολιτών αλλά και των εκπροσώπων φορέων.

Ο ίδιος είπε ότι  στην τελευταία συνάντηση που είχε με τον κ. Ραγκούση, πρότεινε τη δημιουργία 2 Δήμων στο νομό Γρεβενών και ευχήθηκε να πρυτανεύσει η ‘’λογική και η σύνεση’’.

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ

Με μεγάλη μας θλίψη θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τον αιφνίδιο και απροσδόκητο θάνατο του μέλους του αθλητικού σωματείου της ΄Ενωσής μας, Μέγας Αλέξανδρος Τρικοκιάς, Ευάγγελου Τσιαούση.
Ο Βαγγέλης, χρόνια τώρα ποδοσφαιριστής στην ομάδα του χωριού του, μετέδωσε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και στα παιδιά του. Ένας άνθρωπος ο οποίος πάντοτε με χαμόγελο, χιούμορ αλλά και ανεπτυγμένη ευαισθησία προσπαθούσε αδιαμαρτύρητα και ακούραστα να βρίσκεται κοντά στο Μέγα Αλέξανδρο Τρικοκιάς και να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις αποφασιστικά στην επίλυσή των προβλημάτων του.
Μαζί με τα θερμά μας και ειλικρινή συλληπητήρια στην οικογένειά του και την ολόθερμη συμπαράστασή μας προς αυτήν, το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Γρεβενών σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, αποφάσισε ομόφωνα:
1. Αναστέλλονται για 2 ημέρες (σήμερα και αύριο) όλες οι προπονητικές εκδηλώσεις όλων των τμημάτων της Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
2. Στις ποδοσφαιρικές συναντήσεις της Α΄και Β΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Γρεβενών θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πρίν από την έναρξη των παιχνιδιών.
3. Να σταλεί στεφάνι εκ μέρους του Ε.Π.Σ. Γρεβενών.

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Ο Πρόεδρος

Γιώργος Κοσματόπουλος

Ατλέτικο - Λίβερπουλ 1-0 (video)

H Ατλέτικο Μαδρίτης με γκολ του Φορλάν νίκησε την Λίβερπουλ και πήρε το προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό. Το άλλο αποψινό ματς μεταξύ Αμβούργου και Φούλαμ έληξε ισόπαλο 0-0.

ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ...

Πριν από μια δεκαετία, περίπου, υποδεχτήκαμε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και χαρά την έλευση της νέας χιλιετηρίδας προσμένοντας ένα καλύτερο αύριο για την ανθρωπότητα και για την Ελλάδα. Η είσοδος της χώρας μας στη ζώνη του ευρώ, η τεχνολογική και η ηλεκτρονική επανάσταση σε συνδυασμό με την παγκοσμιοποίηση και την ...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί το Σάββατο 24 Απριλίου 2010 και ώρα 9:30 μ.μ. στον ετήσιο εαρινό χορό του που διοργανώνει στην...