ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Ετοιμοπόλεμος ο Τοροσίδης

Ευχάριστα νέα για το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού είχε η σημερινή προπόνηση. Ο Βασίλης Τοροσίδης προπονήθηκε κανονικά και έτσι πρόκειται να αγωνιστεί κατά του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Δήλωσε παρών ο Τοροσίδης!
Ο Βασίλης Τοροσίδης κατάφερε τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να κάνει...

Αναστόπουλος τέλος από τον ΠΑΣ

Την ευθύνη των προπονήσεων του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν ανέλαβε ο Ανδρέας Λαυδαριάς. Ο Έλληνας τεχνικός θα αντικαταστήσει προσωρινά τον Νίκο Αναστόπουλο. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Λαυδαριά. Ο κ. Λαυδαριάς θα έχει την ευθύνη των προπονήσεων μέχρι την λήξη της άδειας του κ. Αναστόπουλου, ενώ για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν θα είναι υπεύθυνος υποδομών και προπονητής της ομάδας Νέων της ΠΑΕ».
epirusgate.blogspot.com

Αθώοι οι συλληφθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ

 
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κατηγορούνταν για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και φωτοβολίδων, αφού κρίθηκαν αθώοι από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 18, 20, 26 και 31 ετών, είχαν...

Κατερίνα Θάνου: "Η σιωπή μου τότε δεν σήμαινε ενοχή"

Κατερίνα Θάνου: "Η σιωπή μου τότε δεν σήμαινε ενοχή"
Την απόφασή της να εγκαταλείψει τον στίβο επεσήμανε η Κατερίνα Θάνου σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Αναφερόμενη στην υπόθεση ντόπινγκ των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, τόνισε πως δεν έκανε τίποτα κακό για το οποίο να ντρέπεται και άφησε σαφείς αιχμές για...

Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ

Ντροπή σου ρε Socrates!
Προδότη!Τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό, τόσες κούπες με αυτη την ομάδα;
Και τώρα; Τι; Την πρόδοσες!
Θα σε κρεμάσουμε ρε για αυτό το τερατουργημα που έκανες!
Όσοι ακόμα δεν καταλάβετε τι συνέβη ,δείτε την παρακάτω εικόνα της ERT.

http://foteinosnous.blogspot.com/2010/05/blog-post_03.html

Τζούλια Αλεξανδράτου: "Πετάω μόνο Πρώτη θέση ", γι' αυτό δεν ήρθε στα Γρεβενά


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNEqfXdEzvqSX0VIb10W9xGGopXoUzVjDnwC3tZGkZLp1hQm57Bp4P_OQVy6ZeT9YL9HWMddQz2QW7rejR7MVKuI4PIRu-4XKr2ZPaCwkXjNiX0B6pX-FzOTpTZ2CuXJA3f0B9zdi3WlIv/s400/Alexandratou_04.jpg
Ποτέ δεν εμφανίστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου στο VIP CLUB στο Καρπερό Γρεβενών. Ο "μάνατζερ"(χαχαχα) της Καλλιτέχνιδας, με το που προσγειώθηκαν στο αεροδρόμειο "Μακεδονία", απαίτησε να έχει εισητήριο μετ' επιστροφής στη θέση VIP. Παρά το ότι οι διοργανωτές, συμφώνησαν να καταβάλουν τη διαφορά και να επιστρέψουν, οι επίσημοι καλεσμένοι (!) στην πρώτη θέση, ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν ανένδοτος... Το γυαλί είχε σπάσει, και επέστρεψαν στην Αθήνα με την αμέσως επόμενη πτήση. Η Τζούλια δεν ήθελε VIP CLUB ήθελε VIP στο.. αεροπλάνο.
Τι είχαν τα έρειμα.............τα λαμόγια!

Γ' Εθνική (2ος όμιλος): Στις 5/5 ο εξ αναβολής Πυρσός Γρεβενών-Νίκη Βόλου


Ο αγώνας της 22ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. Γ’ Εθνικής Κατηγορίας του 2ου Ομίλου, μεταξύ των ομάδων ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ορίζεται να διεξαχθεί "κεκλεισμένων των θυρών" την Τετάρτη 5 Μαϊου 2010, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ με ώρα έναρξης την 17:00.

Σούπερ Λίγκα-Την Πέμπτη ο αγώνας ΑΕΚ-Αρης


Τη μετάθεση του αγώνα ΑΕΚ-Αρης για την Πέμπτη 6 Μαϊου (19:00), αντί της Τετάρτης 5/5 αποφάσισε η Σούπερ Λίγκα. Αιτία αποτελεί η γενική απεργία που έχει προκηρυχθεί για την Τετάρτη, στην οποία θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι στο ΟΑΚΑ και τις λοιπές υποστηρικτικές υπηρεσίες.
Αντίθετα, κανονικά θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21:15) η άλλη αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας. 

Ο Τάσος Κάκος θα είναι ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ενώ ο Μιχαήλ Κουκουλάκης θα σφυρίξει στο ΑΕΚ-Άρης.

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ 0 - 0. Δ' ΕΘΝΙΚΗ 3ος ΟΜΙΛΟΣ


 Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου και του Μακεδονικού Φούφα.
Το άγχος και η ατυχία στέρησαν δύο πολύτιμους βαθμούς από τους γηπεδούχους που έλπιζαν για την παραμονή στην κατηγορία.
Πλέον, η Α.Ε.Π. θα σωθεί μόνο με θαύμα.
Καλύτερη η Α.Ε.Π. σε όλο το διάστημα του αγώνα και το αποτέλεσμα την αδικεί.
Ο διαιτητής του αγώνα στέρησε από τους γηπεδούχους δύο καταφανέστατα πέναλτι, τα οποία δεν έδωσε!!!
Από ένα δοκάρι είχαν ο Μακεδονικός με τον Ίτσκο στο 16' και οι Πόντιοι με τον Χαραλαμπίδη στο 78'. 
Με δέκα έμειναν οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Φαχαντίδη (83') με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ
ΔEITE ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ 

Τον "'επνιξαν" οι κάρτες"

Τέλος στη ζωή του έθεσε τα ξημερώματα 45χρονος οδηγός ταξί. Απαγχονίστηκε μέσα στο διαμέρισμά του στη Χαριλαόυ, αφού νωρίτερα είχε τηλεφωνήσει σε φίλο του για να του το πει. Άμεσα ενημερώθηκαν οι δύο αδελφές του οι οποίες έσπευσαν για να τον αποτρέψουν από το μοιραίο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ανέφερε ότι τον έπνιξαν τα χρέη αφού διατηρούσε, κατά πληροφορίες, πολλές πιστωτικές κάρτες.

http://www.seleo.gr/sbj.aspx?sbj=14262