ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Με το τέλος του δεύτερου και δυνατού γύρου η ομάδα του Φίλιππου κατέλαβε την δεύτερη θέση παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Προκρίθηκε στη τετράδα  και αντιμετωπίζει την Τετάρτη 5-5-2010 στο γήπεδο Προαστίου στην Πτολεμαϊδα την ομάδα της Αναγέννησης σε χιαστί αγώνες 

Η βαθμολογία
1.Ατρόμητος    14
2.Αναγέννηση 12
3.Φίλιππος       12
4.Α.Ε Κοζάνης  9 

ΜΕΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ - ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ   4
Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, η ομάδα της Ε.Π.Σ. Γρεβενών των Προπαίδων ηττήθηκε στην Καστοριά με 4-2. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και οι Προπαίδες των Γρεβενών κοίταξαν στα μάτια τους συνομήλικους τους της Καστοριάς. Η έλλειψη εμπειρίας όμως καθώς και τα ολέθρια λάθη των τερματοφυλάκων,...

PLAY OFF

- Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε… Καημένε Χαρούλη, που πας;
- Μες στην Τούμπα χάνει πριν μπει στο Λεωφορείο...
- Αυτό είναι που λένε καθάρισμα με συνοπτικές διαδικασίες.
- Και πού να μην ανακοινώνονταν και τα μέτρα!!!
- ΄Ασε που απ' την Παπαναστασίου δε στίβει δεξιά!!!
Σφαγή του Χαρούλη, σφαγή. ΄Εφαγε μόνο δυο τεμαχιάκια.
- Αδικία. Γέμισε τους γηπεδούχους με κίτρινες ο ρέφερι..

Ο Πόντος παίζει μπάλα…


Υπάρχουν πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες στην Ελλάδα όπου προέρχονται από την περιοχή του Πόντου και αυτό φαίνεται στην ονομασία τους.
Οι Πόντιοι Βέροιας είναι αυτοί που έχουν φτάσει πιο ψηλά από όλους και η κορυφαία τους σεζόν ήταν το 1992-93 όπου και αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής τερματίζοντας στην 10η θέση.
Την δική τους ιστορία στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα έχουν γράψει και οι Πόντιοι Κοζάνης όπου την σεζόν 1992-93 αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής τερματίζοντας στην 15η θέση.
Επιπλέον ο Ποντιακός Νέας Σάντας έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες και την σεζόν 2003-04 αγωνίστηκε στην Γ΄Εθνική κατηγορία τερματίζοντας στην 19η θέση.
Στην Θράκη ο Πόντος Κομοτηνής χορεύει «πυρίχειο» στα τοπικά πρωταθλήματα ενώ στον Πειραιά υπήρχε παλιότερα ο Α.Ο. Ποντίων με έδρα τον Κορυδαλλό ενώ ακόμα υπάρχει ο Α.Σ. Ποντίων με έδρα την Δραπετσώνα.
Ο ΠΑΟ Ρωσίας!
Επιπλέον η Ελλάς Ποντίων ιδρύθηκε το 1977 στην Καλλιθέα και στην συνέχεια μετακόμισαν στο Αιγάλεω. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη ονομασία του συλλόγου ήταν ΠΑΟ Ρωσίας και η ομάδα υπήρχε από το 1968 ως ανεξάρτητη από πρόσφυγες που είχαν έρθει από την Ρωσία. Το χρώμα της ομάδας είναι το βυσσινί» και έδρα το γήπεδο Οριζομύλων.

 Την δική τους ξεχωριστή θέση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Μακεδονίας έχουν οι Πόντιοι Βατολάκκου (ομάδα Δ'Εθνικής) όπου εδρεύουν στο Νομό Γρεβενών.
Από κει και πέρα αξιόμαχη ομάδα έχουν οι Πόντιοι Κατερίνης όπου αγωνίζονται στο Περιφεριακό πρωτάθλημα και φέτος όπως όλα δείχνουν την άνοδο στην Γ' Εθνική.
Επιπλέον την δική τους ποδοσφαιρική πορεία έχουν διαγράψει και οι Πόντιοι Σερρών όπου έχουν μάλιστα και γυναικείο τμήμα.
Στην Δράμα βρίσκεται η έδρα του Ποντιακού Αργυρούπολης ενώ στην Καβάλα υπάρχει ο Ποντιακός Ποντολίβαδου.
Γνωστή είναι και η ομάδα του Ποντιακού Πολυδενδρίου στο νομό Σερρών όπου ιδρύθηκε το 1977 με χρώματα το κίτρινο-μαύρο.
Στο Κιλκίς οι Πόντιοι έχουν τιμήσει την …ονομασία τους στην ομάδα του Αγίου Χαράλαμπου όπου αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα.
Τέλος, στον Έβρο υπάρχει ο Ποντιακός Αλεξανδρούπολης όπου εκτός από το ποδόσφαιρο «καλλιεργεί» και άλλα αθλήματα.

Πηγή
gazzetta

ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ....ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ!!!

Τεράστια επιτυχία για τη δεκατριάχρονη Βασιλική Ζωγράφου, που κατέλαβε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Σχηματάρι. Η μικρή Βασούλα  πρώτευσε στα 600 μ. με χρόνο 1΄41΄΄ 44΄΄΄ αφήνοντας πολύ πίσω τη δεύτερη στη σειρά κατάταξης συναθλήτριά της. Να σημειώσουμε ότι ...

ΤΡΙΚΑΛΑ - Στην Εθνική Νέων ο Φουρτούνης

Δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας 3-5-2010
Χωρίς τον Φουρτούνη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας των Τρικάλων, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ βρίσκεται σε υποχρεώσεις που έχει με την Εθνική Νέων στην Ουγγαρία.
Παράλληλα, ο Κεραμάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης λόγω τραυματισμού και θεωρείται αμφίβολος για το επερχόμενο ντέρμπι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
πηγή