ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.....Χαλάρωμα στο ξενοδοχείο


Τα τραγικά γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Οι υπεύθυνοι των «ερυθρολεύκων» ενημερώθηκαν άμεσα για την...

Β. ΟΜΙΛΟΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗ. Νίκη για Πυρσό ....

05-05-2010
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1-0
Ο ΠΥΡΣΟΣ επικράτησε της Νίκης Βόλου στα Γρεβενά με σκορ 1-0. Το γκολ της νίκης ο Η. Δούμας!
Ο Πυργός Γρεβενών επικράτησε της Νίκης Βόλου με 1-0 στον εξ αναβολής αγώνα της 22ης αγωνιστικής.
Ο Πυρσός παρέμεινε στην έβδομη θέση πλησιάζοντας στους 2 βαθμούς τον Μακεδονικό. 
Στη 10η θέση παραμένει η Νίκη Βόλου.

29 αστυνομικοί τραυματίες


Βαρύ το τίμημα και για την ΕΛ.ΑΣ, όπου μέχρι στιγμής έχουν τραυματιστεί 29 αστυνομικοί στα εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.Παράλληλα τρυματίστηκαν 15 πολίτες.
http://epikairotita24.blogspot.com/2010/05/29.html

Αναβολή στο ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Superleague αναβάλλει τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική των play off. Η Super League αποφάσισε, σε συνέχεια σχετικής ενημέρωσης από την ΕΛ.ΑΣ., να αναβάλλει τη διεξαγωγή του αποψινού αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης, λόγω των...

Το βίντεο της τραγωδίας με τους τρείς νεκρούς


molemou
Παρακαλούσαν οι υπάλληλοι της Marfin να φύγουν από τις 12
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ!
"Οι υπάλληλοι στη Marfin παρακαλούσαν απο τις 12 να φύγουν λόγω των επεισοδίων που θα γινόντουσαν. Διευθυντικό στέλεχος που βρισκόταν σε άλλο κατάστημα τους το απαγόρευσε. Οταν πέταξαν τις 3 μολότοφ οι υπάλληλοι άρχισαν να ανεβαίνουν προς τα πάνω. Υπήρχε μια σιδεριά και ήταν κλειδωμένα και δεν υπήρχε έξοδος κινδύνου. Οι υπάλληλοι ένας ένας πηδούσαν απο τον φωταγωγό σε διπλανά κτήρια, στην Costa Boda και στο Βασιλόπουλο για να σωθούν αλλά οι 3 δεν πρόλαβαν, πέθαναν απο τις αναθυμιάσεις."
trelospapagalos

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα στην Αθήνα. Τρεις νεκροί

Λίγο πριν τις 14:20 η κινητοποίηση του ΠΑΜΕ ολοκληρώθηκε και οι περισσότεροι διαδηλωτές αποχώρησαν ειρηνικά από το Σύνταγμα.






Αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ


Εκρηκτική η ατμόσφαιρα στην Αθήνα. Τρεις νεκροί
Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας από κοκτέιλ μολότοφ και χημικών, όπου η κατάσταση παραμένει εκρηκτική.
Αυτή τη στιγμή, η ένταση έχει μεταφερθεί έξω από το Υπουργείο Οικονομικών όπου έχουν συγκεντρωθεί...

3 νεκροί από τη φωτιά στην τράπεζα Μαρφίν

Τραγωδία στην οδό Σταδίου. Δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα εντοπίστηκαν νεκρά μέσα στο υποκατάστημα της Marfin, που βρίσκεται στην οδό Σταδίου 23, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε από ρίψη μολότοφ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο βρήκαν φρικτό θάνατο από ασφυξία.
Από το ίδιο κτίριο απεγκλωβίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα, τα οποία είχαν βγει στο...

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων πλαισίωσε με την συμμετοχή της την παρουσίαση στο βιβλιόφιλο κοινό της Καλαμπάκας, του βιβλίου της Noelle Baxer «Τη Νύχτα που γύρισε ο χρόνος».


Στα πλαίσια τωντριήμερων εκδηλώσεων της «Γιορτής βιβλίου» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμπάκας και η...

Ανοίγει τις πύλες της η 5η Ανθοκομική Έκθεση

http://www.dnartaki.gr/Uploads/media/ANTH_01_2009.jpgΕίκοσι έξι εκθέτες περιμένουν τους επισκέπτες στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας από σήμερα το απόγευμα, οπότε και θα εγκαινιαστεί η 5η Ανθοκομική Έκθεση και Ειδών Κήπου, καθώς και η 3η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών με διοργανωτές το ΕΒΕ Νομού Κοζάνης και το Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας. Η Ανθοκομική Έκθεση όπως τόνισαν, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Νομού Κοζάνης κ. Χρήστος Σάββας και ο...

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη στην Τούμπα (10:30). Μετά το τέλος της προπόνησης o Fernando Santos ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:
Χαλκιά, Kresic, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Φωτάκη, Cirillo, Contreras, Edinho, Filomeno, Garcia, Ivic, Lino, Moon, Muslimovic, Savini, Sorlin, Vieirinha, Vitolo.
http://www.seleo.gr/sbj.aspx?sbj=14371

"Επίθεση" με σπρέι στο σπίτι του Χαλκιά!

Σύμφωνα με τα "ΣΠΟΡ του Βορρά" την στιγμή που ο διεθνής πορτιέρο του Δικέφαλου βρισκόταν στο ξενοδοχείο με την αποστολή της ομάδας...και προετοιμαζόταν για το παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή, οπαδοί του "κίτρινων", μπήκαν στην πολυκατοικία και έγραψαν συνθήματα σε βάρος του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.
Ακόμη και μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας έγραψαν συνθήματα με υβριστικό περιεχόμενο εναντίον του Χαλκιά ενώ...

Τρίκαλα: Διαμαρτυρία... άνευ εισιτηρίου!

Φοιτητές αρνήθηκαν να πληρώσουν εισιτήριο στα ΚΤΕΛ ως ένδειξη διαμαρτυρίας...
Πρόκειται για φοιτητές του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού Τρικάλων, που επιβιβάστηκαν από την κεντρική πλατεία, σε λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων και αρνούνταν να...

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΤΟ ALTER

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ
ΣΤΟ ALTER και στον "ΑΘΕΑΤΟ ΚΟΣΜΟ" 
την Ενημερωτική εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα

O Νομάρχης Γρεβενών στον Star- Fm για Καλλικράτη: Γιατί όχι και 4ος Δήμος στον Νομό


«Στο Νομό Γρεβενών θα πρότεινα έναν τρίτο Δήμο πιο μικρό, αποτελούμενο από το Δήμο Θ. Ζιάκα και τις ορεινές κοινότητες για να είναι πιο ευέλικτος και πιο αποτελεσματικός. Θα μπορούσαμε όμως να είχαμε και έναν 4ο Δήμο με την συγχώνευση του Δήμου Ηρακλειωτών και του Δήμου Αγίου Κοσμά», δήλωσε ο Νομάρχης Δημοσθένης Κουπτσίδης, μιλώντας...