ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Αντίο... με ήττα για τον Πυρσό

ΠΑΟΝΕ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-2
Με ήττα έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την φετινή χρονιά ο Πυρσός με αντίπαλο τον ΠΑΟΝΕ αφού παρότι προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Γεωργίου στο 1ο μόλις λεπτό και ο νεαρός Κουρέλας έκανε το 0-2,  στο τέλος δέχτηκε τρία τέρματα απογοητεύοντας τους φίλους του που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο των Νέων Επιβατών.
Η Βέροια εξασφάλισε και τυπικά τίτλο στον Βόρειο όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας και επανέρχεται...

Έχασε εντός ο Πρωτέας

Τα αποτελέσματα:
Γουμένισσα - Αιγινιακός 66-91
Φίλιππος Β. - Αετός Κιλκίς 74-51
Βελβεντό - Μεταμόρφωση 84-74
Λασσάνης - Άργος Ορεστικού 43-82
Πρωτέας - ΧΑΝΘ 78-81
Νίκη Β. - Αίολος Τρ. 80-79 
Εδεσσα - Φοίνικας Λ. 85-91

Αγωνία στον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή του «Τόρο»

Το 13ο πρόβλημα ενόψει της καθοριστικής και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, που θα κρίνει και την τελική κατάταξη του Ολυμπιακού, προστέθηκε για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο λόγος για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί τη Δευτέρα και η συμμετοχή θεωρείται ιδιαίτερα αμφίβολη.
Ο Τοροσίδης ολοκλήρωσε με ενοχλήσεις την αναμέτρηση με τον Αρη και μία μέρα αργότερα αυτές δεν υποχώρησαν. Ως εκ τούτου ο έλληνας διεθνής περιορίστηκε  σε...

ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο Λαγοκέφαλος έφθασε στην Ελλάδα. Επικίνδυνο ψάρι που μοιάζει με την μαρίδα!!!

Σας ενημερώνω ότι βρέθηκε στην Ελλάδα μαζί με τη μαρίδα, τις τελευταίες ημέρες. Στο σπίτι σαφώς θα είμαστε προσεκτικοί, νομίζω όμως ότι στις ταβέρνες, πρέπει να προσέχουμε ακόμα περισσότερο !!!
Μοιάζει με μαρίδα. Ήλθε από την Ερυθρά Θάλασσα και ήδη έχει...

Klefto-Bank!!!! (για να γελάσουμε και λίγο...)

Μου το έστειλε φίλος και σας το παραθέτω. Είναι απολαυστικοί διάλογοι μεταξύ τηλεφωνήτριας τραπέζης και πελάτη δανειολήπτη.......
(συγχωρήστε μου την βωμολοχία αλλά το παραθέτω όπως το έβαλε ο συγγραφέας του...)

του Τάσου Θεοδωρόπουλου στο «Πρώτο Θέμα»

«Κάτι η κρίση, κάτι η κρίση και κάτι η κρίση, οι τηλεφωνικές ενοχλήσεις των τραπεζών για καθυστερήσεις πληρωμών έχουν ξεσαλώσει με τα κινητά να χτυπάνε από τις 9 το πρωί ακόμα κι αν έχεις καθυστερήσει μόλις πέντε μέρες την καταβολή της δόσης σου.
Οι παρακάτω τηλεφωνικοί διάλογοι μεταξύ του φανταστικού πελάτη κ. Παπαδόπουλου
και της φανταστικής τραπεζοϋπαλλήλου κυρίας Αγκαθούρας μπορεί να χρησιμοποιηθούν με επιτυχία σε παρόμοιες περιπτώσεις.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ....

Έκθεση φωτογραφιών στα Γιαννιτσά

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού ο Δήμος Γιαννιτσών και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας σε συνεργασία με τα Ποντιακά Σωματεία του δήμου Γιαννιτσών, διοργανώνουν "Έκθεση Φωτογραφιών" του συντοπίτη μας Απόστολου Ασλανίδη που είναι ένα οδοιπορικό στον «Αλησμόνητο Πόντο».

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γιαννιτσών στο ισόγειο του Δημαρχείου και θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 17 Μαΐου έως και την Κυριακή 23 Μαΐου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό που μπορεί να την επισκέπτεται από τις 8:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι.