ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Σοκ! Φώναζε απελπισμένα μέσα από τον τάφο του

Σοκ! Φώναζε απελπισμένα μέσα από τον τάφο του
Ένας 37χρονος άνδρας, ο Ιbrahim Halil Acaba, από την πόλη Sanliurfa της Ανατολικής Τουρκίας, υπέστη χθες το πρωί καρδιακή προσβολή και… πέθανε.
Ή τουλάχιστον έτσι απεφάνθησαν οι γιατροί που τον εξέτασαν. Η οικογένειά του τον κήδεψε χθες το απόγευμα. Σήμερα η μητέρα και η αδελφή του 37χρονου επισκέφθηκαν το μνήμα του. Ξαφνικά άκουσαν φωνές μέσα από...

Πρωτοποριακή επέμβαση από Κύπριους γιατρούς.


Πρωτοποριακή επέμβαση πραγματοποίησαν οι γιατροί του καρδιοχειρουργικού τμήματος του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας και το νοσηλευτικό προσωπικό, υπό τον διευθυντή του τμήματος, Γαβριήλ Καουτζιάνη. Πρόκειται για την πρώτη επέμβαση αντικατάστασης αορτικής βαλβίδας, χωρίς στερνο-τομή και χωρίς......

Ο όρος «άτομα με ειδικές ανάγκες» προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία

Δεκάδες Έλληνες πολίτες με αναπηρία αθροίζουν τις υπογραφές τους σε έγγραφο που θα αποσταλεί στα τέλη του Ιουνίου προς την ανώνυμη εταιρεία “Αττικό μετρό”, αξιώνοντας την αντικατάσταση του όρου “άτομα με ειδικές ανάγκες” που χρησιμοποιείται στις ηχητικές ανακοινώσεις της εταιρείας από τον όρο “άτομα με αναπηρία”.
Το όλο ζήτημα είναι πολύ πιο σοβαρό από ότι με πρώτη ανάγνωση δείχνει, δεν είναι ζήτημα τήρησης των τύπων αλλά ζήτημα ουσίας.
Καταρχάς ο όρος άτομα με ειδικές ανάγκες συνιστά κενολογία.
Η επικράτηση επί σειρά ετών του όρου , παρέπεμπε
στην...

Η προέλευση της βουβουζέλας...

Πριν βάλετε στο στόμα σας τη βουβουζέλα καλό θα ήταν να είστε ενημερωμένοι για την προέλευσή της......

Παραγουάη - Ιαπωνία 5-3 (video)

Παραγουάη - Ιαπωνία 5-3 (Πεν.)

Mόνο με πέναλτι θα έμπαινε γκολ!

Η Παραγουάη νίκησε 5-3 την Ιαπωνία στα πέναλτι, στο γήπεδο Λόφτους Βέρσφέλντ στην Πρετόρια και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής. Στη φάση των "8" η ομάδα του Μαρτίνο θα αντιμετωπίσει (3/7 στο Έλις Πάρκ του Γιοχάνεσμπουργκ, 21:30) την νικήτρια του αγώνα Ισπανία - Πορτογαλία που αναμετρώνται σε λίγη ώρα.
Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα παιχνίδι όπως ακριβώς το περιμέναμε. Με πολύ γρήγορο ρυθμό, η μπάλα να πηγαίνει πάνω - κάτω ασταμάτητα, και χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το καρπούζι ήταν...

Οι Μασκότ των Μουντιάλ ... που ξεκίνησαν το 1966 στην Αγγλία .

England 1966

England 1966 - "World Cup Willie"- A lion playing football. Το προσωνύμιο της Εθνικής Αγγλίας είναι λιοντάρια. Έτσι, λοιπόν γεννήθηκε ο Γουίλι, το χαριτωμένο λιονταράκι που παίζει μπάλα για χάρη του Παγκοσμίου κυπέλλου το μακρινό 1966 .

Mexico 1970.....Δείτε περισσότερα...

Bill gates: Nα χρησιμοποιηθούν τα εμβόλια για την μείωση του πληθυσμού!

(σ.σ.Β: Ο Σεπτέμβριος είναι κοντά, και θυμηθείτε ότι με το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς θα έχουμε πάλι την εμφάνιση κάποιας επιδημίας ή γρίπης,όπου τα κανάλια με τους "έγκυρους" δημοσιογράφους τους, θα ξαναρχίσουν και πάλι την μαζική πλύση εγκεφάλου για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς)

Ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους ανδρες στον κόσμο, ο Bill Gates, έχει φτιάξει μια εικόνα ενός καλοήθους φιλάνθρωπου χρησιμοποιώντας τα δισεκατομμυρία μέσω του (εκτός του φόρου) Bill & Melinda Gates οργανισμού , για την αντιμετώπιση ασθενειών, την επίλυση της ελλείψης τροφίμων στην Αφρική και τη μείωση της φτώχειας.

O Iδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς δήλωσε σε πρόσφατο συνέδριο της....

Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη...(Ανέκδοτο)

Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές.
Έτσι, έκανε τους Αμερικάνους τακτικούς και νομοταγείς,

τους Γερμανούς αποφασιστικούς και μελετηρούς,
τους Ιάπωνες εργατικούς κι υπομονετικούς.
Για τους

Ισπανία - Πορτογαλία. (21:30 ώρα Ελλάδας)

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένται η αυριανή (21:30 ώρα Ελλάδας) αναμέτρηση της Ισπανίας με την Πορτογαλία, που θα διεξαχθεί στο Κέιπ Τάουν για τους «16» του Μουντιάλ, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα προημτελικά της διοργάνωσης. Πρόκειται για το ντέρμπι της Ιβηρικής χερσονήσου, στο οποίο παρά το γεγονός ότι οι Ισπανοί είναι το φαβορί, δεν χωρούν ασφαλή προγνωστικά.
Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε που δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Αλμπιόλ, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 και τον Βίγια στην κορυφή της επίθεσης, ενώ λίγο πιό πίσω θα παίξει ο Τόρες. Στην μεσαία γραμμή, που θεωρείται η κορυφαία αυτήν την περίοδο στον κόσμο, δεσπόζει η παρουσία των Μπούσκετς, Τσάβι και Ινιέστα, ενώ....

Παραγουάη-Ιαπωνία. (17:00)

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά θα έχει η Παραγουάη στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Ιαπωνία, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Μουντιάλ (17:00), που θα διεξαχθεί στο «Λότους Βέρσφελντ» της Πρετόρια.
Η ομάδα της Νότιας Αμερικής έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα έως τώρα παιχνίδια της και δείχνει πιο κοντά στη νίκη και στην πρόκριση στην επόμενη φάση του παγκοσμίου κυπέλλου, ενώ οι Ιάπωνες θα κάνουν ότι μπορούν για να.....

Βραζιλία - Χιλή 3-0. (video)

Βραζιλία - Χιλή 1-0 (Χουάν)
Βραζιλία - Χιλή 2-0 (Φαμπιάνο) ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ....