ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Το χταπόδι «βλέπει» Γερμανία...







Το χταπόδι «βλέπει» Γερμανία  ΄Οσοι είστε προληπτικοί και παίζεται στοίχημα σπεύσατε! Το χταπόδι Πάουλ προέβλεψε νίκη της Γερμανίας στον προημιτελικό με την Αργεντινή και μέχρι στιγμής έχει πέσει μέσα 100% στις προβλέψεις του.
Το συμπαθέστατο μαλάκιο του θαλάσσιου κέντρου του Ομπερχάουζεν «διαβάζει» το μέλλον με απίστευτη ακρίβεια και προέβλεψε πως η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ είναι αυτή που θα προκριθεί κόντρα στην Αργεντινή στην επόμενη φάση.

Η μέθοδος με την οποία το διάσημο γερμανικό χταπόδι προβλέπει τους νικητές των αγώνων έχει ως εξής:

ΠΑΟ...ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΚΟΒΟΥ!!!

Παίχτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να λογίζεται πλέον ο Σίντνεϊ Γκοβού! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του site gazzetta.gr ο Γάλλος άσος αναμένεται το
βράδυ στην Αθήνα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους πράσινους!
Μία μεταγραφή που θα κάνει τον γύρο του κόσμου για τον Παναθηναϊκό ο οποίος ισχυροποιεί την επιθετική του γραμμή με την τετράδα φωτιά Σισέ, Λέτο, Γκοβού και Νίνη. Μαζί με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, τους Έλληνες διεθνής και την επικείμενη μεταγραφή αμυντικού, το Τριφύλλι ανεβαίνει ακόμα ένα επίπεδο.
Βέβαια μέσα στη χαρά των φίλων του ΠΑΟ υπάρχει έκδηλη ανησυχία για τις μελλοντικές μεταγραφικές κινήσεις, όχι τόσο παικτών που θα έρθουν αλλά παικτών που ίσως εγκαταλείψουν την Παιανία.

Η σέξι μούσα της "αλμπισελέστε"!

Η Αργεντινή ήταν η μεγάλη νικήτρια το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής επικρατώντας  με 3-1 του Μεξικού, όμως πέρα από τους παίκτες του Ντιέγκο Μαραντόνα  που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου  Κυπέλλου, η "αλμπισελέστε" έλαμψε και στις εξέδρες...
Κάντε κλικ στη φωτο για να δείτε την "μούσα" της ομάδας  του Ντιέγκο Μαραντόνα. 

Παραγουάη-Ισπανία (21:30)

Μάχη για μια θέση στα ημιτελικά θα δώσουν σήμερα Ισπανία και Παραγουάη στο «Ελις Παρκ» του Γιοχάνεσμπουργκ, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Μουντιάλ (21:30). Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο στα προγνωστικά, αν και η Ισπανία φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα και να.....

«Ροναλντίνιο και Καμορανέζι στον Ολυμπιακό»!!!

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ροναλντίνιο αποκαλύπτει ο ιταλικός Τύπος. Συγκεκριμένα, όπως γράφει η «Gazzetta dello Sport», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξετάσει την περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Σίτι και των Λος Άντζελες Γκάλαξι.
Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι αν ο Κεϊσούκε Χόντα γίνει παίκτης των...

Αργεντινή - Γερμανία (17:00 ώρα Ελλάδας)

 










Αλλη μία συναρπαστική αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα (17:00 ώρα Ελλάδας) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Μουντιάλ, όπου δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου η Αργεντινή και η Γερμανία θα.....

Οι κερκίδες του Ολλανδία - Βραζιλία

Δείτε εικόνες από τις κερκίδες του Μουντιάλ στα προκριματικά από το παιχνίδι ανάμεσα στην Ολλανδία και την Βραζιλία...




ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....

Ουρουγουάη - Γκάνα 1-1 (4-2 πεν.) (video)

 Λήξη του 90λέπτου. Ουρουγουάη-Γκάνα 1-1. Οδηγούμαστε σε ημίωρη παράταση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ 

Ουρουγουάη - Γκάνα 0-1  με ένα άπιαστο σουτ του Μουντάρι...

1-1 Ισοφαρίζει η Ουρουγουάη μετά από φανταστική εκτέλεση φάουλ του Ντιέγκο Φορλάν


Ουρουγουάη-Γκάνα 1-1 (4-2 πεν.)

Maria | MySpace Video

Ουρουγουάη-Γκάνα 4-2 στα πέναλτι (1-1 κ.α.)

Ύστερα από 40 χρόνια η Ουρουγουάη επέστρεψε δυναμικό στην παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή! Η «σελέστε» - που έχει αναδειχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια το 1930 και το 1950 - κατάφερε να ξεπεράσει στο «Σόκερ Σίτι Στέιντιουμ» του Γιοχάνεσμπουργκ το εμπόδιο της....

Σχόλια Μουντιάλ


- Δίκαια οι ιπτάμενοι Ολλανδοί στους "4", αν και δεν τους γουστάρουμε τους ανθέλληνες.
- Ολλανδία και συνομωσία; Δεν νομίζω.
- Αυτή η Βραζιλία όμως δεν θα λείψει σε κανέναν.
- Μελό κατάντησε ο Φελίπε Μέλο.
-Παίχτες πολύ λίγοι, ακριβοφτιαγμένο προφίλ, γελοίες γκρίνιες και φωνές.
- Αν δεν ξέρεις να χάνεις, πώς να κερδίσεις;
- Τη σάμπα σας λοιπόν και σ' άλλη παραλία.
- Και το κεφάλι του Ντούγκα στο κούτσουρο.

Από την κόλαση στον παράδεισο!!!


Η Ουρουγουάη στους 4 μετά από 40 χρόνια-κύματα

Μετά από 40 χρόνια η Ουρουγουάη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς στον προημιτελικό στο «Σόκερ Σίτι» του Γιοχάνεσμπουργκ νίκησε 4-2 στα πέναλτι την Γκάνα με τον 
Αμπρέου να πετυχαίνει το νικητήριο. Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξε 1-1, με την Γκάνα να προηγείται στο 45' με τον Μουντάρι και την Ουρουγουάη να ισοφαρίζει στο 55' με τον Φορλάν. Ακριβώς στην εκπνοή (120') η αφρικανική ομάδα έχασε πέναλτι με τον Γκιάν. Η «σελέστε» θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία την ερχόμενη Τρίτη (6/7).

Καλώς την κι ας άργησε...

Καλώς την κι ας άργησε...






ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΙΣΤΙΟΛΗ
Το Παγκόσμιο Κύπελλο μπαίνει στην τελική του ευθεία, οι περισσότερες WAGs έχουν αποχωρήσει από τη Νότια Αφρική, αλλά η Πάρις Χίλτον μόλις κατέφτασε! Η 29χρονη TV persona βρίσκεται από χθες σε αφρικανικό έδαφος, προκειμένου να παρακολουθήσει ό,τι έχει απομείνει από το Μουντιάλ, να κάνει σαφάρι και παράλληλα μοιάζει έτοιμη να μας ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις.

Το κορίτσι της ημέρας!

Το κορίτσι της ημέρας!  Δικαιωματικά η μέρα ανήκει στην Ολλανδία. Οι «οράνιε» απέκλεισαν τη Βραζιλία και προκρίθηκαν στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η νεαρή Ολλανδέζα στις εξέδρες του «Nelson Mandela Bay Stadium» έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη. Όπως και εμείς βέβαια που απολαμβάνουμε την ομορφιά της.
Με τέτοια ποιότητα και τόσα προσόντα πως οι «τουλίπες» να μην πάνε τελικό;
sentragoal

Αυτοκτόνησε για τη Βραζιλία!

brazil_-_gilbertoΕνας 18χρονος Αϊτινός (!) δεν μπόρεσε να χωνέψει την ήττα-αποκλεισμό της Βραζιλίας από την Ολλανδία και λίγο μετά το τέλος του προημιτελικού, έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στις ρόδες ενός αυτοκινήτου!
Στη χώρα που συγκλονίστηκε από τον καταστροφικό σεισμό του περασμένου Γενάρη, η σελεσάο χαίρει μεγάλης εκτίμησης. Βέβαια είναι ανεξήγητη η απόφαση ενός 18χρονου παιδιού να αυτοκτονήσει επειδή η παρέα του Ζιλμπέρτο Σίλβα έμεινε εκτός ημιτελικών. Το εκπληκτικό είναι ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν από 20 χρόνια. Ενας Αϊτινός είχε αυτοκτονήσει τότε μην αντέχοντας τον αποκλεισμό των Βραζιλιάνων από τους Αργεντινούς.