ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ….ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!


Ελλάδα        2-1
 Nιγηρία
altalt
1η νίκη της Εθνικής στο Μούντιάλ (1)…
Στο 19ο παιχνίδι της διοργάνωσης (1+9=10, 1+0=1)…
Την 17η Ιουνίου (1+7=8)…
Με σκόρερ τον Σαλπιγγίδη στο 44΄΄ (4+4=8).
Και τον Τοροσίδη στο 71΄΄ (7+1=8)..
Όλο μαζί  11888
Τυχαίο; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..!!!!
http://fotisbazakas.blogspot.com/

Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Γρεβενών - (video)

Από το Enduro στις 26 & 27 Ιουνίου 2010 στα Γρεβενά και στο όρος Βούρινος... 

Enduro στις 26 και 27 Ιουνίου 2010 στα Γρεβενά Συντελεστές:Βασίλης Σιαφαρίκας-HONDA CRF 250 

 Γιάννης Παυλίδης - HUSQVARNA TC 250

ΜιχάληςΤράντζας - HONDA CRF 450
Γιάννης Σιούλης - KTM 525 EXC
Εικονοληψία, επεξεργασία, μοντάζ Γιάννης Σιούλης (Νούλης).
     AETOS
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

5 εκ. και Μόρα δίνει η Μπολόνια για Τοροσίδη

Τον Βαγγέλη Μόρα και 5 εκ. Ευρώ δίνει η Μπολόνια στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία. Σύμφωνα με δημοσίευμα του "tuttomercatoweb.com" ο ιδιοκτήτης της Μπολόνια Σέρτζιο Πορτσέντα, θέλει να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή και να φέρει τον 25χρονο δεξιό μπακ του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη. Μάλιστα για να κάνει πράξη την επιθυμία του, είναι αποφασισμένος να προσφέρει στους "ερυθρόλευκους" το ποσό των 5 εκ. Ευρώ συν τον....

Ο Πολ, το χταπόδι - μάντης.... έκανε πάλι σωστή πρόβλεψη.(video)

Ο
 Πολ, το χταπόδι - μάντης έκανε πάλι σωστή πρόβλεψηΤο χταπόδι-μάντης, πρόβλεψε και πάλι τη νίκη της Γερμανίας, κατακτώντας το απόλυτο 5 στα 5 ματς!
Το BBC, τον αποκαλεί "the psychic octapus" και όλα τα διεθνή δίκτυα, παρουσιάζουν την περίεργη περίπτωση του... Πολ!
Ενα χταπόδι - "μάντης", που σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του, προβλέει με απόλυτη επιτυχία τα αποτελέσματα των....

Υπεύθυνος διαιτησίας στην UEFA ο Κολίνα

Την παραίτησή του από τη θέση του υπεύθυνου διαιτησίας του ιταλικού πρωταθλήματος υπέβαλε ο Πιερλουίτζι Κολίνα, αφού ανέλαβε αντίστοιχο ρόλο στην UEFA - ύστερα από σχετική απόφαση του Μισέλ Πλατινί. Ο Ιταλός ρέφερι, που σφύριξε τον τελικό του Μουντιάλ το 2002 πριν αποσυρθεί, θα έχει στο πλευρό του τον Γάλλο Μαρκ Μπάτα και τον Σκοτσέζο Χιού Ντάλας, οι οποίοι ήταν επίσης πρώην διαιτητές.
Από την πλευρά του, ο Μαρτσέλο Νίτσι - πρόεδρος της επιτροπής των...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...Τρώτε πολύ!!!

ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΟΥΜΕΡΑ - Μακρυνίτσα Σερρών

Σας προσκαλούμε στις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στην Ιερά Μονή Παναγίας Γουμεράς στην Μακρυνίτσα Σερρών στις 5, 6 και 7 Ιουλίου 2010 στην προσπάθειά μας να τιμήσουμε την Αγία Παρουσία Της.
Αναλυτικό Πρόγραμμα:

Φιλική ήττα (2-0) του Άρη από Ρούμπιν Καζάν

Φιλική ήττα (2-0) του Άρη από Ρούμπιν ΚαζάνΦιλική ήττα με 2-0 γνώρισε ο Άρης από τη Ρούμπιν Καζάν στην Αυστρία. Η πρωταθλήτρια Ρωσίας πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος με τον Καραντενίζ (14΄) και τον Μπουχάροφ (πέναλτι 36΄), αλλά οι «κίτρινοι» έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο και βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Τσεσνάουσκις και Βαγγέλη, ενώ το παρών έδωσαν και φίλοι του Άρη, που ταξίδεψαν από το Βόλο, τη Βέροια, το Μόναχο και τη....

Νέο... Facebook από την Google;

Δεν είναι και τόσο παράξενο αν το καλοσκεφτείτε! Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η Google, κυρίαρχος των μηχανών αναζήτησης στο Internet, ετοιμάζει το δικό της social network, το οποίο μάλιστα φιλοδοξεί να "χτυπήσει" τοFacebook!Ο Kevin Rose από το Digg πόσταρε στο Twitter την είδηση ότι σύντομα
ηGoogle θα λανσάρει τον αντίπαλο του FacebookGoogle Me, τονίζοντας ότι πήρε αυτή την πληροφορία από πολύ αξιόπιστη πηγή.
Γενικά, κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Rick Klau, ο άνθρωπος πίσω από το Google Buzz, εργάζεται πάνω στο project Google Me, το οποίο όμως μπορεί να αποδειχθεί μια updated εκδοχή του Google Profiles. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το θέμα. Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα!

Σαν σήμερα... Η Ελλάδα Πρωταθλήτρια Ευρώπης...το 2004 στην Πορτογαλία (video)

Λήστεψαν την Εθνική!EURO 2004.  
Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2004, ή αλλιώς Euro 2004, διεξήχθη στα γήπεδα της Πορτογαλίας από τις 12 Ιουνίου ως τις 4 Ιουλίου 2004. Ήταν η 12η διοργάνωση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της ΟΥΕΦΑ. Πήραν μέρος 16 εθνικές ομάδες. Απ' αυτές η Πορτογαλία προκρίθηκε αυτόματα ως διοργανώτρια χώρα ενώ οι υπόλοιπες 15 πέρασαν από μια προκριματική φάση στην οποία μετείχαν 50 ομάδες. 
Το τρόπαιο κατέκτησε η Ελλάδα, ενάντια σε όλα τα προγνωστικά. Μετείχε μόλις για δεύτερη φορά σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (μετά το 1980) και ήταν ένα από τα.....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΙΝΤΕΟ

Ο Γκοβού είναι εδώ!!!

gobou-pao400Αποθεωτική ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν 250 οπαδοί του Παναθηναϊκού στον Σιντνεϊ Γκοβού, ο οποίος λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Με καπνογόνα και συνθήματα οι οπαδοί των πρασίνων θέλησαν να βάλουν με το καλημέρα τον Γάλλο σούπερ σταρ στο κλίμα της κατάκτησης και του νέου πρωταθλήματος, ενώ δεν ήταν λίγα τα συνθήματα που περιελάμβαναν και το όνομα του Τζιμπρίλ Σισέ.
Οσο για τον Γάλλο, παραδέχτηκε ότι Σισέ έπαιξε σημαντικό ρόλο στη λήψη της τελικής απόφασης από την πλευρά του για να έρθει στον Παναθηναϊκό και υποσχέθηκε πως θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό για την επίτευξη των στόχων της νέας του ομάδας.

dokari

Ο Μίροσλαβ Κλόζε απειλεί τον Ρονάλντο

Όπως σας αναφέραμε ήδη, στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανέβηκε ο Μίροσλαβ Κλόζε. Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος στον σημερινό προημιτελικό της Γερμανίας με την Αργεντινή έφτασε τις 100 συμμετοχές, σημείωσε δύο γκολ (68`, 89`) και έφτασε συνολικά τα 14 στη διοργάνωση της Νότιας Αφρικής, ξεπερνώντας τους Πελέ (12) και Ζιστ Φοντέν (13). Στην δεύτερη θέση με 14 γκολ βρίσκεται και ο Γκερντ Μίλερ, ενώ την πρώτη θέση κατέχει ο Ρονάλντο με 15.
Συνοπτικά οι πρώτοι σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ:

Σχόλια Μουντιάλ - 3-7-2010



- ΄Αντε τώρα να σταματήσεις τα πάντσερ.
- Επέλαση των Γερμανών και διάλυση της Αργεντινής.
- Τελικά το μόνο αξιόπιστο πράγμα στον κόσμο είναι  ο Θεός και οι Γερμανοί...
- Τελικά για μια ακόμη φορά, το ΧΤΑΠΟΔΙ δικαιώθηκε.
- Τραγική φιγούρα ο Μαραντόνα. Ελπίζω να κατάλαβε πως δεν θα γίνει ποτέ προπονητής.
- Ούτε μάγια έπιασαν, ούτε βουντού.
- Πρέπει να ιδρώσεις για να κερδίσει η ομάδα σου η Πριμαντόνα, ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ!!!
- Ελπίζω τώρα να θυμήθηκε τον ball-boy Mueller. ΄Ενα γκολάκι και μια ασίστ "το παιδάκι για τις μπάλες".
- ΄Ερμε, Ντιεγκίτο!!!

Η Larissa Riquelme ξαναχτυπά (Photos)


Πριν από λίγες μέρες γνωρίσαμε την πιο sexy οπαδό της Παραγουάης και του Μουντιάλ μέσα από ένα φωτογραφικό αφιέρωμα. Πλέον η Larissa Riquelme δηλώνει πως αν η Παραγουάη κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο θα κάνει δημόσιο στριπτήζ. Εμείς όλοι βέβαι υποστηρίζαμε την Παργουάη, αλλά δυστυχώς ηττήθηκε  από την Ισπανία! Απολαύστε τις φωτογραφίες/βίντεο που ακολουθούν…

Top-10 πέναλτι αλά Πανένκα



antonin_panenka_250X250Στον τελικό του Euro 1976, ο Τσεχοσλοβάκος Αντονίν Πανένκα είχε το θάρρος να εκτελέσει περίεργα ένα πέναλτι απέναντι στον Δυτικογερμανό Ζεπ Μάγιερ. Δικαιώθηκε, γράφτηκε στην ιστορία και τον ακολούθησαν κι άλλοι με τελευταίο τον Αμπρέου. Το θέμα φιλοξενεί το Goal.com με αφορμή τη χθεσινή εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σεμπάστιαν Αμπρέου στον προημιτελικό της Ουρουγουάης με τη Γκάνα. Εικοσιτέσσερα χρόνια μετά, η ορίτζιναλ εκτέλεση του Πανένκα συνεχίζει να εξιτάρει τους παίκτες που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το λογικό πέσιμο του εκάστοτε γκολκίπερ. Ας θυμηθούμε τις πιο χαρακτηριστικές εκτελέσεις αλά Πανένκα, εύστοχες ή άστοχες.
1. Μικαέλ Λαντρό (τελικός Λιγκ Καπ Γαλλίας 2004, Ναντ-Σοσό). Πατήστε εδώ. δείτε τα video

Η Ισπανία στην τετράδα η Παραγουάη το χειροκρότημα

Με τέρμα του Βίγια στο 82ο λεπτό, η Ισπανία πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του 19ου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι «φούριας ρόχας» επικράτησαν 1-0 της Παραγουάης στο Ελις Παρκ του Γιοχάνεσμπουργκ και την Τετάρτη θα αναμετρηθούν με τη Γερμανία με στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες σε διάστημα τριών λεπτών αστόχησαν δύο φορές από τα 11 βήματα, αρχικά ο Καρντόζο στο 57` (απέκρουσε ο Κασίγιας) για την Παραγουάη και στη συνέχεια ο Τσάβι Αλόνσο στο 60` (απέκρουσε ο Βιγιάρ) για λογαριασμό της ομάδας του Ντελ Μπόσκε.

Παραγουάη-Ισπανία 0-1 (video)


Παραγουάη-Ισπανία 0-1


Με σωτήρα τον «άγιο» Ίκερ Κασίγιας, που απέκρουσε το πέναλτι του Καρντόσο στο 59’, και λυτρωτή τον συνήθη ύποπτο Νταβίντ Βίγια στο 82ο λεπτό, η Ισπανία κατάφερε μετά κόπων και βασάνων να προσπεράσει το εμπόδιο της Παραγουάης, η οποία αποχαιρέτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με ψηλά το κεφάλι.

Χαμένο πέναλτι είχε στο 61’ και ο Τσάμπι Αλόνσο για τους «φούριας ρόχας», οι οποίοι την προσεχή Τετάρτη θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά του Μουντιάλ με τη Γερμανία, δύο χρόνια μετά τον θρίαμβο τους επί των...

Ο γερμανικός Τύπος για την πρόκριση των "πάντσερ"

Με διθυραμβικά σχόλια υποδέχθηκαν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης το θρίαμβο των "πάντσερ" επί της Αργεντινής στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Το τελικό σκορ (4-0) αποτελεί βασικό... συστατικό των τίτλων, καθώς αντικατοπτρίζει πλήρως το τι ακριβώς συνέβη στον "Green Point" του Κέιπ Τάουν.
Στην ιστοσελίδα του το περιοδικό Kicker έγραψε πως "ο εορτάζων (σ.σ έφτασε τα 14 γκολ σε τρία Μουντιάλ) Κλόζε απομυθοποίησε την αλπιτσελέστε”, ενώ το

Μαραντόνα: "Δεν έχω σκεφτεί εάν θα παραιτηθώ"

Σκυμμένα κεφάλια, δάκρυα και λίγα λόγια. Αυτό είναι το κλίμα στην εθνική Αργεντινής μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γερμανία.
Ντιέγκο Μαραντόνα: "Ο Μέσι είχε ένα σπουδαίο Μουντιάλ και το να τον βλέπω να κλαίει στα αποδυτήρια γι' αυτούς που λένε ότι δεν αγαπάει τη φανέλα, είναι γελοίο. Είμαι απογοητευμένος όπως όλοι οι Αργεντινοί. Το να βλέπεις την χώρα σου να χάνει έτσι είναι δύσκολο. Σημείωσαν τα γκολ που δεν μπορέσαμε εμείς να πετύχουμε. Δεν έχω σκεφτεί εάν θα παραιτηθώ. Θα μιλήσω με την οικογένειά μου, με τους παίκτες. Είναι η πιο λυπηρή ημέρα από

Οι αντιδράσεις του Τύπου της Αργεντινής

Η συντριβή από τη Γερμανία προκάλεσε...μούδιασμα στην Αργεντινή. Τουλάχιστον αυτό αποτυπώθηκε στα δημοσιεύματα του τύπου της χώρας λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα. 
H Ole στον τίτλο της δεν μπορεί να κρύψει το συναίσθημα που προκάλεσε στους Αργεντίνους η βαριά ήττα-αποκλεισμός από την Γερμανία: “Ιδρώτας και δάκρυα” ενώ εν συνεχεία γράφει: “Η Αργεντινή είχε να αντιμετωπίσει μία στιβαρή Γερμανία και αποκλείστηκε στους 8, όπως και το 2006. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν χειρότερα”.

Αργεντινή - Γερμανία (video)

 0-1 η Γερμανία με κεφαλιά του Μίλερ

Αργεντινή - Γερμανία 0-2 (Κλόζε) δείτε όλα τα γκολ....

Αργεντινή-Γερμανία 0-4



Μετά τον τελικό του 1990 και τα προημιτελικά του 2006, η Γερμανία συνέχισε το νικηφόρο σερί της απέναντι στην Αργεντινή και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ν.Αφρικής (4-0). Μίλερ, Κλόζε (2) και Φρίντριχ τα γκολ του ανεπανάληπτου θριάμβου. 
Η εικόνα του αγώνα
Το γκολ του Μίλερ είναι αυτό που παλαιότερα ονομάζαμε γκολ από τα αποδυτήρια. Οπως και να έχει, το τέρμα του άσου της Μπαγερν πριν καν διαπιστώσουμε πως παίζουν οι δύο