ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο πιο άσχημος Ελληνας στο Μουντιάλ

Mια ιδιαίτερη και ασυνήθιστη ψηφοφορία διεξάγεται στο beautifulpeople.com τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται ουσιαστικά για μία ιστοσελίδα γνωριμιών, της οποίας οι επισκέπτες καλούνται να ψηφίσουν τους ωραιότερους και τους πιο άσχημους ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος, ή εξακολουθούν να αγωνίζονται, στο Mundial, από τους οποίους προκύπτει και...

Γερμανία-Ισπανία: 0-1 (video)

Γερμανία-Ισπανία: 0-1 Το "χρυσό" γκολ του Πουγιόλ
Η έφοδος του Jimmy Jump στον αγωνιστικό χώρο

Γερμανία-Ισπανία 0-1


Σε ένα ματς στο οποίο έλαμψε η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, η Ισπανία πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικρατώντας της αγνώριστης Γερμανίας με 1-0 χάρη στην κεφαλιά-οβίδα του Πουγιόλ στο 73ο λεπτό.
Οι «φούριας ρόχας» κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στην επανάληψη και....

Προβληματική (και... επίσημα) η Jabulani! (video)

Τα παράπονα που έχουν ακουστεί απ' τους ποδοσφαιριστές για την επίσημη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Jabulani, απέκτησαν την Τετάρτη «βάση», καθώς τεκμηριώθηκαν επιστημονικά απ' την ίδια τη NASA!
Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από έρευνες και πειράματα ημερών οι επιστήμονες της NASA επιβεβαίωσαν πως η Jabulani είναι μία προβληματική μπάλα, που με το μικρό βάρος της (440 γραμμάρια) είναι ιδιαίτερα ευάλωτη και...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ρόμπεν: "10 φορές να νικήσω τη Γερμανία"

Μετά τον προπονητή του, Μπερτ φαν Μάρβαϊκ, ο οποίος αποκάλυψε ότι επιθυμεί να βρει τη Γερμανία απέναντί του την Κυριακή για να αναβιώσει ο τελικός του 1974. Την Τετάρτη...ήταν η σειρά του Άριεν Ρόμπεν να εκφράσει την πρότιμησή του για τον αντίπαλο των "οράνιε".
"Εάν ήταν να αντιμετωπίσουμε τη Γερμανία, θα μου άρεσε να τους....

Νίκη της Γερμανίας με 2-1 πρόβλεψε η καγκελάριος Μέρκελ

Νικηφόρα για την εθνική ομάδα της πατρίδας της είναι η πρόβλεψη που έκανε η καγκελάριος της Γερμανίας, Αγκελα Μέρκελ, ενόψει του αποψινού δεύτερου ημιτελικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής, ανάμεσα στη "νασιοναλμανσάφτ" και την Ισπανία. Η κ. Μέρκελ δήλωσε ότι οι ποδοσφαιριστές του Γιόακιμ Λεβ θα επικρατήσουν των...

Τσ.....κι για ολους!

Ένα γιατρό ρε παιδιά, θα πάθει αγκύλωση!
Η Μπόμπι Έντεν, διάσημη Ολλανδή πορνοστάρ, θέλει να υποστηρίξουμε την Ολλανδία στον τελικό, και για αυτό δεν τάζει απλώς ένα στριπτιζάκι, αλλά στοματικό σεξ για όλους τους "φίλους" της στη σελίδα που διατηρεί στο Twitter, σε περίπτωση που η Ολλανδία κατακτήσει το τρόπαιο!
"Εάν η Ολλανδία πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο θα πάρω μία Π..α σε όλους όσοι με ακολουθούν στη σελίδα μου, μαζί με τις Βίκι Βέτε, Μις Χίμπριντ και Γκάμπι Κιντέρος", αναφέρει...

Πλησιάζει στο λιμάνι ο Καμορανέζι!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάουρο Καμορανέζι βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως μετέδωσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Ο Αργεντινός (με ιταλικό διαβατήριο) δεξιός χαφ επιβεβαιώνει τις επαφές του με τους «ερυθρόλευκους», θεωρεί δεδομένη την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους και προτιμά την καλύτερη πρόταση των Πειραιωτών από αυτή της Μίλαν.
Αυτό που δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί είναι αν η «Γιούβε» θα αξιώσει κάποια χρήματα για την αποδέσμευση του 33χρονου άσου ή θα τον....

Πρόεδρος και επισήμως ο Γιαννάκης στον ΣΕΠΚ

Μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών προ δύο βδομάδων, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) συγκροτήθηκε σε σώμα. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι ο πρόεδρος παραμένει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, Α' Αντιπρόεδρος ο Θόδωρος Ροδόπουλος, Β' Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Καλαφατάκης και Γενικός Γραμματέας ο Θόδωρος Μπολάτογλου.
Στη θέση του Ταμία συνεχίζει ο Σωκράτης Ηλιάδης και σε αυτή του Ειδικού Γραμματέα ο Αλέκος Δάγλας.

"Προσοχή με την Alpha Bank"


"ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΤΗΣ ALPHA BANK.... Έχω
πιστωτική κάρτα της συγκεκριμένης τράπεζας και σήμερα που μου ήρθε ο
λογαρισμός διαπίστωσα ότι έπεσα θύμα υποκλοπής . 

Προσέξτε , έγιναν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ στην κάρτα μου τέσσερις χρεώσεις μέσω Ίντερνετ των 400+
ευρώ σε εταιρείες στοιχημάτων και η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ
ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ... Η τράπεζα απεδείχθη
αναξιόπιστη , κατήργησα την κάρτα .. Σας συνιστώ να προσέχετε με την
τράπεζα αυτή ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

roufianos

Σήμανση αυτού του μηνύματος Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εθ

 
Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Γρεβενών, “Δώρο ζωής»
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 12 Ιουλίου στα γραφεία του Συλλόγου από της 9:00 π.μ – 18:00 μ.μ.
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα μέχρι και τις 8 το πρωί της Δευτέρας, της ημέρας των Εκλογών.
Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου να ψηφίσουν.                      
Ο Πρόεδρος       
Βασίλης Καραπάς

Iσπανία-Γερμανία για το δεύτερο "εισιτήριο" του τελικού.(video)

Δύο χρόνια μετά την αναμέτρησή τους στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, Ισπανία και Γερμανία διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους σε ακόμα έναν... τελικό. Τουλάχιστον έτσι έχει χαρακτηριστεί η αναμέτρηση του Ντέρμπαν, η οποία θα αναδείξει τον αντίπαλο της Ολλανδίας για τον μεγάλο τελικό.
Μία αναμέτρηση με παράδοση τριών αγώνων στη διοργάνωση, οι οποίοι, όμως, έχουν περάσει σχεδόν...απαρατήρητοι. Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες σε Μουντιάλ ήταν το 1966 στη φάση των...

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Εντουάρντο» (video)

Την ίδια ώρα που στον Ολυμπιακό συνεχίζουν τις επαφές για Ιμπαγάσα, Νεκουνάμ και Καμορανέζι και στον βελγικό Τύπο γράφουν για πρόταση προς του Μούσα Ντεμπελέ, στο προσκήνιο για τους «ερυθρολεύκους» έρχεται το όνομα του διεθνή Κροάτη άσου της Άρσεναλ, Εντουάρντο Ντα Σίλβα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «24 sata» ο Ολυμπιακός προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό του τον Εντουάρντο Ντα Σίλβα, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τους «κανονιέρηδες».
ΔEITE TO VIDEO

«Όχι» σε Μπολόνια για Τοροσίδη

Οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Μπολόνια για τον Βασίλη Τοροσίδη επιβεβαιώθηκαν. Σήμερα η ιταλική ομάδα κατέθεσε στον Ολυμπιακό πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού με τους «ερυθρόλευκους» να απαντούν αρνητικά και να ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει διάθεση να παραχωρηθεί ο παίκτης.
Το ποσό που έδινε η ιταλική ομάδα δεν έγινε γνωστό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπολόνια φέρεται να προσέφερε πέντε εκατομμύρια ευρώ και τον Βαγγέλη Μόρα ως αντάλλαγμα.
Από την πλευρά των ερυθρόλευκων ξεκαθάρισαν τη στάση τους όμως,...

Ναρκωτικά σε... βουβουζέλες!

Η βουβουζέλα είναι η πρωταγωνίστρια του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου και πλέον έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας! Και μπορεί κάποιοι - οι περισσότεροι - να βαρέθηκαν να την ακούν στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, αλλά το νέο... trend βρίσκει και άλλες εφαρμογές, με την τελευταία που προστέθηκε στη λίστα να είναι η χρήση του ως κάλυψη για τη διακίνηση ναρκωτικών στο Περού!
Δύο περουβιανές, λοιπόν, συνελήφθησαν μπροστά από σχολείο στη Λίμα, στην προσπάθειά τους να πουλήσουν 100 μικρά σακουλάκια μαριχουάνας τα οποία είχαν κρύψει μέσα στις πλαστικές βουβουζέλες!
Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ και το γνωστό - πλέον - όργανο αποκτά όλο και περισσότερους εχθρούς...
(sportgr)

Ρεκόρ τηλεθέασης προβλέπεται για τον ημιτελικό με την Ισπανία

Το απόλυτο ρεκόρ τηλεθέασης "άγγιξε" στη Γερμανία ο αγώνας της εθνικής ομάδας της χώρας με την Αργεντινή. Η "νατσιονάλμανσαφτ" προκρίθηκε με το εντυπωσιακό 4-0 στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αποζημίωσε τους 27,7 εκατομμύρια ανθρώπους που παρακολούθησαν το ματς, δημιουργώντας το απίστευτο ποσοστό 90% στην τηλεθέαση. Αλήθεια, τί έπαιζαν τα άλλα κανάλια το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου;
Εως τώρα, το ρεκορ σε απόλυτους αριθμούς κατέχει ο ημιτελικούς του Μουντιάλ 2006, Γερμανία-Ιταλία, για δύο λόγους: πρώτον γιατί εκείνη η διοργάνωση διεξήχθη στη Γερμανία και δεύτερον γιατί η εξέλιξη του....

5 λεπτά εντυπωσιακών μαγικών κόλπων (video)

 απο έναν εντυπωσιακό μάγο - performer

Το μπάσκετ αλλάζει...

Έχει περάσει στα ψιλά, ίσως επειδή κάποιοι θεωρούν πως πρακτικά δεν θα αλλάξει τίποτα, ίσως πάλι επειδή δεν πρόκειται να αντιληφθούμε τη σημασία πριν η θεωρία γίνει πράξη.
Κι όμως, οι μικροαλλαγές στους κανονισμούς που θα ισχύουν σε όλες τις διοργανώσεις μπάσκετ από την 1η Οκτωβρίου έχουν σημαντικές-και μάλλον ευεργετικές-συνέπειες-για το άθλημα.
Πρώτη και καλύτερη, η «μεταφορά» της γραμμής του τριπόντου από τα 6,25μ. στα 6,75μ. Μην υποτιμήσει κανείς τη διαφορά των πενήντα πόντων. Όσοι παίζουν περιστασιακά μπάσκετ ίσως να μην...

Η αποστολή για την Γερμανία

Μετά το τέλος και της απογευματινής προπόνησης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Mάριο Μπερέτα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στη Γερμανία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Σε αυτήν βρίσκεται και ο Γεωργίου καθώς ο Δικέφαλος "ξέμεινε" από αριστερό μπακ.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους:

Ουρουγουάη - Ολλανδία 2-3. (video)

  

 Ουρουγουάη - Ολλανδία 0-1

 

1-1 Οι Ουρουγουάη ισοφαρίζει την Ολλανδία με φαρμακερό σουτ του Ντιέγκο Φορλάν 


Ουρουγουάη - Ολλανδία 1-2 από τα πόδια Φαν Πέρσι....