ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ (VIDEO)

Αυτό το τροχαίο που έγινε χθες το απόγευμα σε περιοχή της Πενσιλβάνια στην Αμερική θα σας κόψει την ανάσα.
Ένα αυτοκίνητο με τρελή πορεία κινήθηκε αριστερά και πάνω στο στηθαίο και συγκρούστηκε στις κολώνες της γέφυρας.
Το αμάξι διαλύθηκε σε τρία κομμάτια...
Ο 19χρονος οδηγός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο και οι γιατροί απορούν πως βγηκε ζωνμτανός μετά το ατύχημα. Όλοι μιλούν για θαύμα...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ

ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Η ΡΕΒΑΝΣ

Έληξε το σήριαλ για την Α.Ε.Κ. η οποία θα υποδεχθεί τελικά στη Νέα Σμύρνη τη Νταντί Γιουνάιτεντ.
Η ένωση πήρε το ok από τον ερασιτέχνη Πανιώνιο και από την uefa και η ρεβάνς της Σκωτίας θα γίνει στο γήπεδο του Πανιωνίου. Η χωρητικότητα του συγκεκριμένου γηπέδου είναι περίπου 11.000 θεατών, η οποία καλύπτει τουλάχιστον τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία έχει διαθέσει η "Ένωση" για την περίοδο 2010-2011. Εξοργισμένοι οι φίλαθλοι και η διοίκηση της Π.Α.Ε. με την απόφαση του ερασιτέχνη.

Βόμβα για την καταπολέμηση των πυρκαγιών;

Μέλος Επιστημονικών και Παραγωγή Επιχειρήσεις "Basalt" (SSPE) δημιούργησε βόμβες φωτιά.
Η ανάλυση δείχνει τις επιπτώσεις των βομβών πυρκαγιών στις δασικές πυρκαγιές, όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με παραδοσιακά συγκροτήματα για να χειριστεί τις πυρκαγιές με αεροπλάνα και ελικόπτερα, η ανάγκη για άλλα μέσα φθίνουσα τάξη μεγέθους.
Αεροπορίας Fire βόμβα PRA-500 έχει σχεδιαστεί να περιέχει τις
δασικές πυρκαγιές και ζώνες πυρόσβεσης στην θύελλα των τεχνητών ατυχήματα και καταστροφές. Εφαρμόζεται σε αεροσκάφη που είναι εφοδιασμένα με το σύστημα επαναφέρετε τον βομβαρδισμό φωτιά των 500 kg, με ύψος έως και 1000 m σε ταχύτητες έως και 600 χλμ/ώρα .
Η βόμβα, που περιέχει σχεδόν μισό τόνο του πυροσβεστικού μείγματος μπορεί να καταστείλει τις φλόγες, ακόμη και στην τρομερή καταιγίδα πυρκαγιά στην περιοχή των 1000 τετραγωνικών μέτρων.
Masirovannaya σημείο να καθησυχάσουν τον βομβαρδισμό του δάσους και τεχνητές πυρκαγιές οποιασδήποτε πολυπλοκότητας σε λίγα λεπτά. Μέλος Επιστημονικών και Παραγωγή Επιχειρήσεις "Basalt" για δεκαετίες αφιερωμένη στον σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένων δειγματοληπτικών βόμβες. Όταν ο χρόνος για τη λήψη αποφάσεων μετατροπές, είναι ειδικοί έχουν εταιρεία την αναλάβει να σχεδιάσει μια βόμβα, η οποία αποφάσισε να επενδύσει το σύνολο των στρατιωτική τεχνογνωσία, αλλά να είναι απόλυτα ειρηνική.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου τύπου του όπλο ήταν η ασφάλεια του πλήρους για τον άνθρωπο. Πρώτον, θα έπρεπε να είχαν εφαρμοστεί, όπου όλες οι δια βίου κάηκε, και δεύτερον, ακόμα και αν κάποιος ήταν στο χώρο της έκρηξης, θα είχε λάβει, στη χειρότερη περίπτωση διάσειση.


Εν τω μεταξύ, μια νέα γενιά του ASP-500 που μπορούν να απορρίπτονται όχι μόνο με βομβαρδιστικά αεροσκάφη και επίθεση, αλλά και με την κοινωνία των Il-76 και AN-12. Αυτό το one-stop-76 προβλέπει IL φωτιά καταστολή στην περιοχή των 10 εκταρίων.


Οι υπολογισμοί δείχνουν ότι ο πιο αποτελεσματικός συνδυασμός πυρόσβεσης. Το πρώτο τρένο πάει βομβιστές που βάζουν έξω τη φωτιά και πυρετό, ακολουθείται από δεξαμενόπλοια IL-76 και Be-200, το οποίο hedge-hopping πρόσφατα πλημμυρισμένες περιοχές της καύσης, και, τέλος, ο ΜΙ-26 ελικοπτέρων, Mi-8 και Ka-32P από ένα χαμηλό σημείο πλανιέμαι ντάμπινγκ των τεράστιων μαζών του νερού καταργήσει εντελώς την τελευταία τσέπες της φλεγμονής. Με καλή οργάνωση, έστω και λίγα τα επίπεδα της πυρόσβεσης χαλί, δίνοντας εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα, δεν θα λάβει περισσότερο από μία ώρα.

Και τώρα για την εξάντληση αγώνα με τη φωτιά μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες ακόμα και μήνες με τεράστιο οικονομικό κόστος.
Με τις σημερινές τεχνολογίες του χιλιάδες τόνους νερού έπεσε από ύψος αρκετών εκατοντάδων μέτρων (λιγότερο από το να πετά σε έναν ισχυρό κίνδυνο πυρκαγιάς), ως επί το πλείστον εξατμίζεται και πριν φτάσουν στο έδαφος. Και παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν ημέρα, σύμφωνα με το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων, οι ρωσικές πιλότοι στην Ελλάδα πραγματοποιείται 17 εξόδους και μειώθηκαν συνολικά 1360 τόνους νερού, οι πυρκαγιές εξακολουθούν να μαίνονται. Αλλά η χρήση της TSA-500 θα αντιμετωπιστούν πλήρως από τη χιονοστιβάδα της φωτιάς όχι μόνο στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά και στα Βαλκάνια και την Κριμαία στην πρώτη ημέρα της δραστικής καταπολέμησης.
Αλλά ακόμα, το 2003 αναπτύχθηκαν.
rusnovosti.ru (μετάφραση)

Read more: http://i-diadromi.blogspot.com/2010/08/blog-post_1624.html#ixzz0xXmrz4F9

Επιλεγμένο video από το νέο site http://pameplateia.com/

από το νέο site http://pameplateia.com/

www.PamePlateia.com

ΠΡΟΣΟΧΉ... ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΆ ΜΠΟΥΚΆΛΙΑ


Ηπιατε ποτέ από ένα πλαστικό μπουκάλι και είδατε ένα τριγωνικό

σύμβολο στον πάτο με έναν αριθμό μέσα;



Ξέρετε τι αντιπροσωπεύει ο αριθμός;
Υποθέσατε ότι είναι για την ανακύκλωση;
Λοιπόν κάνετε λάθος!!!
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ...
1)Πολυαιθυλένιο terephalate (PET)
2) Πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE)
3) Πολυβινυλικό χλωρίδιο Unplasticised (UPVC) ή πλαστικοποιημένο πολυβινυλικό χλωρίδιο (PPVC)
4) Πολυαιθυλενίου χαμηλής πυκνότητας (LDPE)
5) Πολυπροπυλένιο (PP)
6) Πολυστυρόλιο (CP) ή εκτάσιμο πολυστυρόλιο (EPS)
7) Άλλο, συμπεριλαμβανομένου νάυλον και ακρυλικού



Αυτό που δεν σας λένε είναι ότι πολλά από τα χρησιμοποιούμενα πλαστικά είναι τοξικά και οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν ένα πλαστικό μπορούν να περάσουν από το πλαστικό και στο τρόφιμο/ποτό.

Σκεφτείτε το, πόσες φορές έχετε ή ένας φίλος σας είπε «δεν συμπαθώ αυτό, έχει γεύση σαν πλαστικό μπουκάλι...»
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ είναι τα Νο:3,6,και7!!!

ΜΗ ΠΙΕΙΤΕ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ βρίσκονται στον πάτο του μπουκαλιού!!!

Ελέγξτε αυτό το διάγραμμα που αναλύει το πλαστικό, τις χρήσεις και τη χημική παρασκευή του (βρίσκω το #7 λίγο τρομακτικό)


ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ την επαναχρησιμοποίηση των πλαστικών


μπουκαλιών ΑΜΕΣΩΣ!!!

πηγή 

Noσοκόμα πασών των...υπηρεσιών!!


Μικρές στιγμές απόλαυσης και ηδονής πάνω στο κρεβάτι του... πόνου φέρεται να πρόσφερε σε ασθενείς και συνοδούς τους μια νεαρή αποκλειστική νοσοκόμα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών! Μάλιστα, μετά από σωρεία καταγγελιών για τις ροζ υπηρεσίες της, το Συνδικάτο Νοσοκόμων - Νοσηλευτριών Αποκλειστικής Απασχόλησης Ελλάδος (παράρτημα Αχαΐας) απέστειλε έγγραφο στη διοίκηση του νοσοκομείου, με το οποίο ζητεί να παρθούν άμεσα μέτρα για την απομάκρυνσή της. (βάσει ποιου νόμου; του περί αθέμιτου ανταγωνισμού;) Σύμφωνα με την καταγγελία, εκτός από τις συνηθισμένες φροντίδες νοσηλείας, η συγκεκριμένη αποκλειστική νοσοκόμα φέρεται να δηλώνει διατεθειμένη για προσφορά ακόμη και ερωτικών υπηρεσιών (!) τόσο προς ασθενείς όσο και... προς τους συνοδούς τους, φυσικά με το αζημίωτο! (Έτσι και αλλιώς τα νοσοκομεία τα κατάντησε "ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ" ο Αβραμόπουλος) Τι ακριβώς αναφέρουν; «Ότι…στη διάρκεια βάρδιάς της ζητούσε από ασθενείς και συνοδούς να την... ξεκουράσουν κάνοντάς της μασάζ», ενώ κάνουν λόγο και για «ερωτικές» προτάσεις που φέρεται να κάνει η συγκεκριμένη νοσοκόμα στους ασθενείς και τους συγγενείς τους, λέγοντάς τους ότι θα τους ικανοποιήσει όποια ερωτική επιθυμία έχουν, αλλά εφόσον ικανοποιήσουν και εκείνοι τη δική της απαίτηση να αυξήσει λίγο το εισόδημά της! (Το ένα χέρι νίβει το άλλο)
Ολόκληρο το ΑΡΘΡΟ από την ΕΣΠΡΕΣΣΟ
Μικρές στιγμές απόλαυσης και ηδονής πάνω στο κρεβάτι του... πόνου φέρεται να πρόσφερε σε ασθενείς και συνοδούς τους μια νεαρή αποκλειστική νοσοκόμα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών! Μάλιστα, μετά από σωρεία καταγγελιών για τις ροζ υπηρεσίες της, το Συνδικάτο Νοσοκόμων - Νοσηλευτριών Αποκλειστικής Απασχόλησης Ελλάδος (παράρτημα Αχαΐας) απέστειλε έγγραφο στη διοίκηση του νοσοκομείου, με το οποίο ζητεί να παρθούν άμεσα μέτρα για την απομάκρυνσή της καθώς, όπως αναφέρει, «προσβάλλει τους συναδέλφους της και θέτει σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών».
Σύμφωνα με την καταγγελία, εκτός από τις συνηθισμένες φροντίδες νοσηλείας, η συγκεκριμένη αποκλειστική νοσοκόμα φέρεται να δηλώνει διατεθειμένη για προσφορά ακόμη και ερωτικών υπηρεσιών (!) τόσο προς ασθενείς όσο και προς τους συνοδούς τους, φυσικά με το αζημίωτο! Το θέμα έχει ήδη φτάσει στον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος, ο οποίος έχει ζητήσει να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία. Τα δύο στοιχεία που κάνουν αξιοπρόσεκτη την καταγγελία είναι ότι πρώτον,δεν πρόκειται για μια απλή φήμη που κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα, αλλά για έγγραφη αναφορά και δεύτερον, ότι η συγκεκριμένη αναφορά έγινε επωνύμως και μάλιστα από το ίδιο το συνδικάτο των αποκλειστικών νοσοκόμων και αυτό με υπογραφή συνδικαλιστριών συναδέλφων της φερόμενης ως «πρωταγωνίστριας» των ροζ σκανδάλων στο νοσοκομείο!
Εκτός αυτού, οι συντάκτριες της αναφοράς όχι μόνο κατονομάζουν τη συνάδελφό τους, αλλά επικαλούνται και σειρά μαρτύρων για τα όσα καταγγέλλουν. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος», η αναφορά -που έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία- έφτασε στα γραφεία διοικητή, υποδιοικητή και άλλων προϊσταμένων του νοσηλευτικού ιδρύματος, την περασμένη Δευτέρα. Δύο αποκλειστικές νοσοκόμες, οι οποίες είναι και εκπρόσωποι του σωματείου τους, αναφέρονται στα προκλητικά ερωτικά καμώματα της συναδέλφου τους, ζητούν από το διοικητικό συμβούλιο να επιληφθεί του θέματος άμεσα και να καλέσει σε απολογία την καταγγελλόμενη.
Τι ακριβώς αναφέρουν; «Οτι στη διάρκεια βάρδιάς της ζητούσε από ασθενείς και συνοδούς να την... ξεκουράσουν κάνοντάς της μασάζ», ενώ κάνουν λόγο και για «ερωτικές» προτάσεις που φέρεται να κάνει η συγκεκριμένη νοσοκόμα στους ασθενείς και τους συγγενείς τους, λέγοντάς τους ότι θα τους ικανοποιήσει όποια ερωτική επιθυμία έχουν, αλλά εφόσον ικανοποιήσουν και εκείνοι τη δική της απαίτηση να αυξήσει λίγο το εισόδημά της!
Για όλα αυτά υπάρχουν και μάρτυρες τους οποίους οι δύο συνδικαλίστριες-εκπρόσωποι αποκλειστικές νοσοκόμες, επίσης, κατονομάζουν ζητώντας να κληθούν και να καταθέσουν τα όσα είδαν ή άκουσαν! Να σημειωθεί ότι οι αποκλειστικές νοσοκόμες δεν ανήκουν στο προσωπικό του νοσοκομείου και δεν έχουν σχέση με το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά πρόκειται για ιδιώτες που αναλαμβάνουν χρέη φροντίδας ασθενών επ' αμοιβή.

πηγή

Την έκαναν πόρνη σε ηλικία 12 ετών!


Πριν βυθιστεί στο απόλυτο σκοτάδι της πορνείας, η Τζόαν δεν ήταν παρά ένα «κορίτσι της διπλανής πόρτας», που, όπως όλα τα άλλα, του άρεσε να ζωγραφίζει, να τραγουδάει και να παίζει με την παρέα του στα πάρκα του Λιντς. Ομως λίγες μέρες αφότου γιόρτασε τα δωδέκατα γενέθλιά της, η ανήλικη Βρετανίδα αποτέλεσε τον στόχο σωματεμπόρων που αφού πρώτα κατάφεραν να κερδίσουν ως «φίλοι» την εμπιστοσύνη της, στη συνέχεια τη μετέτρεψαν σε απόλυτο υποχείριό τους.

Σύμφωνα με τον «Ιντιπέντεντ», σήμερα η Βρετανία φαίνεται πως ζει έναν καινούργιο εφιάλτη, αυτόν της παράνομης διακίνησης και έκδοσης ανήλικων παιδιών από τα κυκλώματα της πορνείας. Παιδιών που δεν προέρχονται από το εξωτερικό, αλλά είναι Βρετανοί πολίτες που εξαναγκάζονται να εξασκήσουν το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο.

Και η Τζόαν δεν είναι παρά μόνο μία από τις τριάντα οκτώ περιπτώσεις που έχουν ήδη καταγράψει οι αρμόδιες αρχές. «Σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια η Τζόαν είχε μεταμορφωθεί σε αγρίμι» δηλώνει σήμερα η μητέρα της Κριστίν, που δεν κατάφερε να γλιτώσει την κόρη της από τα νύχια των σωματεμπόρων. Οπως λέει: «Συχνά εξαφανιζόταν από το σπίτι, ακόμη και ολόκληρες εβδομάδες». Αυτό συνέβαινε επειδή οι «επαγγελματικές» της υποχρεώσεις την ανάγκαζαν κάποιες φορές κι αυθημερόν να πηγαίνει σε διαφορετική πόλη της Βρετανίας.

«Πολλές φορές αναγκάστηκα ακόμη και να την κλειδώσω στο σπίτι βλέποντάς τη να γίνεται ολοένα και πιο βίαιη, ακόμη και με τα πέντε αδέρφια της» θυμάται η Κριστίν. «Πιστεύω πως τους κάνουν πλύση εγκεφάλου, αλλιώς δεν εξηγείται η συμπεριφορά της Τζόαν» καταγγέλλει η μητέρα της άτυχης κοπέλας. Οσο για τις αρχές; «Οσες φορές πήγα στην αστυνομία αντιμετώπισα τη γραφειοκρατική κωλυσιεργία» είπε η μητέρα της.

Σήμερα η Τζόαν, έχοντας κλείσει πια τα δεκαοκτώ της, έχει «συνταξιοδοτηθεί», καθώς οι σωματέμποροι ενδιαφέρονται μόνο για την παιδική σάρκα. Είναι πια ένα ράκος, ψυχικά και σωματικά, παραδομένο στην εξάρτηση στα ναρκωτικά.

πηγή 

Μουντομπάσκετ: Η 12άδα της Γερμανίας

Τη δωδεκάδα που θα εκπροσωπήσει τη Γερμανία στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας γνωστοποίησε σήμερα ο Ντιρκ Μπάουερμαν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πάντσερ» αποφάσισε να «κόψει» τους Κόνραντ Βισότσκι και Γιασίν Ιντμπίχι, προκειμένου να καταλήξει στους 12 «εκλεκτούς».

«Και οι δυο τους δούλεψαν σκληρά και ποτέ δεν με απογοήτευσαν. Όσον αφορά τον Κόνραντ, ήταν μαζί μας στο περασμένο Ευρωμπάσκετ και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά αποφάσισα να δώσω την ευκαιρία στους μικρότερους, όπως οι Μπένζινγκ, Σβέθελμ και Χάρις, ώστε να κερδίσουν κι αυτοί εμπειρίες» ανέφερε ο Ντιρκ Μπάουερμαν.

Αναλυτικά η 12άδα:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ


ΟΝΟΜΑ ΘΕΣΗ ΕΤΟΣ ΓΕΝ. ΎΨΟΣ ΟΜΑΔΑ


Λούκας Στάιγκερ Γκαρντ 1988 1.95 Αλμπα Βερολίνου


Χέικο Σάφαρτζικ Γκαρντ 1984 1.85 Μπράουνσβαϊγκ


Τιμ Ολμπρεχτ Σέντερ 1988 2.10 Τέλεκομ Βόννης


Στέφεν Χάμαν Γκαρντ 1981 1.96 Αλμπα Βερολίνου


Ντέμοντ Γκριν Γκαρντ 1979 1.86 Ολύμπια Λάρισας


Τίμπορ Πλέι Σέντερ 1989 2.16 Μπρόζε Μπάσκετς


Ελίας Χάρις Φόργουορντ 1989 2.01 Γκονζάγκα


Φιλίπ Σβέθελμ Φόργουορντ 1989 2.01 Μπρεμερχάβεν


Ρόμπιν Μπένζινγκ Φόργουορντ 1989 2.09 Ουλμ


Γιάν Γιάγκλα Φόργουορντ 1981 2.13 Πρόκομ Τρεφλ


Περ Γκούντερ Γκαρντ 1988 1.85 Ουλμ


Κρίστοφερ ΜακΝότον Σέντερ 1982 2.11 Ολντενμπουργκ


ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ντιρκ Μπάουερμαν

Τα τελευταία αθλητικά νέα!!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO


 Δείτε το δελτίο με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα: Νέος πρόεδρος της Σ.Λ. ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τα χάλια του ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟ στην Λεωφόρο η ΑΕΚ πουθενά, πρόβλημα με Μουσλίμοβιτς στον ΠΑΟΚ, ο Αρης πετάει για Βιέννη...

ΑΕΚ: "Το μαχαίρι στο λαιμό" από ΟΥΕΦΑ

Η ΑΕΚ πήρε παράταση μέχρι τις 17:00 σήμερα το απόγευμα για να δηλώσει έδρα για τον αγώνα με την Νταντί. Οι επιλογές της; Είτε το γήπεδο του Ατρομήτου στο Περιστέρι είτε το Καραϊσκάκης στο Φάληρο. Το catch της υπόθεσης είναι ότι είτε στο ένα είτε στο άλλο, το παιχνίδι θα είναι κεκελεισμένων των "κιτρινόμαυρων" θυρών. Εκτός δηλαδή από τους 500 Σκωτσέζους φίλους της Νταντί, ουδείς φίλος της Ενωσης θα παρευρεθεί για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Η έτερη επιλογή της ΑΕΚ είναι να αναβληθεί το παιχνίδι με υπαιτιότητα των κιτρινόμαυρων και ως εκ τούτου να αποκλειστεί.

Όπως καταλαβαίνετε η ζημιά είναι πολύ μεγάλη για την ΑΕΚ. Εκτός του ότι θα στερηθεί τους φίλους της ομάδας στον επαναληπτικό με τους Σκωτσέζους, ως γνωστό τα οικονομικά της ομάδας είναι... λίγο στενάχωρα. Αν έπαιζε στο ΟΑΚΑ, εικάζουμε ότι 30 χιλιάδες κόσμος θα ήταν στις κερκίδες (το λιγότερο). Πάνε λοιπόν και αυτά τα έσοδα που θα έδινε μια μικρή ανάσα στα οικονομικά. Να καλυφθεί τουλάχιστον και καμια τρύπα.

Προφανώς, η πώληση κάποιου παίκτη (Μπλάνκο σε ΠΑΟ;) μοιάζει να είναι πλέον μονόδρομος...

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Το πρόγραμμα του Βόρειου και Νότιου ομίλου 2010 - 2011


Σημαντικές και αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Football League 2 (Γ' Εθνικής). Στο Νότιο Όμιλο, η Παναχαϊκή φιλοξενείται από τον Ασπρόπυργο και ο Βύζαντας Μεγάρων υποδέχεται την Κόρινθο, ενώ στο Βόρειο Όμιλο, ξεχωρίζουν τα ματς Φωκικός- Αναγέννηση Επανομής και Εορδαϊκός-Κοζάνη.
Αναλυτικά: ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Φωκικός-Αναγέννηση Επανομής
Εορδαϊκός-Κοζάνη
ΑΕ Ποντίων Κατερ.-Τύρναβος
Μακεδονικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Αετός Σκύδρας-Νίκη Βόλου
Ναυπακτιακός-Δόξα Κρανούλας
Καλλονή-Ζάκυνθος
Εθνικός Φιλιππιάδας-Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας
Ρεπό: Οδυσσέας Αν. Σερρών

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Οδυσσέας Αν. Σερρών-Φωκικός
Αναγέννηση Επανομής-Εορδαϊκός
Κοζάνη-Μακεδονικός
Τύρναβος-Αετός Σκύδρας
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ναυπακτιακός
Νίκη Βόλου-Καλλονή
Δόξα Κρανούλας-Εθνικός Φιλιππιάδας
Ζάκυνθος-Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας
Ρεπό: ΑΕ Ποντίων Κατερ.

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Φωκικός-Εορδαϊκός
ΑΕ Ποντίων Κατερ.-Οδυσσέας Αν. Σερρών
Μακεδονικός-Αναγέννηση Επανομής
Ναυπακτιακός-Κοζάνη
Καλλονή-Τύρναβος
Εθνικός Φιλιππιάδας-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας-Νίκη Βόλου
Ζάκυνθος-Δόξα Κρανούλας
Ρεπό: Αετός Σκύδρας

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕ Ποντίων Κατερ.-Φωκικός
Εορδαϊκός-Μακεδονικός
Οδυσσέας Αν. Σερρών-Αετός Σκύδρας
Αναγέννηση Επανομής-Ναυπακτιακός
Κοζάνη-Εθνικός Φιλιππιάδας
Τύρναβος-Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ζάκυνθος
Νίκη Βόλου-Δόξα Κρανούλας
Ρεπό: Καλλονή

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Φωκικός-Μακεδονικός
Αετός Σκύδρας-ΑΕ Ποντίων Κατερ.
Ναυπακτιακός-Εορδαϊκός
Καλλονή-Οδυσσέας Αν. Σερρών
Εθνικός Φιλιππιάδας-Αναγέννηση Επανομής
Ζάκυνθος-Κοζάνη
Δόξα Κρανούλας-Τύρναβος
Νίκη Βόλου-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Ρεπό: Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αετός Σκύδρας-Φωκικός
Μακεδονικός-Ναυπακτιακός
ΑΕ Ποντίων Κατερ.-Καλλονή
Εορδαϊκός-Εθνικός Φιλιππιάδας
Οδυσσέας Αν. Σερρών-Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας
Αναγέννηση Επανομής-Ζάκυνθος
Κοζάνη-Νίκη Βόλου
Τύρναβος-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Ρεπό: Δόξα Κρανούλας

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Φωκικός-Ναυπακτιακός
Καλλονή-Αετός Σκύδρας
Εθνικός Φιλιππιάδας-Μακεδονικός
Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας-ΑΕ Ποντίων Κατερ.
Ζάκυνθος-Εορδαϊκός
Δόξα Κρανούλας-Οδυσσέας Αν. Σερρών
Νίκη Βόλου-Αναγέννηση Επανομής
Τύρναβος-Κοζάνη
Ρεπό: Αναγέννηση Γιαννιτσών

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Καλλονή-Φωκικός
Ναυπακτιακός-Εθνικός Φιλιππιάδας
Αετός Σκύδρας-Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας
Μακεδονικός-Ζάκυνθος
ΑΕ Ποντίων Κατερ.-Δόξα Κρανούλας
Εορδαϊκός-Νίκη Βόλου
Οδυσσέας Αν. Σερρών-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Αναγέννηση Επανομής-Τύρναβος
Ρεπό: Κοζάνη

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Φωκικός-Εθνικός Φιλιππιάδας
Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας-Καλλονή
Ζάκυνθος-Ναυπακτιακός
Δόξα Κρανούλας-Αετός Σκύδρας
Νίκη Βόλου-Μακεδονικός
Αναγέννηση Γιαννιτσών-ΑΕ Ποντίων Κατερ.
Τύρναβος-Εορδαϊκός
Κοζάνη-Οδυσσέας Αν. Σερρών
Ρεπό: Αναγέννηση Επανομής

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας-Φωκικός
Εθνικός Φιλιππιάδας-Ζάκυνθος
Καλλονή-Δόξα Κρανούλας
Ναυπακτιακός-Νίκη Βόλου
Αετός Σκύδρας-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Μακεδονικός-Τύρναβος
ΑΕ Ποντίων Κατερ.-Κοζάνη
Αναγέννηση Επανομής-Οδυσσέας Αν. Σερρών
Ρεπό: Εορδαϊκός

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Φωκικός-Ζάκυνθος
Δόξα Κρανούλας-Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας
Νίκη Βόλου-Εθνικός Φιλιππιάδας
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Καλλονή
Τύρναβος-Ναυπακτιακός
Κοζάνη-Αετός Σκύδρας
Αναγέννηση Επανομής-ΑΕ Ποντίων Κατερ.
Οδυσσέας Αν. Σερρών-Εορδαϊκός
Ρεπό: Μακεδονικός

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δόξα Κρανούλας-Φωκικός
Ζάκυνθος-Νίκη Βόλου
Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Εθνικός Φιλιππιάδας-Τύρναβος
Καλλονή-Κοζάνη
Αετός Σκύδρας-Αναγέννηση Επανομής
Μακεδονικός-Οδυσσέας Αν. Σερρών
Εορδαϊκός-ΑΕ Ποντίων Κατερ.
Ρεπό: Ναυπακτιακός

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Φωκικός-Νίκη Βόλου
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Δόξα Κρανούλας
Τύρναβος-Ζάκυνθος
Κοζάνη-Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας
Αναγέννηση Επανομής-Καλλονή
Οδυσσέας Αν. Σερρών-Ναυπακτιακός
Εορδαϊκός-Αετός Σκύδρας
ΑΕ Ποντίων Κατερ.-Μακεδονικός
Ρεπό: Εθνικός Φιλιππιάδας

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Φωκικός
Νίκη Βόλου-Τύρναβος
Δόξα Κρανούλας-Κοζάνη
Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας-Αναγέννηση Επανομής
Εθνικός Φιλιππιάδας-Οδυσσέας Αν. Σερρών
Καλλονή-Εορδαϊκός
Ναυπακτιακός-ΑΕ Ποντίων Κατερ.
Μακεδονικός-Αετός Σκύδρας
Ρεπό: Ζάκυνθος

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Φωκικός-Τύρναβος
Κοζάνη-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Αναγέννηση Επανομής-Δόξα Κρανούλας
Οδυσσέας Αν. Σερρών-Ζάκυνθος
Εορδαϊκός-Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας
ΑΕ Ποντίων Κατερ.-Εθνικός Φιλιππιάδας
Μακεδονικός-Καλλονή
Αετός Σκύδρας-Ναυπακτιακός
Ρεπό: Νίκη Βόλου

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κοζάνη-Φωκικός
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Αναγέννηση Επανομής
Νίκη Βόλου-Οδυσσέας Αν. Σερρών
Δόξα Κρανούλας-Εορδαϊκός
Ζάκυνθος-ΑΕ Ποντίων Κατερ.
Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας-Μακεδονικός
Εθνικός Φιλιππιάδας-Αετός Σκύδρας
Ναυπακτιακός-Καλλονή
Ρεπό: Τύρναβος

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αναγέννηση Επανομής-Κοζάνη
Οδυσσέας Αν. Σερρών-Τύρναβος
Εορδαϊκός-Αναγέννηση Γιαννιτσών
ΑΕ Ποντίων Κατερ.-Νίκη Βόλου
Μακεδονικός-Δόξα Κρανούλας
Αετός Σκύδρας-Ζάκυνθος
Ναυπακτιακός-Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας
Καλλονή-Εθνικός Φιλιππιάδας
Ρεπό: Φωκικός

*Οι ημερομηνίες διεξαγωγής δεν έχουν οριστικοποιηθεί.
 
ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Ρόδος-Απόλλων Αθ.
Παναιγιάλειος-Πανηλειακός
Ολυμπιακός Χερσ.-Αγία Παρασκευή
Αίας Σαλαμίνας-Χανιά
Πλατανιάς Χανίων-ΠΑΟ Ρουφ
Ηρακλής Ψαχνών-Κεραυνός Κερατέας
Ασπρόπυργος-Παναχαϊκή
Βύζας-Κόρινθος

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναιγιάλειος-Ρόδος
Απόλλων Αθ.-Ολυμπιακός Χερσ.
Πανηλειακός-Αίας Σαλαμίνας
Αγία Παρασκευή-Πλατανιάς Χανίων
Χανιά -Ηρακλής Ψαχνών
ΠΑΟ Ρουφ-Ασπρόπυργος
Κεραυνός Κερατέας-Κόρινθος
Παναχαϊκή-Βύζας

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ρόδος-Ολυμπιακός Χερσ.
Αίας Σαλαμίνας-Παναιγιάλειος
Πλατανιάς Χανίων-Απόλλων Αθ.
Ηρακλής Ψαχνών-Πανηλειακός
Ασπρόπυργος-Αγία Παρασκευή
Κόρινθος-Χανιά
Βύζας-ΠΑΟ Ρουφ
Κεραυνός Κερατέας-Παναχαϊκή

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αίας Σαλαμίνας-Ρόδος
Ολυμπιακός Χερσ.-Πλατανιάς Χανίων
Παναιγιάλειος-Ηρακλής Ψαχνών
Απόλλων Αθ.-Ασπρόπυργος
Πανηλειακός-Κόρινθος
Αγία Παρασκευή-Βύζας
Χανιά-Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρουφ-Κεραυνός Κερατέας

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ρόδος-Πλατανιάς Χανίων
Ηρακλής Ψαχνών-Αίας Σαλαμίνας
Ασπρόπυργος-Ολυμπιακός Χερσ.
Κόρινθος-Παναιγιάλειος
Βύζας-Απόλλων Αθ.
Παναχαϊκή-Πανηλειακός
Κεραυνός Κερατέας-Αγία Παρασκευή
Χανιά-ΠΑΟ Ρουφ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ηρακλής Ψαχνών-Ρόδος
Πλατανιάς Χανίων-Ασπρόπυργος
Αίας Σαλαμίνας-Κόρινθος
Ολυμπιακός Χερσ.-Βύζας
Παναιγιάλειος-Παναχαϊκή
Απόλλων Αθ.-Κεραυνός Κερατέας
Πανηλειακός-ΠΑΟ Ρουφ
Αγία Παρασκευή-Χανιά

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ρόδος-Ασπρόπυργος
Κόρινθος-Ηρακλής Ψαχνών
Βύζας-Πλατανιάς Χανίων
Παναχαϊκή-Αίας Σαλαμίνας
Κεραυνός Κερατέας-Ολυμπιακός Χερσ.
ΠΑΟ Ρουφ-Παναιγιάλειος
Χανιά-Απόλλων Αθ.
Πανηλειακός-Αγία Παρασκευή

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κόρινθος-Ρόδος
Ασπρόπυργος-Βύζας
Ηρακλής Ψαχνών-Παναχαϊκή
Πλατανιάς Χανίων-Κεραυνός Κερατέας
Αίας Σαλαμίνας-ΠΑΟ Ρουφ
Ολυμπιακός Χερσ.-Χανιά
Παναιγιάλειος-Αγία Παρασκευή
Απόλλων Αθ.-Πανηλειακός

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ρόδος-Βύζας
Παναχαϊκή-Κόρινθος
Κεραυνός Κερατέας-Ασπρόπυργος
ΠΑΟ Ρουφ-Ηρακλής Ψαχνών
Χανιά-Πλατανιάς Χανίων
Αγία Παρασκευή-Αίας Σαλαμίνας
Πανηλειακός-Ολυμπιακός Χερσ.
Απόλλων Αθ.-Παναιγιάλειος

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναχαϊκή-Ρόδος
Βύζας-Κεραυνός Κερατέας
Κόρινθος-ΠΑΟ Ρουφ
Ασπρόπυργος-Χανιά
Ηρακλής Ψαχνών-Αγία Παρασκευή
Πλατανιάς Χανίων-Πανηλειακός
Αίας Σαλαμίνας-Απόλλων Αθ.
Ολυμπιακός Χερσ.-Παναιγιάλειος

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ρόδος-Κεραυνός Κερατέας
ΠΑΟ Ρουφ-Παναχαϊκή
Χανιά-Βύζας
Αγία Παρασκευή-Κόρινθος
Πανηλειακός-Ασπρόπυργος
Απόλλων Αθ.-Ηρακλής Ψαχνών
Παναιγιάλειος-Πλατανιάς Χανίων
Ολυμπιακός Χερσ.-Αίας Σαλαμίνας

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟ Ρουφ-Ρόδος
Κεραυνός Κερατέας-Χανιά
Παναχαϊκή-Αγία Παρασκευή
Βύζας-Πανηλειακός
Κόρινθος-Απόλλων Αθ.
Ασπρόπυργος-Παναιγιάλειος
Ηρακλής Ψαχνών-Ολυμπιακός Χερσ.
Πλατανιάς Χανίων-Αίας Σαλαμίνας

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ρόδος-Χανιά
Αγία Παρασκευή-ΠΑΟ Ρουφ
Πανηλειακός-Κεραυνός Κερατέας
Απόλλων Αθ.-Παναχαϊκή
Παναιγιάλειος-Βύζας
Ολυμπιακός Χερσ.-Κόρινθος
Αίας Σαλαμίνας-Ασπρόπυργος
Πλατανιάς Χανίων-Ηρακλής Ψαχνών

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αγία Παρασκευή-Ρόδος
Χανιά-Πανηλειακός
ΠΑΟ Ρουφ-Απόλλων Αθ.
Κεραυνός Κερατέας-Παναιγιάλειος
Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Χερσ.
Βύζας-Αίας Σαλαμίνας
Κόρινθος-Πλατανιάς Χανίων
Ασπρόπυργος-Ηρακλής Ψαχνών

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ρόδος-Πανηλειακός
Απόλλων Αθ.-Αγία Παρασκευή
Παναιγιάλειος-Χανιά
Ολυμπιακός Χερσ.-ΠΑΟ Ρουφ
Αίας Σαλαμίνας-Κεραυνός Κερατέας
Πλατανιάς Χανίων-Παναχαϊκή
Ηρακλής Ψαχνών-Βύζας
Ασπρόπυργος-Κόρινθος

* Οι ημερομηνίες διεξαγωγής δεν έχουν οριστικοποιηθεί.

Απέκτησε τον Τραυλό η Κοζάνη.- "Οργισμένη" ανακοίνωση Γαβριηλίδη


Ανακοίνωσε Τραυλό, ενώ εξέδωσε "οργισμένη" ανακοίνωση ο μεγαλομέτοχος της Κοζάνης, Αγάπιος Γαβριηλίδης

Ακόμα μια μεταγραφή ανακοίνωσε η ομάδα της Κοζάνης, που απέκτησε τον 24χρονο μέσο, Νίκο Τραυλό, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στο δυνατό τεστ με τον Αγροτικό Αστέρα, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Το νέο απόκτημα των “ερυθρόλευκων”, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Μακεδονίας, στο παρελθόν αγωνίστηκε στους νέους του Παναθηναϊκού, τον Πυρσό Γρεβενών, τον Πλατανιά Χανίων, τη Λαμία και τον Ανδρούτσο Γραβιάς. Πλέον, όλο το βάρος πέφτει στην απόκτηση ενός ή δυο έμπειρων, εξελίξεις θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες, άλλωστε ο προπονηνητής, Βασίλης Παπαδόπουλος έχει ζητήσει να κλείσει άμεσα το ρόστερ για να μπορέσει να δουλέψει όπως αυτός ξέρει. Από εκεί και πέρα, ο “ισχυρός άνδρας” της Κοζάνης, Αγάπιος Γαβριηλίδης, με σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε δίνει απαντήσεις για όλα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα. Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής: «Δηλώνω αγανάκτηση για την απερίγραπτη φημολογία περί μεταβίβασης της Π.Α.Ε Κοζάνης που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δήλωσα ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Θέλω μερικοί ν’ αφήσουν ήσυχη την ομάδα και την τεχνική ηγεσία τις κρίσιμες αυτές μέρες και εν όψει του κυπέλλου να κάνουν τη δουλειά τους. Πιστεύω με αυτή τη δήλωσή μου, κάποιοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν την παραπληροφόρηση γιατί η ομάδα της Κοζάνης έχει ιστορία και όσο είμαι εγώ έχει και παρόν και μέλλον. Τις δύσκολες μέρες αυτές της κρίσης, δεν ήρθε μέχρι στιγμής ούτε ένα ευρώ στην Π.Α.Ε. ούτε από θεσμικούς παράγοντες, ούτε από φερόμενους επενδυτές. Η Π.Α.Ε. Κοζάνη και πρόεδρο έχει και διοίκηση έχει και το κυριότερο όπως έδειξε και στο τελευταίο φιλικό και μια καλή ομάδα φτιάχνει. Στηριζόμαστε στον κόσμο μας παραμένοντας πιστοί στο «όλοι μαζί μπορούμε».

Superleague: Νέος πρόεδρος ο Μαρινάκης


Ο «ισχυρός» άνδρας του Ολυμπιακού ανέλαβε την προεδρία της Σούπερ Λιγκ.
Τέλος, έλαβε το σίριαλ με την προεδρία της Σούπερ Λιγκ. Όπως αναμενόταν νέος πρόεδρος της Λίγκας είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάτι που αποφασίστηκε στο σημερινό (24/08) τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής. Ο «ισχυρός» άνδρας του Ολυμπιακού κατέθεσε την υποψηφιότητά του και εξελέγη πρόεδρος με 12 ψήφους. Μάλιστα, είχε και την στήριξη του Παναθηναϊκού. Στην εκλογή υπήρχαν δύο «λευκά», από τον Άρη και την ΑΕΚ, ενώ από την διαδικασία απείχε ο Ατρόμητος. Από την άλλη, απουσίαζε ο εκπρόσωπος της Καβάλας. Τέλος, αναπληρωματικός πρόεδρος παρέμεινε ο Γιώργος Μποροβήλος.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ η ΑΛΕΞ. ΜΠΑΡΔΑΚΛΗ!

Την 8η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κάνοε- καγιάκ που έγινε στο Πόζναν, της Πολωνίας, κατέκτησαν η Αθηνά Αλεξοπούλου και η αθλήτρια του ΝΟ Χαλκίδας, Αλεξάνδρα Μπαρδακλή, που φυσικά κωπηλάτησαν για τα Εθνικά μας χρώματα.
Όγδοες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κανόε καγιάκ που διεξάγεται στο Πόζναν, αναδείχθηκαν η Αθηνά Αλεξοπούλου και η Αλεξάνδρα Μπαρδακλή. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες μετείχαν στον τελικό του Κ2 στα 1000 μέτρα, και με επίδοση 3:51.414 τερμάτισαν όγδοες αφήνοντας στην τελευταία θέση το πλήρωμα της Ρουμανίας. Παγκόσμια Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ουγγαρία και ακολούθησαν Γερμανία και Ρωσία.
http://evoiasports.blogspot.com/2010/08/blog-post_8853.html

ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δ.ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - Δ.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ
ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ - ΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ
ΑΕΤ.ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ
ΜΑ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ - ΑΟ ΑΜΕΡΟΥ ΜΗΛΙΑΣ
ΑΕ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ - ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ



2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δ.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ - ΑΕΤ.ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ - Δ.ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΟ ΑΜΕΡΟΥ ΜΗΛΙΑΣ - ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ
ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ - ΑΕ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ
ΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ - ΜΑ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ



3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δ.ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΕΤ.ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΜΑ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ - ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ
ΑΕ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ - Δ.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ
ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ - ΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ
ΑΟ ΑΜΕΡΟΥ ΜΗΛΙΑΣ - ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ



4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δ.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ - ΑΟ ΑΜΕΡΟΥ ΜΗΛΙΑΣ
ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ
ΑΕΤ.ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΑΕ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ
ΜΑ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ - Δ.ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
ΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ - ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ



5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δ.ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΕ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ
Δ.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ - ΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ
ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ - ΜΑ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ
ΑΟ ΑΜΕΡΟΥ ΜΗΛΙΑΣ - ΑΕΤ.ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ - ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ



6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ - Δ.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ
ΑΕΤ.ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ
ΜΑ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ - ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ
ΑΕ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ - ΑΟ ΑΜΕΡΟΥ ΜΗΛΙΑΣ
ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ - Δ.ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ



7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δ.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ - ΜΑ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ
ΑΕΤ.ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΑΜΕΡΟΥ ΜΗΛΙΑΣ - Δ.ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ - ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ
ΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ - ΑΕ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δ.ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ
ΜΑ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ - ΑΕΤ.ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΑΕ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ - ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ
ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ - Δ.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ
ΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ - ΑΟ ΑΜΕΡΟΥ ΜΗΛΙΑΣ



9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δ.ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - ΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ
ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΑΜΕΡΟΥ ΜΗΛΙΑΣ
ΑΕΤ.ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ
ΑΕ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ - ΜΑ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ
ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ - Δ.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ