ΣΙΝΕ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Πρωτοχρονιάτικη απόδραση στην Szekesfehervar της Ουγγαρίας!


Συνδυάστε γιορτές και ποδόσφαιρο συμμετέχοντας στο τουρνουά της Videoton FC.

Η Πρωτοχρονιά είναι η γιορτή των παιδιών και τα ταξίδια η χαρά των μεγάλων. Για να τα συνδυάσετε και τα δυο και να περάσετε αξέχαστες οικογενειακές διακοπές, το acadimies.gr σας προτείνει ένα ελκυστικό ταξιδιωτικό «πακέτο» για τις μέρες της Πρωτοχρονιάς, όπου περιλαμβάνεται η επίσημη διοργάνωση που πραγματοποιεί φέτος η Videoton FC στην πόλη Szekesfehervar της Ουγγαρίας.

Το acadmies.gr
 ως χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Andromeda Travel, συνδυάζει την σπουδαία αθλητική εκδήλωση που θα γίνει σε κλειστό γήπεδο (indoor), στην οποία θα συμμετέχουν γνωστές ομάδες της Ουγγαρίας, όπως η Puskas FC και προτείνει ένα σπέσιαλ γιορτινό ταξιδιωτικό «πακέτο» οχτώ (8) ημερών σε εξαιρετικά προσιτή τιμή
 
Χρήσιμες πληροφορίες
Οι αγώνες των παιδιών θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 27.12.2010. Οι παιδικές ομάδες (6Χ6) που μπορούν να συμμετέχουν δωρεά πρέπει να αποτελούνται από παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2001, ενώ παράλληλα μπορούν να συμμετάσχουν και ομάδες ενήλικων σε διαφορετική κατηγορία.
Η πρόσκληση για δωρεάν φιλοξενία που προσφέρει η Videoton FC, μόνο για τους μικρούς ποδοσφαιριστές, αφορά αποκλειστικά σε δύο (2) διανυκτερεύσεις (26.12 και 27.12, με 28.12.αναχώρηση), ενώ η διαμονή προαιρετικά μπορεί να γίνει σε κατάλυμα που θα είναι σε στυλ πανδοχείου (hostel) έξω από την πόλη Szekesfehervar.
 
Διαβάστε το πρόγραμμα των (8) οχτώ ημερών με σπέσιαλ εκδρομικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει (7) επτά διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* αστέρων της αλυσίδας Novotel μέσα στην βασιλική πόλη Szekesfehervar.
Ειδική τιμή για ενήλικα με ημιδιατροφή για τις (7) επτά διανυκτερεύσεις μόνο 190 ευρώ.
Ειδική τιμή για παιδιά με ημιδιατροφή (5) πέντε ημερών (καθώς θα συμμετέχουν στο τουρνουά όπου θα υπάρχει διατροφή), αλλά θα παραμείνουν (7) νύχτες στο ξενοδοχείο Novotel 120 ευρώ.
Η μεταφορά με το πολυτελές λεωφορείο της Andromeda Travel από και προς Θεσσαλονίκη στοιχίζει 95 ευρω/άτομο.
Οι προαιρετικές εκδρομές μπορούν να διαμορφωθούν.
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
 
Κυριακή 26.12.2010
Αναχώρηση στις 6.00 πμ από την Θεσσαλονίκη και μετά τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη στην πόλη Szekesfehervar στις 19.00 μμ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Novotel 4* , βραδινό και ξεκούραση.
 
Δευτέρα 27.12.2010
Μετά το πρωινό, μεταφορά στο γήπεδο για τους αγώνες ποδοσφαίρου που αρχίζουν από τις 08.00 και ολοκληρώνονται στις 18.00. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, βραδινό και ελεύθερες ώρες για ξεκούραση.
 
Τρίτη 28.12.2010
Μετα το πρωινό, βόλτα και ξενάγηση της πόλης Szekesfehervar, παλιά πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, ελεύθερος χρόνος.
Προαιρετική εκδρομή στο Ελληνικό χωριό Μπελογιάννης (κόστος συμμετοχής 18 ευρώ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και βραδινό.
 
Τετάρτη 29.12.2010
Μετά το πρωινό, προαιρετική ημερήσια εκδρομή στην Βουδαπέστη (κόστος συμμετοχής 28 ευρώ).
Στην εκδρομή στην Βουδαπέστη θα γνωρίσουμε την πλατεία ηρώων, την μοναδικής ομορφιάς λεωφόρο Αντράσσυ, την Οπερα, τον ναό του Αγ. Στέφανου, το Κοινοβούλιο, τον Δούναβη με τις πανέμορφες γέφυρές του, και το Νησί της Μαργαρίτας και τον Πύργο των Ψαράδων. Γεύμα. Χρόνος ελεύθερος στην πανέμορφη πόλη της Βουδαπέστης.
Επιστροφή στις 18.00 για βραδινό στο ξενοδοχείο.
 
Πέμπτη 30.12.2010
Με τα το πρωινό, προαιρετική ημερήσια εκδρομή στην Βιέννη (κόστος συμμετοχής 48 ευρώ).
Στην σημερινή βόλτα στη Βιέννη, την μαγευτική Αυστριακή πρωτεύουσα. Θα περιηγηθούμε στην όμορφη Ring με την Οπερα, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Κοινοβούλιο και το Δημαρχείο. Θα έχουμε μικρή στάση στα ανάκτορα Μπελβεντέρε και ξενάγηση στα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, γνωστά ως Σένμπρουν. Τελευταία μας στάση στο κέντρο της πόλης της Βιέννης ο Ναός του Αγ. Στέφανου.
Επιστροφή στις 20.00 για βραδινό και ξεκούραση.
 
Παρασκευή 31.12.2010
Μετά το πρωινό μία βόλτα στην πόλη Szekesfehervar και πρόταση για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς για ιδιαίτερο δείπνο (κόστος 55 ευρώ το άτομο με φαγητό, ποτά και σόου) στη Citabella
 
Σάββατο 01.01.2011
Μετά το πρωινό εκδρομή στην μεγαλύτερη λίμνη Μπάλατον και επίσκεψη στο τουριστικό θέρετρο Σιόφοκ χωρίς κόστος η συμμέτοχη.
Επιστροφή και βραδινό.
 
Κυριακή 02.01.2011
Αναχώρηση στις 07.00 πμ με άφιξη στις 20.00 στην Θεσσαλονίκη.
 
*Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 30.12.2010 με την ανάλογη μείωση στην τιμή.
** Οσες ομάδες ενδιαφέρονται για την διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών με αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες της ευρύτερης περιοχής της Βουδαπέστης, μπορούν να το δηλώσουν έγκαιρα στους διοργανωτές ώστε να προγραμματιστούν, παράλληλα με το πρόγραμμα της εκδρομής.
 
________________________________
Andromeda Travel - Biztonságos utazás & minőségi kikapcsolódás
Tel: +36 22 316 000
Fax: +36 22 331 340
E-mail: andromeda@andromeda.hu
Műk.eng.sz.: U-000187
www.andromeda.hu ÚJ - KLIKK IDE: www.andromedatravel.hu
Γιάννης Γιάντσιος
Κινητό 00 36 30 9462936
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή μέχρι 14.12.2010
Δώρα Ιωακειμίδου
Χορηγός Επικοινωνίας acadimies.gr
Πληροφορίες τηλ. 6977 856 866
http://www.acadimies.gr/site/article.php?aid=1667&cid=20

Ασταμάτητη η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.!

Γιώργος Παπαδόπουλος
Ότι και να πει κανείς για αυτή την ομάδα πλέον είναι λίγο. Οι μάγκες του Γιάννη Αρβανίτη δεν σταματούν πουθενά συνεχίζοντας το εντυπωσιακό σερί τους.
Στο πιο δύσκολο παιχνίδι του πρωταθλήματος από άποψη ιδιαιτεροτήτων, η ΑΕΚ επικράτησε με 27-25 των Βριλησσίων στο κεκλεισμένων των θυρών, κλειστό του Βύρωνα.
Ούτε η κούραση, ούτε οι τραυματισμοί ούτε και το γεγονός πως έβγαλε όλο το παιχνίδι με εφτά παίκτες, ήταν ικανά για να "λυγίσουν" την Ένωση που πήρε μια ακόμη νίκη που την διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η Ένωση βρισκόταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και με "όπλο" την άμυνα αλλά και τον χαρακτήρα που έδειξε στα κρίσιμα σημεία του αγώνα έφτασε στην τελική επικράτηση.
Πολύ καλή εμφάνιση από όλους τους παίκτες.
Ο Κουλούρης ήταν και χθες "κέρβερος" ενώ οι Μπακαούκας, Πάρχανιουκ και Μάνιτς σήκωσαν το βάρος της επίθεσης. Πολύ θετική εμφάνιση από τους μικρούς Κόντη και Γεωργιάδη ενώ πολύτιμη ήταν και η εμπειρία του Παπαδόπουλου.
Τα δεκάλεπτα: 5-4, 9-7, 14-12, 18-17, 21-20, 27-25
ΑΕΚ: Κουλούρης, Μπακαούκας 8, Γεωργιάδης 4, Μάνιτς 5, Πάρχανιουκ 7, Παπαδόπουλος 1, Κόντης 1, Ασαρίδης.
Βριλήσσια: Βαμβακάς, Τσικογιαννόπουλος5, Πέρος 5, Παπαδόπουλος 8, Στέρμπατς 3, Κάτανιτς 4,
aek-live

http://gianniotis.blogspot.com/2010/12/blog-post_791.html 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Α' ΚΑΙ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ.

Ο καιρός σήμερα

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα το Σάββατο!

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο προβλέπει για το Σάββατο η ΕΜΥ. Τα φαινόμενα στην Ήπειρο, το Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και πιθανόν τη Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και το μεσημέρι θα βρέξει αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι έως ισχυροί αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες και βελτίωση από το μεσημέρι και μετά Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί.