ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Νεό Google Earth 6

google earth car crash Νεό Google Earth 6

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Google Earth, η οποία ενσωματώνει εντυπωσιακές νέες λειτουργίες.
Μεταξύ αυτών, ο χρήστης κάνοντας απλά ζουμ μπορεί να δει φωτογραφίες από το δρόμο που έχει εστιάσει… Η μεγάλη λεπτομέρεια στην απεικόνιση έχει ως αποτέλεσμα ο χρήστης να ξεχωρίζει τα διαφορετικά είδη δέντρων που υπάρχουν.
Νεό Google Earth 6
Στο νέο Google Earth υπάρχουν περισσότερα από 80 εκατομμύρια ψηφιακά δέντρα και ο χρήστης μπορεί να τα δει στα περίφημα πάρκα του κόσμου, καθώς και στον Εθνικό κήπο της Αθήνας.
Ωστόσο για την ώρα στην Ελλάδα δεν έχει ενσωματωθεί το Street View γι’ αυτό και ακόμα δεν μπορούμε να δούμε εικόνες από το δρόμο όπως στις υπόλοιπες χώρες.
newsday

Ο καλύτερος πανηγυρισμός goal που έχετε δει.. (Video)

Αυτός ο πανηγυρισμός, παίζει να είναι ο πιο αστείος που έχουμε δει στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μια ομάδα ποδοσφαίρου από την Ισλανδία εκτός από ταλέντο στην μπάλα έχει ταλέντο και στην υποκριτική!
Είναι έτοιμοι.. να ανεβάσουν θεατρική παράσταση..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  
pswnio

Koρινθία: Προσπάθησε να ασελγήσει σε 4χρονο!!!

Εξαγριωμένοι είναι οι κάτοικοι της Κορινθίας από τον αλλοδαπό δράστη που προσπάθησε να ασελγήσει σε ένα 4χρονο αγοράκι. Από τα χέρια του δράστη το έσωσε καταστηματάρχης του χωριού Εξαμίλια, ο οποίος έτυχε να δει το περιστατικό.
Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα, όταν το αγοράκι έπαιζε αμέριμνο στο προαύλιο της εκκλησίας. Ο 37χρονος δράστης το πλησίασε και μιλώντας του κατάφερε να το πάρει παραπέρα. Σύμφωνα με το sfedona.gr o δράστης οδήγησε το παιδάκι σε αυτό το σημείο που ήταν σκοτεινό, του έβγαλε τηνμπλούζα και άρχισε να το θοπεύει.
Σε απόσταση 10 μέτρων ένας καταστηματάρχης είδε το περιστατικό, πλησίασε το σημείο κι αφού συνειδητοποίησε τι γινόταν έβαλε τις φωνές. Γρήγορα μαζεύτηκαν από τα γύρω καφενεία κάτοικοι και ξυλοκόπησαν τον δράστη ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο 4χρονος του θύμιζε τον γιο του και ήθελε απλά να τον περάσει απέναντι στον δρόμο.
Στη συνέχεια ο 37χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κορινθίας.
tlife

23χρονη προσποιήθηκε ότι έχει καρκίνο για να βγάλει λεφτά!

 Κορόιδεψε ακόμα και τον άντρα της!
Η 23χρονη Terri Edkins, κατάφερε να κοροϊδέψει όχι μόνο δεκάδες φίλους, συγγενείς, και αγνώστους που συγκινήθηκαν από την περιπέτειά της αλλά και τον ίδιο της τον άντρα!
Είπε σε όλους ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο, καρκίνο στα οστά και πιθανόν επειδή δεν της έφθαναν αυτά, έβαλε στο ...μενού και μια λευχαιμία! Όπως ήταν φυσικό κανένας δεν μπόρεσε να μείνει ασυγκίνητος από μια νεαρή μάνα που τη χτύπησε η μοίρα τόσο σκληρά... Κινητοποιήθηκαν όλοι με φιλανθρωπικές συγκεντρώσεις και events, για να καταφέρουν να συγκεντρώσουν χρήματα για να κάνει η σοβαρά...άρρωστη κοπέλα, την θεραπεία που χρειαζόταν!
Τώρα μετά από δύο χρόνια θα δικαστεί μετά από μηνύσεις που της έκαναν για τα χρήματα που πήρε από εθελοντές, με την δικαιολογία ότι τα χρειάζεται για να σωθεί η ζωή της...
Η 23χρονη ξύρισε το κεφάλι της, έβαλε ένα μαντήλι για να φαίνεται ότι της έχουν πέσει τα  μαλλιά από τις χημειοθεραπείες και είπε στα τρία παιδιά της! το σύζυγό της και τους φίλους της ότι της έχουν μείνει μόνο 6 μήνες ζωής!
Ο 24χρονος άντρας της, έγινε ράκος και έβαλε σκοπό της ζωής του να σώσει την αγαπημένη του, οργανώνοντας φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για να καταφέρει να συγκεντρώσει τις 25.000 λίρες που χρειαζόταν για να κάνει την απαραίτητη θεραπεία!
Ο πεθερός της μάλιστα διοργάνωσε για χάρη της ένα ιδιαίτερο event στο οποίο έκοψε τα μακριά του μαλλιά καταφέροντας να συγκεντρώσει πάνω από 1000 ευρώ.
Λόγω της ... αρρώστεια της, ο σύζυγός της επέσπευσε το γάμο τους. Παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2009. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία η "καρκινοπαθής" νύφη φορούσε λευκό μαντήλι στο κεφάλι θέλοντας να προκαλέσει τον οίκτο του κόσμου και να μαζέψει ακόμα περισσότερα χρήματα.
Όταν μαθεύτηκε η απάτη, το ζευγάρι άρχισε να δέχεται απειλές από τον κόσμο που είχε εξαπατήσει και η μητέρα του 24χρονου συζύγου έσπευσε να δηλώσει στα μέσα ενημέρωσης  ότι ο γιό της έπεσε θύμα της αδίστακτης νύφης της και ότι δεν ήξερε πως όλα ήταν ψέματα.
Το μεγάλο θέμα είναι πως αυτή η μάνα άντεξε να πληγώσει τα 3 μωρά της λέγοντάς τους ότι σε λίγους μήνες θα έχαναν τη μητέρα τους..

Στην εντατική μετά από ατύχημα σε τηλεοπτική εκπομπή!! (video)

Σε κώμα βρίσκεται ένα νεαρός άνδρας που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επίδειξης σε τηλεοπτική εκπομπή του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου ZDF.
Η κατάσταση της υγείας του Σάμουελ Κοχ, φοιτητή 23 ετών, «είναι πιο κρίσιμη απ΄όσο φοβόμαστε», αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο στον ιστότοπό του. 
Ο νεαρός άνδρας έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον αυχενικό σπόνδυλο, σύμφωνα με τον διευθυντή του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ντίσελντορφ Βόλφγκανγκ Ράμπ.
Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο Κοχ προσπάθησε να κάνει μία τούμπα πάνω από ένα κινούμενο αυτοκίνητο, όμως χτύπησε στην οροφή του οχήματος με το κεφάλι του και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος πίσω από το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο πατέρας του.
Ο Κοχ συμμετείχε σε μία από τις πιο διάσημες τηλεοπτικές εκπομπές της Γερμανίας με τίτλο «Στοιχηματίζω ότι...;» (Wetten, Dass...?), η οποία προβάλλεται σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Η εκπομπή διακόπηκε λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στα 29 χρόνια που μεταδίδεται.
Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο Τόμας Γκότσαλκ και το μέλλον της είναι αμφίβολο, αφού πολλοί δημοσιογράφοι να ζητούν να πάψει να μεταδίδει αυτά τα επικίνδυνα ακροβατικά
Zougla.gr .

Ποιος ηθοποιός από το ''Νησί'' έπεσε σε κατάθλιψη μετά τα γυρίσματα; (video)

Το ''Νησί'' έχει καταφέρει να καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές στους καναπέδες τους κάθε Δευτέρα βράδυ. Η μεγάλη επιτυχία του σίριαλ δεν οφείλεται μόνο στο σενάριο και στη σκηνοθεσία αλλά και στους ηθοποιούς οι οποίοι παίζουν πολύ παραστατικά τους ρόλους τους.
Αυτό κάνει κάποιους ανθρώπους να μπερδεύουν την μυθοπλασία με την πραγματικότητα. Ο Μάρτιν Σράντερ ενσάρκωσε τον ρόλο του Γερμανού κατακτητή ο οποίος σκότωσε για ένα πακέτο τσιγάρα τον Χανσενικό που κολυμπούσε κάθε βράδυ μέχρι την Πλάκα για να δει την οικογένειά του. Από την ημέρα που προβλήθηκε το επεισόδιο η ζωή του άλλαξε προς το χειρότερο. Ο ρόλος του τον στιγμάτισε και από εκεί που τα πήγαινε μια χαρά με τους κατοίκους της Ελούντας, τώρα όλοι τον βρίζουν.
''Υποδύθηκα τον Γερμανό στρατιώτη που έρχεται ως κατακτητής στην Κρήτη. Σε μι περιπολία μας ανακαλύψαμε ότι το έσκασε από τη Σπινλόγκα ένας Χανσενικός και προσπαθούσε να ξεφύγει μέσω θαλάσσης. Έγω βάζω στοίχημα ένα πακέτο τσιγάρα με τον αξιωματικό ότι θα τον σκοτώσω με τρεις σφαίρες. Ο φυγάς έπεσε με την τρίτη σφαίρα. Από τη στιγμή που προβλήθηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο έγινε η ζωή μου κόλαση. Το τι λόγια ακούω δεν μπορώ να σας περιγράψω. Δεν άντεξα και έπεσα σε κατάθλιψη και κατέφυγα σε ελαφρά ηρεμιστικά για να βρω την γαλήνη μου'', δηλώνει στην Espresso.
''Δεν σκέφτομαι να εγκαταλείψω την Κρήτη. Μπόρα είναι και θα περάσει. Με τον καιρό θα καταλάβουν'', συμπληρώνει. Ο Μάρτιν δεν είναι ηθοποιός αλλά δέχτηκε να παίξει έναν ρόλο στη σειρά όπως και πολλοί άλλοι ντόπιοι. Ζει μόνιμα στην Ελούντα και εργάζεται σκληρά κάνοντας αναπαλαιώσεις κτιρίων. Ποτέ του δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως ένα ρόλος θα τον οδηγούσε στα αντικαταθληπικά.
Δες την σκηνή:

tlife

Δ' ΕΘνική - 3ος ΟΜΙΛΟΣ - 13η αγωνιστική - Σχόλια - Πυρσός φωτορεπορτάζ!!!

 

Αστυφύλακες και Φυλακές* - Του Χρήστου Τριγώνη


Σε πολλούς η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών μπορεί να θυμίζει μία απομακρυσμένη επαρχιακή υπηρεσία με σχετικά λίγα προβλήματα από πλευράς αστυνόμευσης. Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα, είναι εντελώς διαφορετική. Οι συνθήκες... άλλαξαν άρδην τα τελευταία χρόνια με την έναρξη λειτουργίας των Φυλακών Γρεβενών, οι οποίες έχουν χαρακτηρισθεί ως υψίστης ασφαλείας και σε αυτές κρατούνται περίπου επτακόσιοι κρατούμενοι, μεταξύ των οποίων και κάποια από τα πιο ηχηρά ονόματα του οργανωμένου εγκλήματος και του αντεξουσιαστικού χώρου.
Επίσης η ολοκλήρωση της Εγνατίας οδού, που ένα μεγάλο τμήμα της διέρχεται από το νομό, αύξησε κατακόρυφα την επισκεψιμότητα τόσο των τουριστών που επισκέπτονται το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας και όχι μόνο, αλλά και διερχόμενων αλλοδαπών υπηκόων μερικοί εκ των οποίων παρατηρήθηκε ότι παρουσιάζουν εγκληματική δραστηριότητα στην περιοχή μας.
Τέλος τα Τμήματα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης, αντί να ασχολούνται με το κύριο έργο τους που είναι η αναχαίτιση της εγκληματικής δράσης οργανωμένων κυκλωμάτων εισαγωγής ναρκωτικών, όπλων και διακίνησης μεταναστών προς το εσωτερικό της χώρας, αποδυναμώθηκαν σε προσωπικό είτε για ενίσχυση των ομάδων ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ, είτε για ενίσχυση των δυνάμεων της FRONTEX στα χερσαία σύνορα με την Τουρκία και πέραν τούτου οι εναπομείναντες συνάδελφοι απασχολούνται και με τις διαδικασίες απέλασης αλλοδαπών που συλλαμβάνονται στην Αθήνα και μοιράζονται με απόφαση του Αρχηγείου σε όλη τη χώρα για να κρατηθούν.
Παρόλα αυτά το σύνολο των Υπηρεσιών της Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ καλείτε να ανταπεξέλθει στα παραπάνω με οργανική δύναμη που ανταποκρίνεται σε κοινωνικοοικονομικά δεδομένα περασμένων δεκαετιών, καθώς και με τραγικές κτιριακές εγκαταστάσεις και υλικοτεχνική υποδομή που προσβάλουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια πολιτών και εργαζομένων αστυνομικών.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του κτιρίου που συστεγάζονται το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών, όπου με επίσημο έγγραφο της η Διεύθυνση Υγείας και Πρόνοιας Γρεβενών, διαπίστωσε μετά από αυτοψία ότι το συγκεκριμένο οίκημα δεν προσφέρεται για τις ανάγκες στέγασης της Υπηρεσίας.
Η Ένωση μας έχει κάνει συνεχείς παρεμβάσεις για όλα αυτά προς πάσα κατεύθυνση, ζητώντας εμπεριστατωμένα την αύξηση της οργανικής δύναμης, την άμεση ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου, την ίδρυση Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων για την αστυνόμευση της Εγνατίας Οδού, αλλά και την ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος στους Αγίους Θεοδώρους Γρεβενών σε υπάρχον ιδιόκτητο εγκαταλελειμμένο κτίριο της Ελληνικής Αστυνομίας, που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τις Φυλακές Γρεβενών, μιας και αυτές απέχουν μεγάλη απόσταση από την πόλη και η όλη περιοχή είναι ουσιαστικά αφύλακτη.
Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα τίποτε από τα παραπάνω δεν φαίνεται να υλοποιείται και ελπίζουμε σύντομα να δρομολογηθούν λύσεις, πριν να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση, η οποία μέχρι στιγμής έχει αποφευχθεί αποκλειστικά και μόνο από το φιλότιμο του συνόλου των συναδέλφων.

Χρήστος Τριγώνης

Πρόεδρος Δ.Σ. Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών

* Μέρος του άρθρου δημοσιεύθηκε την 26-11-2010, στο ένθετο «Ο ΕΝΣΤΟΛΟΣ» της εβδομαδιαίας πολιτικής εφημερίδας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13.

Γρεβενά: Σύλληψη δύο ανδρών για ψευδορκία, με σκοπό να εισπράξουν χρήματα από Ασφαλιστική εταιρία…

 
Από Αστυνομικούς της Ασφάλειας Γρεβενών χθές Κυριακή 05-12 συνελήφθησαν δύο άνδρες Ελληνικής υπηκοότητας, διότι νωρίτερα είχαν καταγγείλει ψευδώς ότι νυχτερινές ώρες της 04/05-12-2010 στα Γρεβενά άγνωστοι δράστες έκλεψαν το Ι.Χ.Ε. αυτ/το, μάρκας... AUDI S3, χρώματος μαύρου, ιδιοκτησίας ενός εκ των δύο .Όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση το εν λόγω όχημα είχε καταστραφεί σε τροχαίο ατυχήμα πριν από δύο χρόνια και οι δράστες προέβησαν στην συγκεκριμένη καταγγελία με σκοπό την είσπραξη αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρία ασφάλισης του αυτοκινήτου.
Οι Δράστες συνελήφθησαν και με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία έχουν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Γρεβενών.Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.
Πηγή