ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Αθ. Χαντάβα με τον Πρωθυπουργό!


Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου είχε την Δευτέρα 20/12/2010 ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Αθανάσιος Χαντάβας.
Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια των επαφών του Πρωθυπουργού με τους εισηγητές των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας (Κ.Τ.Ε) του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Χαντάβας, ως εισηγητής του Κ.Τ.Ε Ενέργειας, ενημέρωσε τον κ. Πρωθυπουργό για τις κοινοβουλευτικές δραστηριότητες του ΚΤΕ, τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Υ.Π.Ε.Κ.Α)  που είναι σε εξέλιξη, καθώς επίσης και για την πρόθεσή του να συγκαλέσει, αμέσως μετά τις γιορτές, διευρυμένο Κ.Τ.Ε Ενέργειας, με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας  του ΥΠΕΚΑ, ούτως ώστε να συζητηθούν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια.
Ο κ. Πρωθυπουργός επεσήμανε στον κ. Χαντάβα την αναγκαιότητα συχνών συνεδριάσεων των ΚΤΕ, έτσι ώστε οι βουλευτές όχι μόνο να είναι ενήμεροι, αλλά να συμμετέχουν και στη διαμόρφωση των νομοσχεδίων.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο κ. Πρωθυπουργός για τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης του Ν. Γρεβενών και επανέλαβε την επιθυμία του να επισκεφθεί τα Γρεβενά.

Ροζ βίντεο προκαλεί σάλο στις Σέρρες!!!

Πρωταγωνίστρια μία νεαρή κοπέλα από την περιοχή!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις Σέρρες ένα ροζ βίντεο, με πρωταγωνίστρια νεαρή Σερραία, που έχει αναρτηθεί σε site ιστοσελίδα πορνό.
Το βίντεο είναι διάρκειας 1,5 λεπτoύ και δείχνει τις ερωτικές περιπτύξεις ενός νεαρού ζευγαριού, με τον παρτενέρ εκτός από πρωταγωνιστή να είναι εικονολήπτης αλλά και σκηνοθέτης, αφού συνεχώς δίνει οδηγίες τα ακριβώς να κάνει η κοπέλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά κατά του πρώην φίλου της, τόσο για την καταγραφή των ιδιωτικών στιγμών τους με κάμερα κινητού τηλεφώνου, όσο και για τη δημοσιοποίησή του στο διαδίκτυο.
Πηγή:
infoserres.gr

Πρόταση Λευτέρη Αυγενάκη στη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
                                                                         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόταση Λευτέρη Αυγενάκη για παράταση των πλειστηριασμών της κύριας κατοικίας μέχρι το τέλος του 2011

Πρόταση να υπάρξει εκ νέου παράταση της αναστολής των πλειστηριασμών των ακινήτων έως το τέλος του 2011, δεδομένης της εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής κατάστασης των νοικοκυριών, κατέθεσε ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, στον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου της Βουλής.

Ειδικότερα, ο ανεξάρτητος Βουλευτής σημειώνει στο έγγραφό του ότι «οι οικονομικές δυσκολίες των ελληνικών νοικοκυριών είναι φανερές, ενώ η υπερχρέωση έχει οδηγήσει αρκετά στο χείλος της οικονομικής καταστροφής». Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζει ότι «με το άρθρο 19, παρ. 1, του νόμου 3869/2010 απαγορεύθηκε ο αναγκαστικός πλειστηριασμός της κύριας κατοικίας, στα πλαίσια της αναγκαστικής εκτέλεσης, μέχρι τις 3-2-2011, επιπλέον δε και του μοναδικού ακινήτου του οφειλέτη, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατοικία, εφόσον κατοικεί ή διαμένει σε ξένο ακίνητο». Παράλληλα αναφέρει ότι «ισχύει βεβαίως και η διάταξη του άρθρου 40 του Νόμου 3858/2010, που ορίζει ότι αναστέλλονται από την 1-7-2010 έως την 31-12-2010 οι πλειστηριασμοί οι οποίοι επισπεύδονται για την ικανοποίηση απαιτήσεων που δεν υπερβαίνουν το ποσό των 200.000,00 ευρώ από πιστωτικά ιδρύματα, εταιρίες παροχής πιστώσεων και από τους εκδοχείς των απαιτήσεων αυτών».

Ωστόσο, κρίσιμο θεωρεί το γεγονός ότι «ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ η αναστολή των πλειστηριασμών της κύριας κατοικίας λήγει στις 3 Φεβρουαρίου του 2011» και τονίζει ότι «την ίδια στιγμή, είναι αμφίβολο αν τα ειρηνοδικεία θα είναι σε θέση να δεχτούν, από την 1η του Ιανουαρίου, τον τεράστιο όγκο των αιτήσεων που θα υποβληθούν στις γραμματείες τους».

Σημειώνει δε ότι «ακριβώς το κενό αυτό διάστημα, από τη λήξη της αναστολής μέχρι την ομαλοποίηση της κατάστασης στα ειρηνοδικεία, όπως υποστηρίζει ξεκάθαρα και η Ένωση Καταναλωτή για την Ποιότητα Ζωής (ΕΚΠΟΙΖΩ), πρόκειται να εκμεταλλευτούν οι τράπεζες, που έχουν προγραμματίσει πλειστηριασμούς από τις αρχές  ακόμα Φεβρουαρίου» και ότι «ως εκ τούτου, επισημαίνεται η ανάγκη η κύρια κατοικία να προστατεύεται χωρίς τον όρο καταβολής δόσεων».

Σε κάθε περίπτωση, καταλήγει ότι «επειδή αναμένεται σειρά πλειστηριασμών τους επόμενους μήνες», και προτείνει στον κ. Παπακωνσταντίνου την «παράταση των πλειστηριασμών της κύριας κατοικίας μέχρι το τέλος του 2011, δεδομένων μάλιστα των μεγάλων οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν αρκετά νοικοκυριά».
__________________________

25ης Αυγούστου, 71 202 Ηρακλείου, Τηλ.: 2810 301178 begin_of_the_skype_highlighting              2810 301178      end_of_the_skype_highlighting, Φαξ: 2810 301179
Κ.Πετράκη 14, 70 400 Μοίρες, Τηλ.: 28920 29133, Φαξ: 28920 29133
Βουλής 4, 105 62 Αθήνα, Τηλ.: 210 5242872, Φαξ: 210 3706015

Χριστούγεννα! Υπάρχουν κίνδυνοι για τα παιδιά που δεν έχετε σκεφτεί?

Η προετοιμασία του εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι πολύ διασκεδαστική, ιδιαίτερα όταν στο σπίτι βρίσκονται παιδιά. Όμως, πίσω από όλη αυτή τη χαρούμενη και ευχάριστη οικογενειακή ατμόσφαιρα, υπάρχουν κίνδυνοι για τα παιδιά που δεν έχετε σκεφτεί!
Η καλύτερη βέβαια συμβουλή είναι να κρατήσετε όλα τα αιχμηρά αντικείμενα ψηλά και μακριά από το παιδί. Όμως, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορεί να κάνουν ένα παιδί να χτυπήσει.
* Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα κεριά, αφού η φλόγα τους τραβάει τα παιδιά σαν μαγνήτης.
* Προσέξτε να μην ακουμπάει το παιδί τα δακτυλάκια του πάνω στα λαμπάκια από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, γιατί αυτά καίνε πολύ και ενώ μπορεί να μην κάψουν το δικό σας δάκτυλο, του παιδιού το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο, με αποτέλεσμα να πονάει και να καίγεται ευκολότερα.
* Ελέγξτε εάν το δέντρο σας είναι στερεωμένο καλά για να μην υπάρχει ο φόβος να πέσει ενώ το παιδί αγγίζει τα στολίδια επάνω του, ενώ εάν αγοράζετε ζωντανό δέντρο, προσέξτε τις βελόνες που πέφτουν από αυτό.
* Φροντίστε τα δώρα που θα βάλετε κάτω από το δέντρο να μην έχουν μακριές κορδέλες, αφού θα μπορούσαν να πνίξουν ένα παιδί που παίζει με αυτές!
* Εάν σκοπεύετε να κάνετε τραπέζι αυτές τις ημέρες, φροντίστε στο μενού σας να έχετε και φαγητά που μπορεί να καταναλώσουν και τα παιδιά, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να πνιγούν ή να πάθουν αλλεργίες (π.χ. πολύ μικρά κομμάτια λαχανικών ή ξηροί καρποί).
* Τελευταία, αλλά όχι μικρότερης σημασίας, είναι τα λουλούδια που στολίζουν τα σπίτια αυτές τις ημέρες. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού τα παιδιά μπορεί να βάλουν στο στόμα τους φύλλα από αυτά ή να κοπούν παίζοντας με τα γκι και τα κλαριά από τα έλατα! Αν έχετε μικρά παιδιά ή κρατήστε τα φυτά σε σημείο που δεν φτάνουν ή αποφύγετέ τα για αυτή τη χρονιά.
Πηγή:
mother.gr

Συμβουλές για να εντυπωσιάσετε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!!!

1. Ένα λευκό απλό σερβίτσιο μπορεί να γίνει εντυπωσιακό είτε με ωραίες χριστουγεννιάτικες χαρτοπετσέτες είτε με απλές κόκκινες που θα τις δέσετε με χρυσή κορδέλα.
2. Φροντίστε να υπάρχει ένα μικρό δωράκι για τον κάθε καλεσμένο, κάτι απλό και συμβολικό.
3. Ανάψτε αρκετά κεριά, δημιουργούν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.
4. Βάλτε ένα απλό λευκό τραπεζομάντιλο και στολίστε το με διάφορα χρυσά μικρά διακοσμητικά που υπάρχουν στο εμπόριο.
5. Φτιάξτε ωραίες πιατέλες γεμάτες με χριστουγεννιάτικα γλυκά.
6. Να έχετε φροντίσει από πριν για την μουσική. Να είναι κατάλληλη θα βοηθήσει πολύ στο να φτιάξει την ατμόσφαιρα.
7.Αρωματίστε το σπίτι, λίγο πριν έρθουν οι καλεσμένοι σας βάλτε σε μια λαδόκολλα φλούδες από πορτοκάλι, κανέλα και γαρίφαλο και αφήστε τα στον φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία.
8.Για να μην μπερδεύουν τα ποτήρια τους οι καλεσμένοι σας, στολίστε το κάθε ποτήρι με ένα διαφορετικό γιορτινό σύμβολο, ένα γούρι ή ένα στολιδάκι ή ακόμα και ένα ωραίο αυτοκόλλητο που μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο, και βάλτε το στο ποτήρι.

Δείτε:Καρέ - καρέ η ολική έκλειψη σελήνης - Εγινε την πιο μεγάλη νύχτα του χρόνου

21Δεκεμβρίου 2010
Το σπάνιο φαινόμενο της ολικής έκλειψης σελήνης την μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου απόλαυσαν εκατομμύρια κάτοικοι του δυτικού ημισφαιρίου. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε όλες τις φάσεις από διάφορες περιοχές του κόσμου...
Ολες οι φάσεις της έκλειψης
To φεγγάρι σιγά - σιγά χάνεται ΦΩΤΟ REUTERS
Μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά έχει μείνει στο φως μόνο ένα μικρό κομμάτι του...ΦΩΤΟ REUTERS
Ζήτημα λίγων λεπτών είναι να χαθεί το φεγγάρι στο σκοτάδι...
Και με ένα μαγικό ραβδί ο φεγγάρι χάνεται από... προσώπου γης ΦΩΤΟ REUTERS
Και με ένα μαγικό ραβδί ο φεγγάρι χάνεται από...προσώπου γής!!!

Yπνοβάτης βίασε 21χρονη κοπέλα!

Ο ίδιος έπεσε για ύπνο κουρασμένος και μεθυσμένος. Το επόμενο πρωί, όμως, αντί να ξυπνήσει φρέσκος και ξεκούραστος, βρέθηκε αντιμέτωπος με...
τις γροθιές ενός άνδρα και με μια μήνυση από την 21χρονη κοπέλα στον καναπέ της οποίας είχε κοιμηθεί το βράδυ!
Ο λόγος για έναν 24 άνδρα από το Ιλινόις, τον Μάθιου Νέλσον, ο οποίος κατηγορήθηκε από την 21χρονη κοπέλα ότι ενώ τον φιλοξένησε στο σπίτι της μετά από «μεθυσμένο» ξενύχτι που έκαναν το προηγούμενο βράδυ με την παρέα τους, ο ίδιος την βίασε.
Οι δυο τους έπεσαν για ύπνο (η κοπέλα στο κρεβάτι της και ο 24χρονος στον καναπέ) και όλα έμοιαζαν να εξελίσσονται «ομαλά». Η κοπέλα, όμως, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ο νεαρός άνδρας ήρθε λίγο μετά στο δωμάτιο της και τη βίασε.
Αντίθετα ο 24χρονος Μάθιου, ο οποίος έχει ιστορικό υπνοβασίας, ισχυρίστηκε ότι θυμάται μόνο να κοιμάται και να ξυπνάει από τις γροθιές ενός φίλου της 21χρονης τον οποίο η ίδια ειδοποίησε. Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι ακόμη και αν όντως έκανε αυτό για το οποίο τον κατηγορούσε η 21χρονη δε θα το θυμόταν γιατί υπνοβατούσε και δεν είχε συναίσθηση των πράξεων του!
Τι αποφάνθηκε το δικαστήριο; Μετά από πολύ σκέψη και αφού επεσήμανε ότι δεν υπάρχει νόμος περί υπνοβασίας, αποφάνθηκε ότι ο 24χρονος Μάθιου Νέλσον είναι αθώος!
Κάτι σαν βιασμός… εξ αμελείας δηλαδή!

dailyfucks.gr

Παιχνίδια – 12 Συμβουλές για «ασφαλή» Χριστούγεννα!!!

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνουν τις συμβουλές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις αγορές παιχνιδιών κατά τη περίοδο των Χριστουγέννων.
Τα παιχνίδια ως γνωστόν συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη του παιδιού. Με στόχο την ασφάλεια των παιχνιδιών και για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία των παιδιών μας κατά την διάρκεια των εορτών, οι καταναλωτές θα πρέπει να

ΠΑΟ: ...Αποχωρεί και ο Αντωνίου!!!

Οι μέτοχοι του δείχνουν την έξοδο!!!

Ο Κώστας Αντωνίου μετά την αποχώρηση του Νίκου Πατέρα από την προεδρία του Παναθηναϊκού, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει και αυτός καθώς δε χαίρει της εμπιστοσύνης των υπολοίπων.
Ο Κώστας Αντωνίου επέστρεψε μαζί με το Νίκο Πατέρα στον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει και αυτός μαζί του.
Όλα δείχνουν ότι ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού δεν θα συνεχίσει στον ρόλο του διευθυντή ποδοσφαίρου που είχε μέχρι σήμερα.
Οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση την δουλειά που έχει κάνει, ενώ οι αρκετές λάθος επιλογές που έχει κάνει μέχρι τώρα του χρεώνονται και μάλλον τον οδηγούν στην πόρτα της εξόδου.
πηγή:
gazzetta

"Έφυγε" ο πρόεδρος του Εργ. Κέντρου Θεσ/νίκης Ν.Γιαννόπουλος


Την τελευταία του πνοή άφη!σε πριν από λίγο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Ν.Γιαννόπουλος
ο επί πολλά χρόνια πρόεδρος έχασε τελικά την μάχη που έδινε με τον καρκίνο και κατέληξε στο νοσοκομείου όπου νοσηλεύονταν το τελευταίο διάστημα
Seleo

Πυρσός Γρεβενών: Κινήσεις ενίσχυσης για τη νέα χρονιά !!!

Την ευκαιρία να κάνουν μια "μίνι¨  ποετοιμασία έχουν στον ΠΥΡΣΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.
Η πρόωρη διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα, δίνει την ευκαιρία στον Γιάννη Σαμαρά, να δουλέψει με τους παίκτες του, προκειμένου ο σύλλογος να είναι 100% έτοιμος τη νέα χρονιά...

Κινήσεις ενίσχυσης έχει κάνει ο ιστορικός σύλλογος του νομού, με την προσθήκη δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών Γεωργίου (έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση 'χθές)  και Τζιώρα.
 Από πληροφορίες που έχουμε, παρελθόν αποτελεί για τον Πυρσό ο ποδοσφαιριστής Κυζερίδης (Αετό Σκύδρας).

Δ' Εθνική: "Παρελθόν" ο Στέφανος Ταβουκτσής!!!

Παρελθόν αποτελεί από χθες για τους Κιτρινόμαυρους ο τεχνικός Στέφανος Ταβουκτσής, καθώς η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοίνωσε χθες το πρωί πως λύθηκε η συνεργασία με τον έμπειρο κόουτς κοινή συναινέσει, ενώ ο Στέφανος Ταβουκτσής σε χθεσινοβραδυνή επικοινωνία με τους Αθλητικούς Αντιλάλους τόνισε:
"Σε συνάντησή μου με τον Γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Σάκη Μπουρνάκα ζητήθηκε η παραίτησή μου από το πόστο του τεχνικού από την ομάδα, την οποία έθεσα στη διάθεση της διοίκησης".
Η ουσία του θέματος είναι πως από χθες η ομάδα του Σβορώνου βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού και σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης την ομάδα θα γυμνάζει προσωρινά ο προπονητής των Τμημάτων Υποδομής, Γιώτης Αμανατίδης
.

Πηγή

Κέρκυρα: Πνίγεται κυριολεκτικά η πόλη στο σκουπίδι!!!

  Δεσμευμένο στη τράπεζα ποσό για τη μισθοδοσία των εργαζομένων στο Δήμο! 

Δραματική τροπή παίρνει το θέμα της καθαριότητας καθώς λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των εργαζομένων στο Δήμο Κερκυραίων, η πόλη πνίγεται κυριολεκτικά στο σκουπίδι,εικόνα που κάθε άλλο παρά συνάδει με το εορταστικό κλίμα των ημερών.Μέσα σε όλα αυτά η σημερινή Γ.Σ. των εργαζομένων αποφάσισε συνέχιση των κινητοποιήσεων μέχρι να γίνει η εξόφληση αυτών που τους οφείλονται.

Ακολούθησε συγκέντρωση και συμβολική κατάληψη του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων Γ. Βλάσση, ποσό που επρόκειτο να διατεθεί για τη μισθοδοσία (περίπου 500.000 ευρώ) είναι δεσμευμένο (σ.σ.από τους σχολικούς φύλακες) που επίσης διεκδικούν καταβολή δεδουλευμένων.
Μέσα σε όλα αυτά ακόμη δεν έχει πιστωθεί στο λογαριασμό του Δήμου το ποσό που αντιστοιχεί στη δόση Δεκεμβρίου των ΚΑΠ.
Η  Γ.Σ. του σωματείου εργαζομένων αποφάσισε ακόμη να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά της δημοτικής αρχής για το θέμα της καταβολής των οφειλομένων.
« Η αλήθεια είναι μία ότι δεν μπορούμε να πληρωθούμε. Ακόμη και μέχρι την Πρωτοχρονιά  δεν θα πάρουμε χρήματα σύμφωνα με όσα λέει η τράπεζα. Η δέσμευση του λογαριασμού, είναι υπαιτιότητα του Δήμου Κερκυραίων, δεν έπρεπε να το επιτρέψουν» δήλωσε ο κ. Βλάσσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Γ.Σ. τέθηκε  η πρόταση να αυξηθεί το προσωπικό ασφαλείας στα 5 απορριμματοφόρα για να γίνει έστω και μερική αποκομιδή, αλλά απορρίφθηκε από την πλειοψηφία των εργαζομένων, μέσα σε κλίμα αγανάκτησης.
Επίσης ακούστηκε ότι ο δήμος έχει προχωρήσει σε σύμβαση με ιδιώτη εργολάβο για την αποκομιδή απορριμμάτων, πράγμα που διεύψευσε ο παριστάμενος αντιδήμαρχος  Α. Κουρής.
Αύριο αναμένεται κατάληψη του γραφείου του δημάρχου και των αντιδημάρχων απο τους εργαζόμενους και νέα συγκέντρωση έξω από την τράπεζα.
http://kerkyraikialepou.blogspot.com/2010/12/blog-post_4842.html

Τους έπιασε ο σύζυγος στα πράσα!!!

Μητέρα δυο παιδιών με 14χρονο εραστή!Μητέρα δυο παιδιών με 14χρονο εραστή!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το σύζυγο της Susanne Divers γυρνώντας στο σπίτι. Όχι μόνο βρήκε τη γυναίκα του στο κρεβάτι αγκαλιά με άλλον, αλλά ο εραστής της ήταν ένα δεκατετράχρονο παιδί!
Η σχέση της με τον ανήλικο ξεκίνησε από ένα πάρτι, στο οποίο γνωρίστηκαν και κράτησε συνολικά περίπου ένα μήνα. Αρχικά έστελναν ερωτικά μηνύματα μεταξύ τους και αργότερα αντάλλαξαν γυμνές φωτογραφίες και κάπως έτσι έγινε το κακό. Ο νεαρός ήταν τόσο ενθουσιασμένος με την κατάκτησή του, που έγραψε στο status του στο facebook «έχω το καλύτερο κορίτσι στον κόσμο». Μόνο που δεν ήταν κορίτσι, αλλά 26χρονη γυναίκα και μάνα δυο παιδιών. Επίσης, έκανε αρκετές απουσίες στο σχολείο, ώστε να βρίσκεται με την αγαπημένη του.
Οι προειδοποιήσεις της αστυνομίας δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψουν τη Divers να συνεχίζει να βλέπει τον ανήλικο. Έτσι, οδηγήθηκε στη φυλακή για τρία χρόνια, καθώς της απαγγέλθηκαν εφτά κατηγορίες που αφορούσαν τη σεξουαλική εμπλοκή της με το νεαρό παιδί. Επίσης, της έχει απαγορευτεί να δουλέψει στο μέλλον σε χώρο με παιδιά.

Οριστικό τέλος στα διόδια Δροσοχωρίου από την «Εγνατία οδός Α.Ε»

Θετικό αποτέλεσμα έφεραν οι αντιδράσεις όλων των φορέων του νομού Ιωαννίνων στο ενδεχόμενο που επανήλθε στο προσκήνιο τον περασμένο μήνα να τεθούν σε λειτουργία, προσωρινά και μέχρι να εφαρμοστούν τα ηλεκτρονικά, τα διόδια στο Δροσοχώρι.
Αρνητική ήταν και η στάση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της «Εγνατία Οδός Α.Ε», προέδρου της Δ.Ε του τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ Γιώργου Ρεκατσίνα.
Ο σταθμός διοδίων Παμβώτιδας (Δροσοχώρι) οριστικά δεν θα λειτουργήσει, όπως αποφάσισε το Δ.Σ της εταιρείας την περασμένη Πέμπτη μετά από γραπτή εισήγηση του κ. Ρεκατσίνα, που έγινε αποδεκτή.
Η απόφαση απαιτεί επικύρωση από το υπουργείο Υποδομών, η οποία ήρθε εμμέσως από απάντηση του υφυπουργού Γιάννη Μαγκριώτη σε ερώτηση του βουλευτή Σταύρου Καλογιάννη.
Πηγή:
Νέοι Αγώνες Ηπείρου

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ

Ο Ποντιακός Σύλλογος Μικροκλεισούρας Γρεβενών «Αγία Τριάς» σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010 στο κέντρο διασκέδασης "Ακρίτας" στα Αλωνάκια Κοζάνης.
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα:
Τραγούδι:
- Παρχαρίδης Αλέξης
- Παρχαρίδης Στάθης
- Σοφιανίδης Γιώργος
- Θεοδωρίδης Γιάννης
Λύρα:
- Σανίδης Γιάννης
- Τσακλίδης Κώστας
Αγγείο
- Ματσαρίδης Τάσος
Νταούλι
- Πολυχρονίδης Γιάννης
Τηλέφωνο Ρεζερβέ «Ακρίτας»: begin_of_the_skype_highlighting              2461091033      end_of_the_skype_highlighting

Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροκλεισούρας
Μικροκλεισούρα Γρεβενών
Γρεβενά Τ.Κ. 51100
Τηλ. 6973305242 begin_of_the_skype_highlighting              6973305242      end_of_the_skype_highlighting
www.mikrokleisoura.gr
2461091033

Σχόλια και άλλα ....του Φώτη Μπαζάκα!

Αγωνιστική της γκέλας και μόνο ο Θρύλος ορθοπόδησε.
Ελέω Σπάθα λένε μερικοί, αλλά πρωταθλητής χειμώνα και με τη βούλα.
Χιόνια στη Λάρισα και κρύο στο – 5 Ντοκ.
Και με χιόνια και με κρύα, ερυθρά ταξιαρχία!
Και με τη σπάθα … του Σπάθα.
Πάντως είναι φοβερό αυτό με τον Τοροσίδη. Ενώ είναι τόσο καλός παίκτης κι έχει φοβερά προσόντα, κάθεται και κάνει θεατρινισμούς όπως στη φάση με τη χιονόμπαλα.
Γιατί ο Σπάθας δεν απέβαλε το χιονάνθρωπο;
Άλλο Γιουρόπα κι άλλο Γιου-Ρόμπα!!
Στην ίδια μασχάλη δεν μπορείς να κρατήσεις δύο καρπούζια! Tελικά αποδείχθηκαν βαριά για τους  «Ευρωπαίους».
Ο μίστερ Χάβος από τη μια, νόμιζε ότι η Κέρκυρα αποτελεί τουριστικό προορισμό.
Καψο-Χάβο, ξέρουν και μπάλα οι νησιώτες.
Μας κόψαν τα φτερά και μείναμε πάλι Ακέφαλοι.
Εκτός κι αν ο προπονηταράς σκέφτεται από τώρα τον τελικό του Δουβλίνου.
Ο Ζαγόρ βέβαια δεν νοιάζεται, σκέφτεται μόνο τους ΄Αραβες.
Ας ψωνίσει και μια κελεμπία, τώρα που καλυτέρεψε ο καιρός.
Πού πας βρε Καραμήτρο με Τσιγαρίλο και Στραβίνι;
Σαν σταματημένους τους περνούσε ο γερο-Ιέρο.
Πάλι γκολ ο Σάντα Κλάους, μποναμάς για τα Χριστούγεννα.
΄Ολη η Ευρώπη έμαθε ότι ο Κρέσιτς μπήκε στην καλύετρη ενδεκάδα του Europa League.
Εκτός του Χάβου, φυσικά!!!
΄Ετσι ο πρωταθλητής του κεμπάπ, μας κρέμασε για μια ακόμη φορά.
Και θέλει και τσιγαρίδες για επιδόρπιο!!!
Βρε, ουστ!!!
Συμπέρασμα; Μείναμε στο καταχείμωνο από Ντιναμό!!!
Ο Ρούλης πάλι την είδε την Ξανθούλα, την είδε χτες αργά.
Και ξαναγυρίσαμε στο mini-Cooper.
Στην Ευρώπη γουστ-ΑΡΗ, στην Ελλάδα ρετ-ΑΡΗ…
Κι έτσι η γριά πρωταγωνίστρια και πάλι στην Πόλη.
Χαρές ξανά ο Black και άντε τώρα τι να του πεις;
Ροπαλιά και καρούμπαλο ο Γηρακλής στην καημένη την Αεκούλα.
Τι να πρωτο-συμμαζέψει ο καημένος ο Μανόλο!!
Τώρα για το Βάζελο τι να σχολιάσεις;
Τελικά, αυτή η ομάδα είναι βαριά άρρωστη ή είναι εντελώς πεθαμένη;
Ο Ζεσουάλδο - Das experiment - Φερέιρα εξακολουθεί να δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα.
Χειμώνα ήρθε να περάσει στην Ελλάδα ο άνθρωπος, τι να σου κάνει;
Πάντως στο spint δεν πιάνεται. Τρεχάτε ποδαράκια μου στο τέλος.
Τον ξεφτίλησε ο Βόλος. Μεγάλε Μπέο!!!
Αφού έλειπε η ατρακσιόν Λούκας, τι περίμενε ο Πορτογάλος;
Ο καημένος ο Γιούρκας, όποτε έβγαινε μπροστά. Ήθελε το μηχανάκι του Γλου για να επιστρέψει πίσω.
Πατέρας όλων … ή την κάνει χριστουγεννιάτικα;
Ε, όχι να μείνουμε κι ορφανοί από Πατέρα;
Κι όμως μείναμε ορφανοί τελικά. Κλαψ, κλαψ...

Τέλος λοιπόν ο Father κι από την Πέμπτη Πολέμης.

Προβλέπεται δηλαδή κανονικός Πόλεμος, αφού λεφτά υπάρχουν, Πρόεδρος όμως όχι.

Κι αν φύγει κι ο βαψομαλλιάς, θα κλάψει ο κάθε πικραμένος.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Δήμος Θεσσαλονίκης: Επιστρέφονται οι πινακίδες κυκλοφορίας... ενόψει εορτών!!!

Από την Αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου θα επιστρέφονται οι πινακίδες καθώς και οι άδειες κυκλοφορίας και ικανότητας των οδηγών αυτοκινήτων που αφαιρέθηκαν ή κατατέθηκαν στην Υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας.
Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, προκειμένου να διευκολυνθεί το κοινό στις μετακινήσεις του, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά και για την τόνωση της αγοράς του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Το FOCUS βραβεύει τον Γιώργο!!!


Αυτό είναι πράγματι απο τα αμίμητα. Το γερμανικό περιοδικό FOCUS τα εξώφυλλα του οποίου είχαν προκαλέσει εθνική αγανάκτηση  προβάλλει τους «Καλύτερους του 2010» σε διάφορους τομείς δραστηριότητας. Στην κατηγορία «Οι επτά καλύτεροι διαχειριστές κρίσεων του 2010»η θέση την 4καταλαμβάνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος χαρακτηρίζεται «Σωτήρας των Ελλήνων».

Γράφει το γερμανικό περιοδικό: Ο 58χρονος Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε το 2010 αντιμέτωπος με έναν ηράκλειο άθλο. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός έπρεπε να αποτρέψει την χρεωκοπία της Ελλάδας, κάτι που στις αρχές του έτους φαινόταν μάλλον απίθανο. «Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», τόνισε ο Παπανδρέου απευθυνόμενος στη συνείδηση των συμπατριωτών του. Αμέσως μετά αποφάσισε την αύξηση του ΦΠΑ στο 23%, την περικοπή μισθών στο Δημόσιο μέχρι και κατά 30%, καθώς και σημαντική αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης. Και όλα αυτά παρά τις μαζικές αντιδράσεις. Εάν η πολιτική του για τη διαχείριση της κρίσης αποδώσει τελικά καρπούς, εξαρτάται από το εάν θα καταφέρει να δαμάσει τον καλπάζοντα πληθωρισμό και να δώσει νέα πνοή στην οικονομία της χώρας.

Ο καιρός σήμερα

Το θερμόμετρο έως τους 17 βαθμούς!

Αρκετή ηλιοφάνεια και ασθενείς τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα βροχής κυρίως το βράδυ. Οι άνεμοι πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις πρωινές ώρες θα είναι αυξημένες οπότε και είναι πιθανό να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ποιό είναι το μέλλον του Κολυμβητηρίου Γρεβενών;

Φωτογραφία από παλιές εκδηλώσεις

 Δύο συσκέψεις 'χθές από τον Δήμαρχο Γρεβενών για εξεύρεση λύσης...

Το ιδιαίτερα σημαντικό θέμα της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Γρεβενών συζήτησε αναλυτικά ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος σε δύο συσκέψεις στο Δημαρχείο Γρεβενών τη Δευτέρα 20-12-2010 με εκπροσώπους του Κολυμβητικού Συλλόγου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, μαθητές και τους γονείς τους καθώς και τους... εργαζομένους στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου.
Το Κολυμβητήριο ανέστειλε τη λειτουργία του στις 19-12-2010 αντί της 23-12-2010, αφού δεν υπήρξε η αναγκαία εξεύρεση προμηθευτή καυσίμων.
Ας σημειωθεί πως και οι προμηθευτές προπληρώνουν την παροχή υγρών καυσίμων και θα χρειαζόταν άμεσα το ποσό των 20.000 ευρώ.
Η Δημοτική Αρχή κατόρθωσε τα τέσσερα χρόνια αυτά να κρατήσει το Κολυμβητήριο ανοικτό χωρίς κανένα κώλυμα.
Είναι δε αξιοσημείωτο πως το πετρέλαιο που χρειάζεται ημερησίως το Κολυμβητήριο είναι 1200-1500 λίτρα.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών τόνισε τη θέληση του να βρεθεί μια λύση παρά τη δεινή οικονομική συγκυρία και υπογράμμισε πως θα έχει συνέχεια ανοικτή την δίοδο επικοινωνίας με όλους όσους τους αφορά το πρόβλημα αυτό.
Θα συνεχίσει δε την προσπάθειά εξεύρεσης λύσης άμεσα, παρά την δεινή οικονομική θέση και του Αθλητικού Κέντρου που έχει κτυπηθεί από την δραματική περικοπή (κατά 50.000 ευρώ) των κρατικών επιδοτήσεων.
Κλείνοντας ο Δήμαρχος για μια ακόμη φορά ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην απρόσκοπτη λειτουργία του Κολυμβητηρίου όλα αυτά τα χρόνια, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή η επόμενη Δημοτική Αρχή να έχει περισσότερα εφόδια στα χέρια της για την επίλυση του θέματος.
Πηγή

Κλείνει οριστικά το Κολυμβητήριο της Ξάνθης!!!

Οικονομικοί, τεχνικοί και διαδικαστικοί λόγοι επιβάλλουν τη διακοπή της λειτουργίας!

Στις 23 Δεκεμβρίου κλείνει οριστικά το Κολυμβητήριο της Ξάνθης. Ακολουθώντας τη μοίρα των περισσοτέρων κολυμβητηρίων της χώρας, το παλαιότερο της Θράκης κλείνει λίγο πριν τις γιορτές.
Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Νίκος Παπαδόπουλος στο XanthiPress.gr
Όπως είναι λογικό η είδηση της αναστολής για το Κολυμβητήριο προκαλεί σοβαρές αντιδράσεις στους γονείς των εκατοντάδων παιδιών αλλά και στους ενήλικες που αθλούνται στην πισίνα της Ξάνθης, έχουν δημιουργήσει σχετικό blog και γκρουπ στο Facebook για να αποτρέψουν το κλείσιμο.
«Επιδημία» σε όλη τη χώρα

Από την πλευρά του ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρει ότι το φαινόμενο αφορά περισσότερες από τις μισές πισίνες ολυμπιακών προδιαγραφών της χώρας και επισημαίνει ως παραδείγμα την Κομοτηνή, την Καβάλα, τα δύο Κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης, το Βόλο κλπ που διακόπτουν τη λειτουργία τους. Όπως είναι προφανές οι Δήμοι δεν έχουν τη δυνατότητα να συντηρούν τα κολυμβητήρια αναφέρει και εκτιμά ότι περισσότερα από τα μισά κολυμβητήρια Δήμων σε λίγες μέρες θα είναι κλειστά.
Το μεγαλύτερο βάρος είναι το θέμα του πετρελαίου για τη θέρμανση και είναι χαρακτηριστικό ότι στον τελευταίο διαγωνισμό δεν βρέθηκε ενδιαφερόμενος προμηθευτής να υποβάλλει προσφορά εξαιτίας της καθυστέρησης που παρατηρείται στις πληρωμές.
Η υπόθεση σίγουρα θα έχει συνέχεια και πολλοί εικάζουν ότι πρόκειται για εκβιασμό πολλών Δημάρχων απέναντι στην Κυβέρνηση ώστε να υπάρξουν πόροι για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι οι δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις που περιήλθαν σταδιακά στους Δήμους, δεν συνοδεύτηκαν με αντίστοιχους πόρους. Οι γονείς, τέλος, από την πλευρά τους αναφέρουν ότι εξαπατήθηκαν καθώς το κολυμβητήριο δούλεψε στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και λίγο μετά κλείνει οριστικά.
«Οικονομικοί, τεχνικοί και διαδικαστικοί λόγοι επιβάλλουν τη διακοπή της λειτουργίας της πισίνας στην Ξάνθη. Όταν υπάρξει εξέλιξη ο Δήμος θα το ανακοινώσει, μέχρι τότε όμως δυστυχώς το Κολυμβητήριο θα είναι κλειστό»
Πηγή 

Συγκίνηση για το θάνατο του Κάπτεν Μπίφχαρτ!!!

Συντετριμμένος ο κόσμος της ροκΣυντετριμμένος ο κόσμος της ροκ!

Ο θάνατος, στα 69 του χρόνια, του Αμερικανού ρόκερ Ντον Βαν Βλιτ, ή αλλοιώς «Κάπτεν Μπίφχαρτ» έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση στους κόλπους του μουσικού αυτού ρεύματος, από τον παλαίμαχο Τομ Γουέιτς, ίσαμε τις νεώτερες γενιές, όπως τους Μπεκ, Φραντς Φέρντιναρντ, ή τους Ζούτονς, που επιβεβαιώνουν την επιρροή που είχε πάνω τους.
Ο Ντον Βαν Βλιτ, ένας από τους θρύλους της αμερικανικής ροκ, έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή έπειτα από μακρά μάχη με τη σκλήρωση κατά πλάκας. Ο θάνατός του ανακοινώθηκε από τη νεοϋορκέζικη γκαλερί Michael Werner Art Gallery, στην οποία εξέθετε τις δημιουργίες του ο Κάπτεν Μπίφχαρτ από τις αρχές της δεκαετίας του ’80, οπότε αποχώρησε πλήρως από τα μουσικά δρώμενα.
«Ήταν από αυτούς που πάντοτε προχωρούν μπροστά και δείχνουν στους υπόλοιπους τον δρόμο. Ήταν ένας απαιτητικός μουσικός, ένας υπερβατικός συνθέτης. Ζωγράφιζε στον αέρα μ’ ένα πύρινο σκήπτρο, περιέγραφε το απερίγραπτο. Ήταν το άλφα και το ωμέγα», τόνισε από το Λος Άντζελες ο Τομ Γουέιτς.