ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Εντατικοί έλεγχοι της τροχαίας για τις γιορτές...με προτεραιότητα τα αλκοτέστ!

Επί ποδός η τροχαία για τις γιορτέςΕπί ποδός βρίσκεται η τροχαία αυτές τις μέρες καθώς η κίνηση στους δρόμους των πόλεων και των εθνικών οδικών δικτύων έχει αυξηθεί λόγω των Χριστουγέννων, παρά το γεγονός πως φέτος οι γιορτές δε συνδυάζονται με τριήμερο.
Όχι αλκοόλ και οδήγηση!!!
Η πρώτη συμβουλή που πρέπει να συνοδεύει τους οδηγούς είναι να προσέξουν στην κατανάλωση του αλκοόλ και σε περίπτωση που κάποιος πιει να μην οδηγήσει.
Κι αυτό όχι μόνο υπό τον φόβο των ελέγχων που θα είναι πιο συχνοί και πιο εντατικοί, ειδικά την παραμονή αλλά και ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, αλλά κυρίως για να μη θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές
Η παρουσία των ανδρών της τροχαίας στους δρόμους των πόλεων είναι ήδη αυξημένη και πρόκειται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο τις επόμενες μέρες με κύριο στόχο τη διευκόλυνση της κίνησης στους κεντρικούς δρόμους.
Έλεγχοι όμως θα ξεκινήσουν και τις νύχτες με τα αλκοτέστ να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Ευχές από την ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ....

Χρόνια Πολλά καλά Χριστούγεννα με Υγεία,αγάπη,ευτυχία σε όλους.  

http://trafficshareads.blogspot.com/

Την Γ@%&$#$%^με!!!

Τη βεβαιότητα ότι «η Ελλάδα θα τα βγάλει πέρα» εξέφρασε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!!!
http://www.enimerwsi.com/2010/12/blog-post_3302.html#ixzz192fGjbN7

Σώθηκε επειδή κάποιος διάβασε το μήνυμά της στο Facebook!!!

Ανακοίνωσε στο Facebook την πρόθεσή της να αυτοκτονήσει!

Μια 40χρονη Ιταλίδα, η οποία είχε ανακοινώσει μέσω του Facebook την πρόθεσή της να αυτοκτονήσει, διασώθηκε από την αστυνομία που ειδοποιήθηκε από ένα άλλο μέλος της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.
Η γυναίκα, η οποία μένει στην Ρώμη, έστειλε ένα μήνυμα γνωστοποιώντας ότι σχεδιάζει να αυτοκτονήσει. Η αστυνομία μέσω του Facebook εντόπισε την διεύθυνση και τον αριθμό του τηλεφώνου της. Η 40χρονη συνομίλησε με μία ειδικό για τα προβλήματά της, εξηγώντας της ότι βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση επειδή ζει με τους γονείς της, δεν έχει δουλειά και δεν είναι αυτόνομη.
Η συνομιλία αυτή διήρκεσε μέχρι που η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της Ιταλίδας.

Ξεκαθάρισμα στη Λάρισα!!!

Κάποιοι παίκτες θα κάνουν γιορτές και μετά θα φύγουν!!!

Η κατάσταση στη Λάρισα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή αυτή τη χρονική περίοδο και αναμενόμενο είναι πως θα υπάρξουν αποχωρήσεις από την ομάδα, καθώς και μεταγραφές για την ενίσχυσή της.
Συγκεκριμένα, εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό ότι ο Σεμπαστιάν Βιέρα θα αποτελέσει παρελθόν από τους «βυσσινί» και το κενό του θα καλύψει πιθανότατα ο Σλοβάκος Καμίλ Τσοντοφάλσκι.
Επίσης, την πόρτα της εξόδου θα δει τόσο ο Στίβεν Μακίνουα όσο και ο Γκέρεμι, αφού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής. Βέβαια, στην περίπτωση του τελευταίου ίσως υπάρξει πρόβλημα λόγω του υψηλού συμβολαίου. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να υπάρξει επιπλέον αποχώρηση από τους Θεσσαλούς.
Τέλος, ο Γιερν Άντερσεν έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Εμίλ Ντίκα, ενώ η ΑΕΛ θέλει να ενισχυθεί στην επίθεση, καθώς και να αποκτήσει έναν αμυντικό μέσο.
Πηγή:
gazzetta.gr

Google: ΔΕΙΤΕ: Η Ακρόπολη «φιγουράρει» από χτες στο σήμα της!!!

Η Google «ψηφίζει» ΕλλάδαΗ Google «ψηφίζει» Ελλάδα!!!

Από χτες η διεθνής μηχανή αναζήτησης Google, πρώτη της σελίδα, παραθέτει 17 εικονίδια αντί του εμβλήματός της, αφιερώνοντας καθένα από τα εικονίδια αυτά σε μία χώρα κι ένα είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα.
Με την επιλογή του εικονιδίου με παράσταση της Ακρόπολης ο επισκέπτης μπορεί να προχωρήσει σε αναζήτηση για ελληνικά θέματα.

Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια Λεπτοκαρυάς!

Οι οδηγοί περνούν ελεύθερα!!!

Τα μέλη της εθελοντικής ομάδας δράσης νομού Πιερίας θα παραμείνουν στα διόδια Λεπτοκαρυάς, κρατώντας τα ανοιχτά μέχρι να τους τελειώσει το... κρασί.
Σύμφωνα με το μέλος της ομάδας, Ηλία Τσολακίδη, «το άνοιγμα των διοδίων Λεπτοκαρυάς είναι ένα κομμάτι της πανελλαδικής κινητοποίησης, η οποία πραγματοποιείται σήμερα σχεδόν σε όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας».
Τα διόδια άνοιξαν στις 11:00 το πρωί κάτοικοι του Πλαταμώνα, του Νέου Παντελεήμονα, της Σκοτίνας, της Λεπτοκαρυάς, των Νέων Πόρων και του Λιτοχώρου και ήδη στην περιοχή έχει στηθεί ένα μεγάλο γλέντι.
«Έχουμε και φαγητό, κρασί, έναν Αϊ Βασίλη και... 60 κιλά ψωμί που μας δώρισε μια κυρία» είπε ο κ. Τσολακίδης.

Δεν θα φύγουν φέτος οι εκδρομείς για Χριστούγεννα;

Σαν ένα οποιοδήποτε Σαββατοκύριακο...Σαν ένα οποιοδήποτε Σαββατοκύριακο...

Ήταν αναμενόμενο, με δεδομένες τις οικονομικές συνθήκες και τη στενότητα που βιώνουν οι πολίτες, η φετινή έξοδος για τα Χριστούγεννα να είναι μειωμένη. Αλλά η εικόνα στις εθνικές οδούς είναι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, τόσο υποτονική, που θυμίζει περισσότερο ένα τυχαίο Σαββατοκύριακο παρά την παραμονή των Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με την τροχαία, έως αυτή την ώρα η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς είναι χαλαρή και δεν υπάρχει κανένα σημείο όπου τα οχήματα να χαμηλώνουν ταχύτητες ή να καθυστερούν.

Τεράστιος ποντικός 6 κιλών στον ποταμό Έβρο!!!

 Επιτέθηκε μέχρι και σε σκυλιά!

Στην Αδριανούπολη, στις τουρκικές όχθες του ποταμού Έβρου τα σκυλιά σκότωσαν ποντικό μήκους 80 εκατοστών και βάρους 6 κιλών! Έγινε γνωστό ότι το ποντίκι που προκαλεί έκπληξη σε όσους το βλέπουν έχει ουρά μήκους 35 εκατοστών και δόντια 2 εκατοστών.
Ο Αχμέτ Γιλμάζ που δουλεύει ως διευθυντής σε εργοτάξιο αμμοληψίας λέει: « Τις πρωινές ώρες όταν ήρθα είδα τα σκυλιά να κυνηγάνε ένα ζώο. Πρόσεξα ότι επρόκειτο για ένα ποντίκι. Τα σκυλιά το σκότωσαν. Ο ποντικός δεν το έβαζε κάτω και επιτίθετο στα σκυλιά. Θέλω να εξεταστεί αυτό το ζώο, κοιτάξτε τα δόντια του, δεν ξέρω πόσων χρονών είναι αλλά φαίνεται πολύ ηλικιωμένο ζώο. Ο καθένας φοβάται ένα τέτοιο ζώο. Εγώ επειδή μεγάλωσα σε χωριό δεν φοβήθηκα, αλλά αν επιτεθεί σε μικρό παιδί μπορεί εύκολα να το σκοτώσει. Μπορεί δε να φέρει και αρρώστιες. Τέτοιο ποντίκι δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Δε φοβόταν ούτε τα σκυλιά. Το ίδιο είναι τεράστιο. Τα σκυλιά μπορεί να το σκότωσαν για να μην επιτεθεί στα κουτάβια τους. Τόσο μεγάλο ποντίκι ούτε στα ντοκιμαντέρ δεν είδα, κατά τη γνώμη μου είναι το μεγαλύτερο ποντίκι του κόσμου».


Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν όλα όσα λέει ο Τούρκος εργαζόμενος ενώ το ερώτημα που γεννάται είναι αν είναι το μοναδικό τόσο μεγάλο ποντίκι ή υπάρχει η σχετική οικογένεια;
Πηγή:
xronos.gr

Η Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ...
ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!! 

Τα δικαιώματα των επιβατών στη θάλασσα....

Υιοθέτησε νέο κανονισμό η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Από τις 18 Δεκεμβρίου θα τεθεί σε ισχύ ο νέος κανονισμός που υιοθετήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα δικαιώματα των επιβατών στις θαλάσσιες και εσωτερικές πλωτές μεταφορές, παρέχοντας σημαντικές καλύψεις στους επιβάτες των θαλάσσιων συγκοινωνιών, ιδιαίτερα για την Ελλάδα οπου οι θαλάσσιες μεταφορές αποτελούν σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη του τουρισμού.
Σε ανακοίνωσή τους οι τουριστικοί πράκτορες στην Ελλάδα επισημαίνουν πως τα σημαντικότερα σημεία που ρυθμίζονται μέσω αυτού του Κανονισμού αφορούν τα δικαιώματα των επιβατών σε περίπτωση ακύρωσης ή καθυστέρησης δρομολογίων και την υποχρέωση ίσης μεταχείρισης των ατόμων με αναπηρία ή μειωμένης κινητικότητας με τους λοιπούς πολίτες.
Συγκεκριμένα, οι επιβάτες σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης δρομολογίου θα πρέπει να ενημερώνονται δεόντως και να περιορίζεται η ταλαιπωρία τους με την παροχή κατάλληλης φροντίδας (π.χ. κατάλυμα) και με την παροχή της δυνατότητας ακύρωσης του ταξιδιού τους, επιστροφής του αντίτιμου του εισιτηρίου ή μεταφοράς τους με άλλο δρομολόγιο υπό ικανοποιητικές συνθήκες.

Ευχές από τις ekdoseis-vogiatzi.gr ....

XΡONIA ΠΟΛΛΑ... MAIRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR

Ευχές από τον φίλο μας hackaday και το locusblogus ....

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα! 
Υγεία, ευτυχία, αγάπη και περισσότερη ανθρωπιά!

   hackaday

http://hackaday-thema.blogspot.com
http://www.locusblogus.com
hackaday 's web radio

Ευχές από τον φίλο μας Θάνο και το koukfamily ....

Η παρθένος σήμερον τον υπερούσιον τίκτει,

και η γη το σπήλαιον, τω απροσίτω προσάγει·

άγγελοι μετά ποιμένων δοξολογούσι,

μάγοι δε μετά αστέρος οδοιπορούσι·

δι’ ημάς γαρ εγεννήθη

παιδίον νέον, ο προ αιώνων Θεός.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ

ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

Συνέντευξη του Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα στο ενημερωτικό portal greveniotis.gr στις 23/12/2010

   Σε μια κρίσιμη συγκυρία για τα Γρεβενά και τις προοπτικές του τόπου μας,  ο βουλευτής Γρεβενών κ.Θανάσης Χαντάβας, μιλάει εφ όλης της ύλης και απαντάει στα ερωτήματα που εσείς έχετε υποβάλλει μέσα από το διαδικτυακό τόπο του  greveniotis.gr.
Κύριε Βουλευτά, σας ευχαριστούμε που παραχωρείτε τη συνέντευξη αυτή στην ιστοσελίδα μας, για να θέσουμε ερωτήματα που απασχολούν όχι μόνο τους επισκέπτες του greveniotis.gr, αλλά και γενικότερα τους πολίτες του Ν. Γρεβενών.
Σας ευχαριστώ και εγώ που μου δίνετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσω με τους απανταχού Γρεβενιώτες και Γρεβενιώτισσες που είναι αναγνώστες του ηλεκτρονικού τύπου. Χαίρομαι επίσης, που παραχωρώ αυτή τη συνέντευξη στη δική σας ιστοσελίδα, που

Ευχές από τον φίλο μας Στέργιο και το grevenasport....

Το  grevenasport.blogspot.com

Σας εύχεται Χρόνια Πολλά ευτυχισμένα γεμάτα χαρά και υγεία!!!

 
Εύχομαι και οι 2011 ευχές σας να γίνουν πραγματικότητα!!!
http://grevenasport.blogspot.com/

Τα σημεία παγίδες στην εθνική Αθηνών-Λαμίας - Προσοχή στους εκδρομείς.

Το 210 χλμ Αθηνών -Λαμίας όπου αρχίζει απότομα το πέταλο του Μαλιακού...

208 - 210 χιλ.: Είναι ακριβώς στην ευθεία της Λαμίας-Ανθήλης, εκεί που τελειώνει το διάζωμα. Όλο αυτό το κομμάτι κρατάει νερά, με αποτέλεσμα να αποτελεί παγίδα για τους διερχόμενους οδηγούς, που μάλιστα έρχονται με μεγάλη ταχύτητα από τον κλειστό αυτοκινητόδρομο. Δείτε το βίντεο


 
220 - 222 χιλ.: Είναι το κομμάτι από το ύψος της "ΑΚΜΗΣ",που τελειώνει ο αυτοκινητόδρομος μέχρι το πρατήριο "222" πριν τη Στυλίδα, όπου επίσης όταν βρέχει γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνο.

152 - 156 χιλ.: Ξεκινάει λίγο πριν την Αρκίτσα και φτάνει μέχρι την Αταλάντη, όπου επίσης έχουμε λιμνάζοντα νερά σε ισχυρές βροχοπτώσεις.

122 - 124 χιλ.: Είναι στο ύψος του Μαρτίνου, από τη γέφυρα μέχρι του "Καραπιπέρη". Φυσικά εκτός από τα παραπάνω σημεία-παγίδες είναι αυτονόητο ότι πρέπει γενικώς να προσέχουμε στην εθνική, ειδικότερα όταν βρέχει.

http://aprosmeno.blogspot.com/

Στους «8» η ΑΕΚ, επαναληπτικός στα ζευγάρια Ηρακλής-Κέρκυρα, Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας!

  Η ΑΕΚ έκανε υγιεινό περίπατο στη Λάρισα επικρατώντας με 4-0 της ΑΕΛ και πέρασε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Νωρίτερα, Ηρακλής και Κέρκυρα αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Καυτανζόγλειο και θα λύσουν τις διαφορές τους σε επαναληπτικό αγώνα, όπως και ο Εθνικός Αστέρας με τον Διαγόρα, που έμειναν κι αυτοί στο 1-1.
Τα αποτελέσματα της 5ης φάσης:

Τρίτη 21/12

Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός 2-0
Ατρόμητος-Καβάλα 1-0


Τετάρτη 22/12
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1Παναθηναϊκός-Τρίκαλα 3-2

Πέμπτη 23/12
Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας 1-1Ηρακλής-Κέρκυρα 1-1

Λάρισα-ΑΕΚ 0-4

Κύπελλο ΟΠΑΠ Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας 1-1 (video)

Εθνικός Αστέρας και Διαγόρας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Καισαριανή στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον θα λύσουν τους λογαριασμούς τους σε επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 12 Ιανουαρίου στην Ρόδο.
Ο Εθνικός Αστέρας είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ: στο 39' ο Διαμάντης σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως ο Ταμπάσης κατάφερε να μπλοκάρει με υπερένταση, ενώ στο 45' το σουτ του Κριπιντίρη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 67' οι Καισαριανιώτες έχασαν ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Χωριανόπουλος δεν κατάφερε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η υπεροχή των γηπεδούχων μεταφράστηκε στο γκολ στο 74' με την κεφαλιά του Τραορέ μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως οι πανηγυρισμοί κράτησαν μόλις δύο λεπτά. Στο 76' η ομάδα της Ρόδου κατάφερε να ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζουρούδη που παραβίασε την εστία του Κοτταρά διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Κίτρινες : Κριπιντίρης, Τσιώλης, Γκόγκας - Πλάτανος, Εξουζίδης, Χατζόπουλος

Οι συνθέσεις:


Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Κοτταράς, Φραγκής (83' Βάσι), Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Τσιώλης, Διαμάντης, Φραντζεσκί (71' Γκόγκας), Λουάμο (90+2' Παλάσκας), Άντονι.

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Εξουζίδης, Σαλαμαστράκης, Ζουρούδης, Ζλάτκοβιτς (81' Σπάρταλης), Γεωργίου, Προβατίδης, Πλατάνος, Ταραχούλσκι (90+3` Καμινιώτης), Πουλόπουλος.
Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας 1-1 (Κύπελλο ΟΠΑΠ)

Κύπελλο ΟΠΑΠ: Ηρακλής-Κέρκυρα 1-1 (video)

Ηρακλής και Κέρκυρα θα λύσουν τις διαφορές τους στο "νησί των Φαιάκων" μετά το 1-1 στο Καυτανζόγλειο στον αγώνα της 5ης φάσης, καθώς ο "γηραιός" δεν αξιοποίησε το πλεονέκτημα της έδρας που του έδωσε η κλήρωση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ένα γκολ που κακώς μέτρησε στο 80' αφού ο σκόρερ Τσίγκας "έστρωσε" τη μπάλα με το χέρι, ενώ οι κυανόλευκοι ισοφάρισαν στο 87' με πέναλτι του Γιάκομπ, που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Δ. Ιωάννου. Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στο νησί των "Φαιάκων", στις 12 Ιανουρίου.
Ο Ηρακλής ξεκίνησε την αναμέτρηση με κεκτημένη ταχύτητα από τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα προσπαθώντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Η κυριαρχία του "γηραιού" ήταν καθολική στα πρώτα λεπτά, όμως δύσκολα μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων.  Μέχρι, η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να ισορρροπήσει το ματς, οι κυανόλευκοι είχαν χάσει δύο καλές ευκαιρίες, στην πρώτη όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λίμα απόδεξιά, ο Αποστολίδης έκανε λανθασμένη έξοδο, με τον Γιάκομ και τον Κυριαζή να μην βρίσκουν όπως θα ήθελαν τη μπάλα σε κενή εστία και ο Μακρής απομάκρυνε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στη δεύτερη, στο 22' ο Πάμπλο Λίμα εκτέλεσε για ακόμα μία φορά ένα επικίνδυνο φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Από την πλευρά τους, οι "Φαίακες" έγιναν απειλητικοί στο 30΄, όταν σε βαθιά μπαλιά του Στολτίδη ο Ελευθερόπουλος μόλις που πρόλαβε να αποκρούσει προ των Τσίγκα και Καλαντζή.

Έχοντας ήδη σπαταλήσει τα πρώτα 45 λεπτά, οι γηπεδούχοι μπήκαν επιθετικά στην επανάληψη προκειμένου να αποφύγουν τον επαναληπτικό στο νησί του Ιονίου. Έτσι, στο 49ο λεπτό ο Παπαστεριανός προσπάθησε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Αποστολίδη αλλά αστόχησε για λίγο, ενώ η Κέρκυρα που πήγαινε το παιχνίδι εκεί που ήθελε, προσπάθησε να απειλήσει με δύο σουτ των Καλαντζή (56΄) και Στολτίδη (68΄), που εξουδετέρωσε ο Ελευθερόπουλος. Στο 72΄ ένα καλό σουτ του Γιάντση πέρασε μόλις άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα νέο "στημένο" του Λίμα έστειλε τη μπάλα ξυστά δίπλα από το δοκάρι του Αποστολίδη. Στο 80ο λεπτό, όμως, οι παίκτες του Μπάντοβιτς "πάγωσαν" το "Καυτανζόγλειο" ανοίγοντας το σκορ με τον Τσίγκα και φάνηκε να "κλέβουν" στην κυριολεξία την πρόκριση αφού ο επιθετικός της Κέρκυρας χρησιμοποίησε το χέρι του για να κοντρολάρει τη μπάλα. Τελικά στο 86΄ ο νεοεισελθών Δημήτρης Ιωάννου ανέτρεψε τον Γιάκομπ, με τον Ρουμάνο να ευστοχεί από τα 11 μέτρα στο 87΄ και να δίνει ευκαιρία στην ομάδα του να διεκδικήσει την πρόκριση σε δεύτερο ματς.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Κίτρινες: Γιάκομπ, Ντάνι - Επστάιν, Μαϊστόροβιτς

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κυριαζής, Κατσικάς, Αραμπατζής, Λίμα, Ντάνι, Παπαστεριανός (58΄ Μάρα), Στζοτ (68΄ Σίσιτς), Πίτου Γκαρσία (77΄ Ηλιάδης), Σολτάνι, Γιάκομπ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Αποστολίδης, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (70΄ Λαμπρόπουλος), Μίχος, Τσίγκας (86΄ Δ. Ιωάννου), Παρασκευαϊδης, Μαϊστόροβιτς, Επστάιν, Η. Ιωάννου (58΄ Γιάντσης), Μακρής.
Ηρακλής-Κέρκυρα (0-1,Τσίγκας 80)

Ξέσπασε στη Λάρισα η ΑΕΚ!!! ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-4 (video)

!!Η ΑΕΚ, χωρίς να πιάσει εντυπωσιακή απόδοση, διέλυσε με 4-0 την ΑΕΛ στη Λάρισα και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 38' με τον Ίσμαελ Μπλάνκο, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με στο 53' με το πρώτο γκολ του Νίκου Γεωργέα στην καριέρα του με την φανέλα της Ένωσης. Ο Ράφικ Τζιμπούρ στο 77' σημείωσε το 3-0, ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Κώστας Μανωλάς στο 86'.
Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο 20λεπτο, με την ΑΕΛ να παίρνει στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Σεμπάστιαν Σάχα. Στο 38', από εξαιρετική συνεργασία Σκόκο-Μπλάνκο και σουτ του πρώτου στο αριστερό δοκάρι του Αμπάρη, ο Μπλάνκο με προβολή από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ πέτυχε το 0-1. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Μπλάνκο πέτυχε και δεύτερο γκολ, αλλά αυτή την φορά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Από πολύ ωραία μπαλιά του Λυμπερόπουλου στον Γεωργέα, ο τελευταίος πέτυχε με σουτ του 0-2 στο 53', τέρμα που ήταν το πρώτο του με την φανέλα της ΑΕΚ στη δεκαετή παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας.

Η Λάρισα έφτασε στο 58' πολύ κοντά στην μείωση του σκορ, αλλά το σουτ του Μπλάζεκ από το ύψος του πέναλτι έφυγε ψηλά άουτ. Στο 66' το σουτ του Σκόκο από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση δεν βρήκε το στόχο του. Εννέα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Ράφικ Τζιμπούρ έστειλε με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Σκόκο, τη μπάλα στα δίχτυα του Αμπάρη και με αυτό τον τρόπο έγινε το 0-3. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δεν έκοψε ρυθμό και μετά από συρτή σέντρα του Λεονάρντο στην περιοχή των «βυσσινί», ο Μανωλάς εντελώς ανενόχλητος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση της ΑΕΚ (0-4) στο 86'.

Λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης οπαδοί της ΑΕΛ ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες εναντίον των παικτών, κάποιοι προσπάθησαν να εισβάλλουν μέσα στο γήπεδο, πέταξαν διάφορα αντικείμενα προς την εστία του Σάχα, γεγονός που ανάγκασε τον διαιτητή της συνάντησης να σφυρίξει τη λήξη του ματς δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθούν τα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
Κίτρινες: Κουζέν, Ταυλαρίδης - Μπερνς

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γιορν Άντερσεν): Αμπάρης, Ταυλαρίδης, Κουζέν, Μετίν (63΄ Μακίνουα), Βελάσκο (72΄ Βενετίδης) , Κολοβέτσιος, Κανόμπιο, Πούρι (46΄ Πούρι), Ιγκλεσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γεωργέας, Μάκος, Καφές, Σκόκο, Λυμπερόπουλος (73΄ Ντιοπ), Μπερνς (85΄ Λεονάρντο), Μπλάνκο (68΄ Τζιμπούρ).
ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-4

Ευχές από τον φίλο μας Σταύρο και τη Σουίτα....

Κώστα

Σε σένα και στην οικογένειά σου εύχομαι ολόψυχα

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
και
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
και
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011

Ο Σταμάτης Γονίδης δεν μασάει τα λόγια του!!!

«Τα ναρκωτικά ήταν μεγάλη βλακεία»«Τα ναρκωτικά ήταν μεγάλη βλακεία»

Ο καλλιτέχνης ανοίγει την καρδιά του και εξομολογείται για το πώς νιώθει αυτές τις άγιες μέρες, για την περιπέτειά του με τα ναρκωτικά αλλά και για τη σύζυγό του Κατερίνα.
«Εγώ ούτε με τις γιορτές ούτε με τις Κυριακές τα πάω καλά.Άλλωστε δεν είχα τέτοια παιδικά χρόνια που να νοσταλγώ τα Χριστούγεννα.Καταρχήν,δεν στολίζαμε δέντρο.Αυτό το ζω τώρα στο σπίτι μου.Στολίζει το δέντρο η Κατερίνα,βάζω τις δύο τελευταίες μπάλες και νιώθω παιδί», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ».
Ο Σταμάτης Γονίδης δεν διστάζει να μιλήσει και για την περιπέτεια που είχε με τα ναρκωτικά. «Από αυτό έμαθα πως είναι καλό όταν ένας άνθρωπος ξεφεύγει,να επιστρέφει στο δρόμο του.Η ουσία της ζωής είναι να είσαι ο εαυτός σου», είπε ενώ προσθέτει ότι δεν ήταν ο εαυτός του εκείνη την περίοδο.
Παρόλα αυτά δηλώνει πως δεν μετανιώνει αφού ήταν κάτι που γούσταρε. «Δεν χρεώνω κανέναν,παρά μόνο τον εαυτό μου.Ήταν βλακεία,όμως η ζωή έχει τα πάντα μέσα.Κάθε άνθρωπος κουβαλάει το δικό του σταυρό και τραβάει το δρόμο του».

Ο καιρός σήμερα

Το θερμόμετρο έως τους 21 βαθμούς!

Νότιους ανέμους 8 μποφόρ στα πελάγη και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.  Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται από το απόγευμα στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.
Στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Τη νύχτα πρόσκαιρη βροχή και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι πνέουν νότιοι 5 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια 7. Η θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αρχικά νεφώσεις, τοπικές ομίχλες και πιθανότητα ασθενούς βροχής. Το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν και τη νύχτα πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.