ΣΙΝΕ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ - ΝΑΟΥΣΑ 0-1 (0-0)

Κυριακή: 23-01-2011, ώρα: 15.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΡΗΝΙΟΥ
΄Ατυχη για μια ακόμα αγωνιστική η Σειρήνα, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την καλή απόδοση και την αριθμητική υπεροχή της απέναντι στη Νάουσα που αγωνιζόταν από το 17΄με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Δουλγερίδη, κι έχασε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι της παραμονής, αφού ηττήθηκε με 0-1 με γκολ του Τερζόπουλου στο 83ο λεπτό. 
Για έναν ακόμη αγώνα, τα δοκάρια σταμάτησαν τη Σειρήνα, απέναντι σ’ ένα πολύ καλά οργανωμένο σύνολο, που προσπάθησε, τα έδωσε όλα και στην κόντρα απέδρασε με το τρίποντο από το Σειρήνι.
17ο λεπτό- Ο Μπλάντος ελίχθηκε έξω απ’ την περιοχή,  έπιασε το σουτ,  για να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σημσέρης.
23ο λεπτό- Δυνατό σουτ του Τζερεμέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πέρασε σύρριζα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
32ο λεπτό- Σύγχυση στην περιοχή της Σειρήνας εκμεταλλεύτηκε ο Βλαχοδήμος που έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, σούταρε δυνατά για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος.

44ο λεπτό- Πάσα του Παπαστεργίου στο Χαντούρη, που από πλάγια αριστερά σούταρε άουτ.
65ο λεπτό- Εκπληκτική πάσα του Τζερεμέ στον Καραγιάννη, που βγήκε μόνος του προ του Σημσέρη, αντί όμως να πλασάρει, προτίμησε να πασάρει στο Δούμα για να σώσει με προβολή ο Πίτος.
67ο λεπτό- Νέα ευκαιρία για τη Σειρήνα, όταν ο  Κουκουτσέλας έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, κεφαλιά πάσα του  Φαλτάκα στο Δούμα, που αστόχησε από το ύψος του πέναλτι.
78ο λεπτό- Η ατυχία στο απόγειό της, όταν μετά από ασίστ του Ιωαννίδη, ο Καραγιάννης πλάσαρε από θέση τετ-α-τετ, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι, νέο πλασέ του Καραγιάννη που πήρε την επαναφορά, για να βρει η μπάλα αυτή τη φορά το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σημσέρη.
 83ο λεπτό- Αντεπίθεση της Νάουσας, ο Χατζηβαρσάμης ξέφυγε από αριστερά, έβγαλε την παράλληλη συρτή σέντρα και ο επερχόμενος Τερζόπουλος με δυνατό σουτ, σημείωσε το 0-1.

Κόκκινη κάρτα: 17΄Δουλγερίδης (2η κίτρινη)

Καλή η διαιτησία του κ. Σωσώνη (Φθιώτιδας).
 Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Σαράντης Μπαλντούμης): Αθ. Αθανασόπουλος, Θ. Φαλτάκας , Σ. Κυριακίδης, Γ. Λάμαρης (58΄Αβ. Ιωαννίδης),  Κ. Πολύζος (73΄Γ. Τσιάτσιος), Στ. Τζερεμές,  Γ. Γεωργίου, Κλ. Κουκουτσέλας Χρ. Καραγιάννης,  Χρ. Μπλάντος, Ευρ. Δούμας (75΄Π. Μπόζιαρης)
Νάουσα (Βασίλης Αργυρίου): Σημσέρης, Πίτος, Μανδάλης, Περηφανόπουλος, Συμεωνίδης, Αργυρίου (80΄Τερζόπουλος), Παπαστεργίου (68΄Κ. Παπαδόπουλος), Βλαχοδήμος, Χαντούρης, Χατζηβαρσάμης, Δουλγερίδης

fotisbazakas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: