ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-2 12η αγωνιστική

Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ – ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
0-2 (0-1)
Κυριακή: 08-01-2011
ώρα: 15.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
Διαιτησία: Δεληζήσης, Μυλωνάς, Αραβοπούλου (Ε.Π.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ)
Παρά τις σοβαρές ελλείψεις τα Γρεβενά Αεράτα πέρασαν άνετα από την Αμυγδαλιά, αφού επικράτησαν της τοπικής ομάδας με 0-2. Οι παίχτες του Νίκου Μπαλοδήμου αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο κυρίως στο β΄ημίχρονο, νίκησαν δίκαια και συνεχίζουν την αήττητη τους πορεία στο πρωτάθλημα.
Στο α΄μέρος το παιχνίδι ήταν μέτριο με τα Αεράτα να έχουν την υπεροχή, χωρίς όμως να δημιουργούν προϋποθέσεις να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Τσιάμα. Προηγήθηκαν στο σκορ μ’ ένα φοβερό γκολ του Κ. Αναστασιάδη κι από κει και πέρα η Αμυγδαλιά προσπάθησε να βγει μπροστά, δημιουργώντας χώρους στους παίχτες των Αεράτων που ειδικά στο β΄ημίχρονο, δημιούργησαν και έχασαν κλασικές ευκαιρίες. Τελικά με ένα πολύ όμορφο γκολ του μικρότερου σε ηλικία παίχτη της κατηγορίας Νίκου Ντινόπουλου, «κλείδωσαν» το τρίποντο   
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
Α’ ημίχρονο
13ο λεπτό - Καλό μακρινό σουτ του Π. Λάλλου, πέρασε ελάχιστα άουτ.  
16ο λεπτό -  Κόρνερ από αριστερά εκτέλεσε ο Θ. Δημόπουλος, ο Δημητριάδης κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή, το σουτ όμως που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο.


32ο λεπτό - ΄Εξοχη εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Π. Λάλλου και Αναστασιάδη, κεραυνός του τελευταίου από τα 20 μ. άφησε άναυδο τον Τσιάμα που είδε την μπάλα να καρφώνεται στο δεξί γάμα της εστίας κι έτσι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1.
Β’ ημίχρονο
 47ο λεπτό – Ασίστ του Αναστασιάδη στον Παπακώστα που από θέση τετ-α-τετ κατάφερε να αστοχήσει, πλασάροντας άουτ.
48ο λεπτό –  Φάουλ εκτέλεσε ο Αναστασιάδης από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Δημητριάδη από κοντά και εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ του Τσιάμα.
50ο λεπτό –  Επέλαση του Ντινόπουλου από αριστερά και δυνατό σουτ για να αποκρούσει και πάλι ο Τσιάμας σε κόρνερ.
55ο λεπτό –  Καταπληκτική ατομική προσπάθεια του  Ντινόπουλου από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, σούταρε δυνατά, η μπάλα κόντραρε και στα πόδια του Λιάκα και κατέληξε στα δίχτυα, κι έτσι τα Αεράτα πέτυχαν το τελικό 0-2.






66ο λεπτό –  Συνδυασμός Κ. Καραλιόλιου – Σαμαρά, σουτ του τελευταίου, μπλόκαρε άνετα ο Βίδρας.
75ο λεπτό –  Καταπληκτική κάθετη πάσα του Ντινόπουλου στον Π. Λάλλο, που από θέση τετ-α-τετ απέτυχε να νικήσει τον Τσιάμα που απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.
80ο λεπτό –  Δυνατό απευθείας φάουλ του Σαμαρά από τα 30 μ. παραλίγο να αιφνιδιάσει το Βίδρα, που απέκρουσε με υπερπροσπάθεια σε κόρνερ.
86ο λεπτό –  Δυνατό σουτ του Π. Λάλλου από πλεονεκτική θέση, πέρασε ελάχιστα άουτ.
΄Αριστη η διαιτησία των κ.κ.  Δεληζήση, Μυλωνά, Αραβοπούλου (Ε.Π.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ)
Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ (Χρήστος Σαμαράς):  Τσιάμας, Σαρτικίδης, Α. Λιάκας, Α. Κουταλής (46΄Καραμήτρος), Σιόλας, Ζιώγας, Ντινόπαππας, Κ. Καραλιόλιος (76΄Θυμιόπουλος), Σαμαράς, Λιάμπας, Τσιρώνας (38΄Χάτσιος)



ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Κοτενίδης, Οικονόμου, Μπαρμπαγιάννης, Κατσαντώνης, Δημητριάδης, Αναστασιάδης, Θ. Δημόπουλος, Π. Λάλλος, Παπακώστας, Ντινόπουλος
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: