ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Κύπελλο Ελλάδας: Κέρκυρα – Ολυμπιακός Βόλου 0-2 (video)

kerkyra olympiakos volou 0 2 video 

O Ολυμπιακός Βόλου πήρε τη νίκη με 2-0 στο ΕΑΚ Κέρκυρας απέναντι στην τοπική ομάδα στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και απέκτησε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς του Πανθεσσαλικού στις 3 Φεβρουαρίου. Ο Monje στο 26΄ άνοιξε το σκορ, φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Παρασκευαΐδης για τους Φαίακες, και το τελικό 2-0 έγραψε στο 80΄ ο Martin.
Οι μονομαχίες στο χώρο του κέντρου ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Στο 26΄ ο Ηλίας Σολάκης έπεσε μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Παρασκευαΐδη και ο Θάνος δε δίστασε να δείξει την άσπρη βούλα και να αποβάλει τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Monje και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Epstein προσπάθησε να απαντήσει αμέσως, αλλά το σουτ του μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 45 η προσπάθεια του Gustavo είχε την ίδια τύχη. Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα και τον επαναληπτικό στην έδρα της, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, κλείστηκε στα καρέ της, αναχαίτισε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες τις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων και επεδίωξε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα στην αντεπίθεση. Τελικά το κατάφερε στο 80΄, από «στημένη» φάση. Ο Καπετάνος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Martin έπιασε αφύλαχτος την κεφαλιά μέσα από την αντίπαλη περιοχή διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.
Σκόρερ: 26΄ πεν. Monje, 80΄ Martin
Κόκκινη:
26΄ Παρασκευαΐδης
Συνθέσεις

Κέρκυρα:
Aποστολίδης, Λαμπρόπουλος, Hable, Παρασκευαϊδης, Μακρής, Ιωάννου (69΄ Τσίγκας), Κοντοδήμος, Epstein, Gustavo, Flavinho (62΄ Καλαντζής), Γιάντσης.
Ολυμπιακός:
Roca, Tomas, Γκότοβος, Sankare, Szelezj, Alvarez, Ρόκας, Καπετάνος, Ticao, Monje, Acosta (55΄ Ζαραδούκας), Breska (78΄ Umbides), Σολάκης (64΄ Martin).
To γκολ του Monje στο Κέρκυρα – Ολυμπιακός Βόλου 0-2 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: