ΣΙΝΕ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ – ΙΤΕΑ 0-3

Συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία των τελευταίων αγωνιστικών, ο Κεραυνός Ιτέας πέρασε νικηφόρα κι από την Αμυγδαλιά και αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Έχοντας πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Μωυσίδη που στην κυριολεξία έπιανε τα άπιαστα, η Ιτέα ένα δυνατό ματς το μετέτρεψε σε περίπατο.
Οι φιλοξενούμενοι με έξυπνη τακτική και οργανωμένες επιθέσεις πέτυχαν τρία τέρματα που ήταν υπέρ αρκετά για να τους δώσουν τους τρεις βαθμούς.
Η Αμυγδαλιά σ’ αυτό το παιχνίδι είχε καλή απόδοση, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον ανίκητο Μωυσίδη. Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση και χρειάζεται υπερπροσπάθεια για την ανάκαμψή της.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 16’ ο Βλάχος διείσδυσε από πλάγια, έβγαλε τη σέντρα και ο Νατσιόπουλος με ασύλληπτη κεφαλιά έγραψε το 0-1.
Στο 20’ προσωπική ενέργεια του Σαμαρά και καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ στην απέναντι γωνία , ο Μωισίδης απογειώθηκε και πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα.
Στο 32’ ο Καραγιάννης Χ. έδωσε στον αδερφό του που έκανε το σουτ, ο Τσιάμας απέκρουσε όμως η μπάλα αργά και βασανιστικά κατέληξε στα δίχτυα του.
Στο 31’ ο Σαμαράς εκτέλεσε φαουλ, ο Τσιρώνης έκανε την καρφωτή κεφαλιά ο τερματοφύλακας απέκρουσε δύσκολα, ο Τσιάτσιος πήρε το ριμπάουντ  έστειλε όμως τη μπάλα άουτ.
Στο 40’ συνεργασία Σιούλα – Νατσιόπουλου και σουτ του δεύτερου απέκρουσε ο Τσιάμας.
Στο 60’ μπάσιμο του Τσιρώνα από πλάγια και παράλληλη σέντρα ο Καραλιόλιος πετάχτηκε στην τροχιά της  μπάλας, έκανε το πλασέ , νέα έξοχη επέμβαση του Μωισίδη.
Στο 63’ ο Σαμαράς βρήκε στο ύψος της περιοχής τον Ζιώγα που σούταρε δυνατά, ο Μωισίδης έσωσε.
Στο 76’ έξοχη κάθετη μπαλιά του Σαμαρά στον Τσιρώνα που έκανε το πλασέ και πάλι ο Μωισίδης φώναξε παρών.
Στο 84’ ο Βρόικος ελίχθηκε από πλάγια έκανε σέντρα σουτ, ο Τσιάμας απέκρουσε και ο επερχόμενος Βλάχος διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ :Τσιάμας, ΣΑΡΤΙΚΙΔΗΣ, Κουταλής, ΖΙΩΓΑΣ, ΝΤΙΝΟΠΑΠΑΣ, Λιάμπας, Τσιάτσιος, Τσιρώνας, Σαμαράς, Σιώλας, Καραλιόλιος (Μπλαντος, Χάτσιος, Καραμήτρος).

ΙΤΕΑ : ΜΩΙΣΙΔΗΣ, Μανουσαρίδης, Παλημάρκος, Ματσαρίδης, ΒΡΟΙΚΟΣ, Βλάχος, Σιούλας, Δασκαλόπουλος, ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, Καραγιάννης, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Μ. (Τζημόπουλος, Τσιφτσής, Παπαηλίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: