ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Αποτελέσματα 1ου & 2ου Ομίλου


  Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Football League 2 ανέβηκε ο Ηρακλής Ψαχνών χωρίς να ιδρώσει καθώς πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Κεραυνό Κερατέας άνευ αγώνα. Γκέλα στον 2ο όμιλο για την πρωτοπόρο Καλλονή, κερδισμένη η Αναγέννηση Επανομής.
1ος όμιλος
Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Απόλλων Σμύρνης και Ρόδου. Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν ανέδειξε νικητή και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό. Κερδισμένος ο Ηρακλής Ψαχνών που έπιασε τα «ελάφια» στην πρώτη θέση καθώς πήρε τους βαθμούς στον αγώνα με τον Κεραυνό Κερατέας άνευ αγώνα. Οι γηπεδούχοι δεν κατέβασαν ομάδα και κινδυνεύουν να μηδενιστούν αν δεν αγωνιστούν κόντρα στην Κόρινθο την επόμενη αγωνιστική. Νέα γκέλα για την Παναχαϊκή που έφερε εντός έδρας ισοπαλία με τον Ασπρόπυργο.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Απόλλων Σμύρνης - Ρόδος 1-1
Πανηλειακός - Παναιγιάλειος 2-0
Χανιά - Αίας Σαλαμίνας 3-0
ΠΑΟ Ρουφ - Πλατανιάς 1-1
Κεραυνός Κερατέας - Ηρακλής Ψαχνών 0-3 α.α
Παναχαϊκή - Ασπρόπυργος 1-1
Κόρινθος - Βύζας Μεγάρων 1-0
Αγία Παρασκευή - Ολυμπιακός Χερσονήσου  0-3 α.α.

2ος όμιλος

Γκέλα για την πρωτοπόρο Καλλονή που ωστόσο παραμένει στην πρώτη θέση. Η ομάδα της Μυτιλήνης έχασε στη Ζάκυνθο από την τοπική ομάδα με 2-1. Κερδισμένη της αγωνιστικής η Αναγέννηση Επανομής που επικράτησε στο ντέρμπι του Φωκικού με 2-0, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση, ένα μόλις βαθμό πίσω από την Καλλονή. Την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή έχασε η Νίκη Βόλου που έμεινε στο «0» με τον Αετό Σκύδρας.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Αναγ. Επανομής - Φωκικός 2-0
Κοζάνη - Εορδαϊκός 2-1
Τύρναβος - Πόντιοι Κατερίνης 0-0
Αναγ. Γιαννιτσών - Μακεδονικός 1-0
Νίκη Βόλου - Αετός Σκύδρας 0-0
Δόξα Κρανούλας - Ναυπακτιακός Αστ. 0-2
Ζάκυνθος - Καλλονής 2-1
Μ. Αλ. Ηρακλείας - Εθν. Φιλιππιάδας 3-0
Ρεπό: Οδυσσέας Αναγέννησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: