ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Σοκ στο Ηράκλειο!!! Μάνα και κόρη εξέδιδαν 12χρονη!!!


«Πληρωνόταν» με ξηρούς καρπούς, καφέδες και τσιγάρα...

Με την κατηγορία της μαστροπείας της 12χρονης κόρης και αδελφής τους συνέλαβαν άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου δύο αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 46 και 23 ετών, μητέρα και κόρη ενώ και ένας 66χρονος συνελήφθη για ασέλγεια.
Οι αρχές είχαν πληροφορίες, όπως γράφει το Cretalive, κι έτσι οδηγήθηκαν στις 31 Δεκεμβρίου σε απομονωμένο και σκοτεινό σημείο, εντοπίζοντας τον 66χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του και να ασελγεί στη 12χρονη. Ο άνδρες «ξεγελούσε» το κορίτσι με ξηρούς καρπούς, καφέδες και τσιγάρα, προκειμένου να «ξεσπά» τις σεξουαλικές ορέξεις του.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή της ανήλικης και κατασχέθηκαν ένα πακέτο τσιγάρα, μία πορτοκαλάδα, ένα μπουκάλι βότκα, ένα πακέτο ξηροί καρποί και τέσσερις καφέδες. Όπως διαπιστώθηκε, αυτή ήταν η «πληρωμή»« της 12χρονης για την ανοχή της...
Η 46χρονη μητέρα της ανήλικης, με την άμεση συνδρομή της 23χρονης κόρης της, εξωθούσε στην πορνεία τη 12χρονη, έναντι χρηματικής αμοιβής και υλικών ανταλλαγμάτων. Επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τον 66χρονο μέσω του κινητού τηλεφώνου της 23χρονης και μετά από προκαθορισμένο ραντεβού μαζί του, παρέδιδε η ίδια από το σπίτι της την ανήλικη κόρη της στον 66χρονο έναντι του χρηματικού ποσού των 40 ευρώ και διαφόρων υλικών ανταλλαγμάτων, πράξη η οποία είχε τελεστεί τουλάχιστον τρεις φορές κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Μετά το πέρας των πράξεων του ο 66χρονος επέστρεφε την ανήλικη παθούσα στο σπίτι της και την παρέδιδε στη μητέρα της.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: