ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

15χρονη εγκυμονούσα πέθανε με το αγέννητο παιδί της, Πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς!!!


Η Leah La Roche, αν και ανήλικη ακόμη, επρόκειτο σε λίγο καιρό να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ωστόσο η μοίρα της είχε άλλα σχέδια γι΄ αυτήν. Η νεαρή ξαφνικά λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό εάν ξεψύχησε εκεί ή στο σπίτι της.
Η μαθήτρια ήταν επτάμισι μηνών έγκυος, ενώ πρόσφατα είχε αρραβωνιαστεί τον 16χρονο πατέρα του παιδιού της. Οι δυο τους επρόκειτο να ονομάσουν την κόρη τους Lia, ωστόσο τόσο η Lia, όσο και το αγέννητο βρέφος είναι πλέον νεκροί. Η Leah φοιτούσε σε ένα από τα καλύτερα σχολεία για κοπέλες, στο Kent και οι γονείς της δεν είχαν κάποιο πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της.


Η είδηση του θανάτου της συγκλόνισε τόσο τους κοντινούς της ανθρώπους, όσο και κόσμο που δεν την ήξερε. Στο facebook έχουν δημιουργηθεί σελίδες για την αδικοχαμένη νεαρή, όπου οι χρήστες γράφουν για την απώλεια της Leah. «Δεν είναι αληθινό. Μας λείπεις τόσο πολύ. Θα κρατήσω όλες τις όμορφες αναμνήσεις και δεν πρόκειται να σε ξεχάσω ποτέ», είναι ένα από τα μηνύματα που άφησε στο facebook φίλη της κοπέλας.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η άτυχη μαθήτρια πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά πρόκειται να γίνει και περαιτέρω εξέταση στα αίτια του θανάτου της. Ακούγεται ότι αυτό που προκάλεσε το τέλος της ζωή της ήταν ανακοπή καρδιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: