ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Εθνική Νέων: Ελλάδα-ΠΓΔΜ 2-1

Η Εθνική Νέων επικράτησε 2-1 της ΠΓΔΜ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΔΑΚ Αργους Ορεστικού. Για την ελληνική ομάδα, που ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχει ευρύτερη νίκη, σκόραραν οι Βέλλιος (52΄) και Καρέλης (54΄). Η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε με αυτογκόλ του Καθάριου στο 64΄.
ΕΛΛΑΔΑ: Καλδέλης, Λαγός (49΄ Βλάχος), Βαλεριάνος (71΄ Σταφυλίδης), Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Σταμογιάννος, Κατίδης (60΄ Καϊμακαμούδης), Κοτσαρίδης (60΄ Φουρλάνος), Βέλλιος (71΄ Διαμαντάκος), Φορτούνης (44΄ Καθάριος), Καρέλης (71΄ Σκόνδρας).
Π.Γ.Δ.Μ. ( Μπετζέφσκι) : Εθέμοφ, Γκεοργκέφσκι, Σιπέφσκι, Αιτσόφσκι, Ιβάνοφ, Αλεξόφσκι, Γιακούμπωφ, Μιτσέφσκι, Ισόφσκι, Αριστόφσκι, Μπούρι. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι : Δημιτριέφσκι, Ντεγκρόφσκι, Νικόφσκι, Χούρσι, Ιβανόφσκι, Λαουτσέφσκι, Γιουργκεβιτς, Μπλαζέφσκι & Μέκορ.

«Έμεινα ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά για την αγωνιστική τους πειθαρχία. Για 60 λεπτά ήμασταν κυρίαρχοι στο γήπεδο και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης και είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαστε έτοιμοι στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Λεωνίδα Βόκολου.
 
* Οι δύο ομάδες θ΄ αναμετρηθούν ξανά την Πέμπτη 13/1/2011 στην Καστοριά (ώρα 15:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: