ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Συμφωνία ΠΑΟΚ-Ετό για 2,5 χρόνια!!!


Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 2,5 χρόνια πρέπει να θεωρείται ο Βραζιλιάνος δεξιοπόδαρος οπισθοφύλακας, Ετό. Ο παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναμένεται την Παρασκευή στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.
Την μεταγραφή προανήγγειλε και ο προπονητής της κροατικής ομάδας, Βαχίντ Χαλίλχοζιτς, στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, όταν του τέθηκε σχετικό ερώτημα. "Δόθηκε το ελεύθερο στον Ετό να βρει ομάδα με καλύτερους όρους για τον ίδιο. Η Ντιναμό δεν θα σταθεί εμπόδιο σε αυτή του την προσπάθεια γιατί πρόσφερε. Είναι άριστος επαγγελματίας και εμείς το εκτιμούμε αυτό. Χωρίσαμε εγκάρδια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία", τόνισε ο Βόσνιος τεχνικός, παρόλο που αρνήθηκε να αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του παίκτη, που θα είναι ο ΠΑΟΚ.
Κάτι που έκανε, ο εκπρόσωπος του Ετό, Μπόζο Σλίσκοβιτς, ο οποίος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport103 fm». «Ο Ετό έρχεται αύριο στην Ελλάδα. Είμαστε κοντά σε συμφωνία και αύριο νομίζω ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν. Είμαστε πολύ κοντά για να τελειώσει αυτή η δουλειά».
Για το αν ο παίκτης θα πάρει την ελευθέρας από την Ντιναμό τόνισε: «Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει. Έχουμε μιλήσει με την ομάδα και όλα είναι εντάξει. Αύριο θα ξέρουμε πιο πολλά όταν ο παίκτης έρθει στην Ελλάδα». Για τα χαρακτηριστικά του Ετό, τόνισε: «Με τον ΠΑΟΚ μιλάμε για 2,5 χρόνια. Ο Ετό ως Βραζιλιάνος είναι ένας παίκτης που έμαθε στο 3-5-2 το οποίο παίζουν στην Βραζιλία. Εκεί όπου παίζουν όλη την γραμμή. Στη Ντιναμό έπαιξε ως δεξί μπακ, αλλά και μερικές φορές πιο μπροστά στην δεξιά πλευρά». Αν υπήρχαν, άλλες προτάσεις και γιατί προτίμησε τον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Θέλει να παίξει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Το αποφάσισε παρά το ότι είχε πολλές προτάσεις. Πολλά κλαμπ μου τηλεφώνησαν για τον παίκτη από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Στην Κροατία δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει σε άλλη ομάδα γιατί η Ντιναμό είναι η μεγαλύτερη. Του άρεσε ο ΠΑΟΚ ενώ έμαθε και πολλά καλά για την ομάδα από έναν πρώην Βραζιλιάνο συμπαίκτη του που τώρα παίζει στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να παίξει. Δεν είμαστε πλέον στην φάση των γκρουπ. Θα παίξει και στους αγώνες με την ΤΣΣΚΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: