ΣΙΝΕ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΔΕΣΚΑΤΗ 3-2

Σε ένα πολύ δυνατό αγώνα, πάνω σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και με συνεχή βροχή, οι παίχτες των δύο ομάδων αποδείχθηκαν ήρωες, αφού τελικά κατάφεραν να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και να ανταμείψουν τον κόσμο που αψήφησε την κακοκαιρία και πήγε να του δει. Ο Κτηνοτροφικός ξεκίνησε μουδιασμένα, και όταν βρήκε τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο, βρέθηκε να χάνει με 0-2. Δεν είχε πεί όμως την τελευταία λέξη και αφού αφυπνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τις φωνές του Νίκου Τόλη στα αποδυτήρια, έκανε τελικά την μεγάλη ανατροπή με γκολ των Τσαπατσάρη, Τασιούλα και Ξάνθου για να κερδίσει τελικά με 3-2.
Το φιλμ του αγώνα:
Στο 13΄μετά από ασθενή απόκρουση του Βοραδά σε μακρινό σουτ, ο επερχόμενος Παπατσάνης θα κάνει από κοντά εύκολα το 0-1.
 Στο 28΄μετά από εκτέλεση φάουλ από 30 μέτρα, και αφού η μπάλα έσκασε στο βρεγμένο τερεν, ο Ράτσας Δημήτριος θα γράψει το 0-2.
Στο 54΄ο Κακούσιος της Δεσκάτης θα δεχθεί κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη).
Στο 62΄μετά από σέντρα του Ξάνθου ο Τσαπατσάρης με κεφαλιά ψαράκι θα μειώσει σε 1-2
Στο 67΄ ο Τασιούλας με γωνιακό πλασέ μέσα από την περιοχή θα ισοφαρίσει σε 2-2.
Στο 88΄ο Ξάνθος με κεφαλιά μετά από μακρινή μπαλιά του Μπόζιαρη , θα κάνει το τελικό 3-2.
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ: Βαϊνάς Στέφανος, 2. Φαλτάκας Νίκος, 3.Σούλας Γιάννης, 4.Τσαπατσάρης Μάικ (85΄Ρόβας Κωνσταντίνος), 5. Παπανικολάου Χρήστος , 6. Ματθαίλης Χρήστος (65΄Τασιούλας Αχιλλέας), 7. Μπόζιαρης Κωνσταντίνος,8.Ρόβας Γιώργος (C ) 9 . Μήττας Ευάγγελος (60΄Παπαστέριος Στέλιος) 10.Ξάνθος Γιάννης, 11. Βοραδάς Μανώλης 

kalirahi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: