ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

«Λουκέτο» για 48 ώρες σε κέντρα διασκέδασης!!!

Στην αναστολή λειτουργίας έξι νυχτερινών καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στο Ηράκλειο προχώρησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, υπάλληλοι του ΣΔΟΕ διενήργησαν έλεγχο σε 16 επιχειρήσεις με αντικείμενο δραστηριότητας την διασκέδαση, προκειμένου να διακριβωθεί η εφαρμογή των διατάξεων του φορολογικού νόμου. Σε 11 επιχειρήσεις διαπιστώθηκε η μη εφαρμογή του και καταλογίσθηκαν συνολικά 353 παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων.
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σε έξι από τις 11 επιχειρήσεις επισύρουν και τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 1 του Ν.2523/97, όπως έχει συμπληρωθεί με τις διατάξεις του άρθρου 16 παρ. 6 του Ν. 3888/2010, δηλαδή αναστολή λειτουργίας της επαγγελματικής εγκατάστασής τους για 48 ώρες.
Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις, τα ονόματα των οποίων έδωσε στη δημοσιότητα το ΣΔΟΕ, είναι δύο στη Θεσσαλονίκη, μία στην Πάτρα και τρεις στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι υπάλληλοι του Σώματος προέβησαν στη σφράγιση της επαγγελματικής εγκατάστασης των παραπάνω επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: