ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 5-0 (2-0)

Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
13η αγωνιστική

Κυριακή: 15-01-2011
ώρα: 15.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΝΙΔΗΣ

Διαιτησία: Χαραλαμπίδης, Βλαχάκης, Ράτζας (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)
  
Ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου στα εγκαίνια του νέου πανέμορφου γηπέδου της Κνίδης ανάμεσα στα  Γρεβενά Αεράτα και τον ΄Αρη Καρπερού. ΄Ανετη επικράτηση για την ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου στην αυλαία του α΄γύρου και ταυτόχρονη διατήρηση του αήττητου για 13 αγωνιστικές.
Το παιχνίδι είχε δαιμονιώδη ρυθμό με τα Αεράτα να έχουν πλήρη υπεροχή και με ηγέτη στο κέντρο τον Κ. Αναστασιάδη απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν πολλές φάσεις και κέρδισαν το χειροκρότημα των φιλάθλων που κατέκλυσαν το γήπεδο.
Από την άλλη μεριά το Καρπερό, δεν κλείστηκε, προσπάθησε να κοιτάξει στα μάτια τα Αεράτα, είχε κάποιες μικροευκαιρίες να σκοράρει, τελικά όμως υπέκυψε δίκαια στην ανωτερότητα των γηπεδούχων.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ

Α’ ημίχρονο

2ο λεπτό – Βολέ του Βίδρα, μόνος ο Ντινόπουλος πλάσαρε τον Κοντούλα που μπλόκαρε την μπάλα.  

7ο λεπτό -  Φάουλ εκτέλεσε ο Αναστασιάδης από δεξιά, πετάχτηκε ο Παπακώστας και με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 1-0.
22ο λεπτό - ΄Εξοχη εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Κοτενίδη - Παπακώστα «πάρε βάλε» του τελευταίου στον Π. Λάλλο, που με δυνατό πλασέ πέτυχε το  2-0.

40ο λεπτό – Διείσδυση του Θ. Δημόπουλου από αριστερά, πάσαρε στον Ντινόπουλο που τροφοδότησε τον Π. Λάλλο μέσα στην περιοχή, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
40ο λεπτό – Διαμαρτυρίες του Καρπερού για μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Χριστοδούλου από το Βίδρα.


Β’ ημίχρονο

 48ο λεπτό – Ασίστ του Π. Λάλλου στον Ντινόπουλο που σούταρε στην κίνηση άουτ άουτ.
49ο λεπτό –  Συνδυασμός Κατσικά – Βέλα, σουτ του τελευταίου από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο.
52ο λεπτό –  Καταπληκτική κάθετη πάσα του Θ. Δημόπουλου στον Ντινόπουλο  που μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε τον Κοντούλα, σημειώνοντας το 3-0.

54ο λεπτό –  Καταπληκτική ατομική προσπάθεια του  Ντινόπουλου από αριστερά, έστρωσε την μπάλα στον Π. Λάλλο που σούταρε για να βρει η μπάλα το οριζόντιο δοκάρι και να περάσει άουτ.
58ο λεπτό –  Χάθηκε η μπάλα καθώς Π. Λάλλος και Κοτενίδης έπαιξαν το 1-2, έξοχη πάσα του τελευταίου στον Αναστασιάδη που από το ύψος του πέναλτι με συρτό δυνατό σουτ σημείωσε το 4-0.
65ο λεπτό –  Σέντρα του Τσενεκλίδη από δεξιά, κεφαλιά του Μαλακατά από καλή θέση, πέρασε άουτ.
74ο λεπτό –  Ασίστ του Αναστασιάδη στον Π. Λάλλο, που με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
78ο λεπτό –  Ο Μαλακατάς ελίχθηκε στο ύψος της περιοχής, επιχείρησε το σουτ που πέρασε λίγο άουτ.
79ο λεπτό –  Τετ-α-τετ ο Π. Λάλλος μετά  από κάθετη πάσα του Σ. Μπαλοδήμου, νικήθηκε όμως από τον Κοντούλα που απέκρουσε σε κόρνερ.

83ο λεπτό –  Εξαιρετική προσπάθεια του Θ. Δημόπουλου από αριστερά, παράλληλη συρτή σέντρα, προβολή του Π. Λάλλου σε κενή εστία, πάνω στη γραμμή απομάκρυνε ο Χ. Παπαδόπουλος.

86ο λεπτό –  Τετ-α-τετ αυτή τη φορά ο Ντινόπουλος μετά από πάσα του Αναστασιάδη, πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Κοντούλας.

΄Αριστη η διαιτησία των κ.κ.  Χαραλαμπίδη, Βλαχάκη, Ράτζα (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας (70΄Χριστάκης), Κοτενίδης, Οικονόμου (58΄Βιτορίνο), Κατσαντώνης, Δημητριάδης, Αναστασιάδης, Σ. Μπαλοδήμος, Θ. Δημόπουλος, Π. Λάλλος, Παπακώστας (58΄ Μπαρμπαγιάννης), Ντινόπουλος
ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ:  Κοντούλας, Ρότσι, Χ. Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου (15΄Τσανεκλίδης), Πετσιδήμος,  Μαλακατάς, Κατσικάς, Ζυγούρας, Χριστοδούλου (65΄Τσενεκλίδης), Τσέλα, Αν. Δούμας (58΄Καλιακάτος)
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: