ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ο τεχνικός της Ankaragucu «ξυλοφόρτωσε» οπαδό της ομάδας του (video)

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο «Ankara 19 Mayıs Stadium» της Άγκυρας. Εκεί φιλοξενήθηκε ο αγώνας Ankaragucu – Manisaspor για την 19η αγωνιστική της Super Lig.
Στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης η Manisaspor πήρε το προβάδισμα με τον Kahe και κάπου εκεί άρχισαν οι διαμαρτυρίες των οπαδών των γηπεδούχων προς το πρόσωπο του τεχνικού της ομάδας τους, Umit Ozat. Η Ankaragucu όμως αντέδρασε και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, προσωρινά φυσικά, στο 42’ με τον Akan.
Σε εκείνο ακριβώς το χρονικό σημείο ο κύριος Ozat ξέσπασε. Βγήκε από τον πάγκο του και στραμμένος προς το πέταλο των σκληροπυρηνικών οπαδών της Ankaragucu, πέταξε με οργή στο χορτάρι το σημειωματάριό του και ξεστόμισε και μερικά «γαλλικά». Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή.
Ένας νεαρός φίλαθλος μπήκε μέσα στο γήπεδο και προσπάθησε να του επιτεθεί με μια εναέρια κλωτσιά αλά «karate kid». Ο Ozat, κατάφερε με ένα εκπληκτικό δεξί κροσέ να τον απωθήσει, ρίχνοντάς τον στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι για να προλάβουν τα χειρότερα, αλλά ο προπονητής της Ankaragucu, όντας εκτός εαυτού, άρχισε να κλοτσάει με το δεξί του πόδι τον άτυχο οπαδό και μάλιστα συνελήφθη από τον τηλεοπτικό φακό να προσπαθεί να του πατήσει το κεφάλι!
Μετά από όλα αυτά είναι επόμενο η τιμωρία που περιμένει τον 35χρονο Ozat, να είναι βαριά. Για την ιστορία να πούμε ότι τελικά η Ankaragucu ηττήθηκε με 1-3, δεχόμενη δύο γκολ στην εκπνοή του παιχνιδιού.
Δείτε σε video τον τεχνικό της Ankaragucu, Umit Ozat, να «ξυλοφορτώνει» τον οπαδό της ομάδας του!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: