ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Κάστωρ- A.O. Σειρήνα 3-0

ΚΑΣΤΩΡ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ
3-0 (2-0)

Κυριακή: 16-01-2011, ώρα: 15.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΛΟΗΣ

Διαιτητής: Β. Πασλαμούσκας (Πέλλας)
Α΄Βοηθός: Γ. Μανωλάκης (Πέλλας)
Β΄Βοηθός:  Θ. Μαυρίδης (Πέλλας)
Παρατηρητής: Δ. Ηλιάδης (Φλώρινας)
Την ήττα γνώρισε η Σειρήνα από τον Κάστορα με 3-0 στην Καστοριά. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τη Σειρήνα, αφού με το "καλημέρα" στο 4ο λεπτό προηγήθηκαν με εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μαλεγκάνος και που αμφισβήτηθηκε έντονα από τους ποδοσφαιριστές του Σαράντη Μπαλντούμη.


Στη συνέχεια η Σειρήνα ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε και θα μπορούσε να ισοφαρίσει, όμως η ατυχία συνεχίζει να βαραίνει τα πόδια των ποδοσφαιριστών της, αφού σε δυο περιπτώσεις στο 19ο και 21ο λεπτό σε σουτ των Γ. Τσιάτσιου και Αβρ. Ιωαννίδη, η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια του Κωνσταντινίδη. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 23ο λεπτό, ο Κάστορας στην ουσία "καθάρισε" το ματς, αφού με το Μήλιο πέτυχε το 2-0. Το τρίτο χτύπημα από τον Κάστορα ήρθε και πάλι από τον Μήλιο με την έναρξη του β΄ημιχρόνου στο 48ο λεπτό, όπου και τυπικά ο αγώνας τελείωσε.  

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΚΑΣΤΩΡ: Κωνσταντινίδης, Καραμαλής, Δινάδης, Μπούρκας, Κωνσταντίνου, Τσεμπερίδης (54' Λίτσκας), Μήλιος (74' Αντωνιάδης), Θεοδωρίδης, Μαλεγκάνος, Καλύβας, Τσαρτάκης (65'Αργυρός)

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ: Τσακστάρας, Γεωργίου, Κυριακίδης, Φαλτάκας, Λάμαρης (46' Γκέτσιος), Μπόζιαρης (46' Μπλάντος), Τζερεμές, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Τσιάτσιος (76' Μήττας), Δούμας.
Τάκης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: