ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Προκάλεσε την εξέδρα ο Σισέ!!! Τα πήρε... & Τα 'σπασε όλα στα αποδυτήρια!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ξέσπασε με τη λήξη της αναμέτρησης με την Ξάνθη, σύμφωνα με την «Εξέδρα». Ο γάλλος επιθετικός κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια πρώτος από τους συμπαίκτες του και εκεί ξέσπασε.
Άρχισε να ουρλιάζει χτυπώντας παράλληλα ότι έβρισκε μπροστά του, από πάγκους μέχρι και ντουλάπια. Οι κραυγές του Σισέ ανησύχησαν τους συμπαίκτες του που έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει.
Μπαίνοντας στα αποδυτήρια είδαν τον Σισέ σε έξαλλη κατάσταση. Πρώτος ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έσπευσε να τον ηρεμήσει , ενώ στη συνέχεια και με την βοήθεια των υπόλοιπων παικτών των Πρασίνων, ηρέμησε ο γάλλος άσος.
Εκτός από τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Σισέ, αυτό που τον εξόργισε ακόμη περισσότερο είναι το γεγονός ότι ο διαιτητής δεν διέκοψε τον αγώνα για να κάνει συστάσεις.
Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με τα όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο έχουν κάνει μια γροθιά τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που θέλουν να αποδείξουν πράγματα.


«Προκάλεσε την εξέδρα ο Σισέ»!!!

Αυτό που υπέπεσε στην αντίληψή μου είναι μια χειρονομία του Σισέ και μετά υβριστικά συνθήματα!

Ο πρόεδρος της Ξάνθης, Άρης Πιάλογλου, μετά τα όσα συνέβησαν με τον Τζιμπρίλ Σισέ, τόνισε πως δεν υπάρχει στη Θράκη ρατσισμός και ο Γάλλος φορ του Παναθηναϊκού έκανε χειρονομία προς την εξέδρα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NOVAΣΠΟΡ FM 94,6:
«Δημιουργείται θέμα χωρίς θα υπάρχει κάτι. Ζούμε σε μια περιοχή που είναι από τις πιο υποβαθμισμένες της Ελλάδας και ζούμε μαζί με μια μειονότητα χωρίς να υπάρχουν προβλήματα. Αλίμονο αν υπάρχει ρατσισμός στη Θράκη. Αυτό που υπέπεσε στην αντίληψή μου είναι μια χειρονομία του Σισέ και μετά τα υβριστικά συνθήματα, αλλά όχι ρατσιστικά. Σίγουρα είναι κατακριτέο, δεν πρέπει να βωμολοχεί ο κόσμος. Την είδα τη χειρονομία και την είδαν και άνθρωποι του ΠΑΟ. Τώρα εάν αυτοί υποστηρίζουν ότι η χειρονομία ακολούθησε είναι άλλο».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: