ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΚ: Η απάντηση σε Τζεμπούρ...

Η μετακίνηση του συνιστά «ήττα» για την ΑΕΚ!!!

Η μετακίνηση του Ράφικ Τζεμπούρ συνιστά «ήττα» για την ΑΕΚ που θέλει να απαντήσει με τον καλύτερο τρόπο. Κι αυτός είναι η απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη. Οι «κιτρινόμαυροι» προτίθεται να αυξήσουν την πρότασή τους, προσφέροντας μέχρι και 500.000 ευρώ στον Πανσερραϊκό για τον διεθνή επιθετικό και η διοίκηση των «λιονταριών» φαίνεται πιο διαλλακτική από ό,τι τις προηγούμενες ημέρες.
Όσο για τον Απόστολο Βέλλιο, η «σφήνα» της Μπολόνια έχει απομακρύνει τον παίκτη από την ΑΕΚ, αφού ο ιταλικός σύλλογος φαίνεται να ικανοποιεί και τις απαιτήσεις του Ηρακλή. Παράλληλα, εντείνονται οι προσπάθειες για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, καθώς ο Γιον Φιόλουσον αναχώρησε για την πατρίδα του.
Μιλούν για ανήθικη συμπεριφορά

Η απόφαση του Ράφικ Τζεμπούρ να υπογράψει στον Ολυμπιακό σχολιάστηκε αρνητικά από τη διοίκηση της ΑΕΚ. Επίσημη αντίδραση δεν υπήρξε, αλλά ανεπισήμως έκαναν λόγο για ανήθικη συμπεριφορά από έναν ποδοσφαιριστή με μηδενική προσφορά που δημιούργησε πολλά προβλήματα στο διάστημα της παραμονής του στην ομάδα. Μάλιστα κάποιοι δεν δίσταζαν να ισχυριστούν ότι το επεισόδιο στην προπόνηση της «Ένωσης» στις 2 Ιανουαρίου ανάμεσα στον Αλγερινό φορ και τον Μανόλο Χιμένεθ ήταν σκηνοθετημένο. Όχι όμως από τον Ισπανό τεχνικό, όπως έλεγε ο παίκτης, αλλά από τον ίδιο τον 26χρονο άσο. «Προετοίμαζε το έδαφος για να πάει στον Ολυμπιακό», λένε κάποιοι από πλευράς ΑΕΚ και θεωρούν πως οι εξελίξεις δικαιώνουν τον ισχυρισμό τους.
Ώρα για νίκη και εντός έδρας
Η ΑΕΚ του 2011 διαφέρει πολύ με εκείνη του 2010. Μετρά ήδη τρεις εκτός έδρας νίκες, αλλά στο μοναδικό της παιχνίδι ως γηπεδούχος έμεινε στο 0-0 με την Κέρκυρα. Στόχος είναι να γίνει «σεφτέ» στο αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 2). Επιπλέον κίνητρο αποτελεί η ρεβάνς για την ήττα στον αγώνα του πρώτου γύρου με 3-1.
Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στους Γεωργέα, Καφέ, Μανωλά και Γκέντσογλου, καθώς και στον Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του αλλά δεν αναμένονται πολλές αλλαγές. Πιθανότερο σχήμα είναι αυτό με τους Σάχα, Γιάχιτς, Νασούτι, Δέλλα, Καράμπελα, Μάκο, Ντιόπ, Λαγό, Σκόκο, Λυμπερόπουλο (Γκερέιρο) και Μπλάνκο.
* Ο Κώστας Μανωλάς εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στην Αταλάντα, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Αντίθετα πιθανή είναι η πώληση του Σάββα Γκέντσογλου, που έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον της Παλέρμο.
* Ο Άρναρ Γκρέταρσον κόντρα στη φημολογία περί παραίτησής του μετά το ναυάγιο στην υπόθεση Φιόλουσον παραμένει στη θέση του τεχνικού διευθυντή και μάλιστα ήταν εκείνος που καλωσόρισε τον Μίτσελ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: