ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Γιάννης Βαλαώρας: «Η ΑΕΛ χρειάζεται ηλεκτροσόκ»!!!


Τι λέει ο παλαίμαχος άσος για την πορεία της ομάδας!

Ο λάθος προγραμματισμός στην αρχή της σεζόν είναι η βασική αιτία της πτώσης της Λάρισας, σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο της ομάδας, Γιάννη Βαλαώρα.
Ο ίδιος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, τόνισε μεταξύ άλλων:
«Είναι άσχημη η κατάσταση. Οι οργανωμένοι δίνουν τελεσίγραφα στους παίκτες, κάτι που δεν πρέπει να γίνεται. Ίσως φταίει και ο πρόεδρος για την κατάσταση της ομάδας, αφού από την αρχή της σεζόν δεν πήρε τους σωστούς παίκτες και συνεργάτες: προπονητή, βοηθό ακόμη και γυμναστή. Η ομάδα δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της, το βλέπουμε όλοι. Αυτό δείχνει ότι δεν έχει γίνει σωστή δουλεία. Με μια αλλαγή προπονητή δεν πιστεύω ότι σώζεται η χρονιά. Χρειαζόμαστε 3-4 παίκτες. Με αυτούς τους παίκτες που έχουμε τώρα, όχι 8 νίκες που θέλουμε για να σωθούμε δεν θα κάνουμε, αλλά ούτε τρεις. Είναι θέμα ψυχολογίας πλέον. Χρειάζεται να γίνει ένα σοκ. Ίσως με μια αλλαγή προπονητή και μερικές προσθήκες, η ομάδα αναστηθεί».
Για τις αντιδράσεις του κόσμου, τόνισε: «Οι φίλοι της ομάδας φτάνουν στα άκρα. Η Λάρισα μας έχει συνηθίσει σε χαρές κυρίως, αλλά δε ν πρέπει να ξεχνάμε πώς ήταν τα πράγματα πριν έξι χρόνια. Αν πέσουμε, να προσπαθήσουμε να ανέβουμε ξανά. Είναι παράλογο πάντως να έχει 15.000 κόσμο στο γήπεδο και η ομάδα να είναι τελευταία. Ταλέντα υπάρχουν, αλλά φεύγουν. Δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες υποδομές για να εκμεταλλευτούμε αυτά τα νεαρά παιδιά».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: