ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός: Η πιθανή ενδεκάδα για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ! Η αποστολή του "δικεφάλου!!!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε τον ΠΑΟΚ, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο συλλόγων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Ernesto Valverde, στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας «άνοιξε τα χαρτιά του» όσον αφορά την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».
Σύμφωνα λοιπόν με όσα έδειξε ο κύριος Valverde το αρχικό σχήμα των Πειραιωτών θα συνθέσουν οι: Pardo, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Mellberg, Raul Bravo, Modesto, Ibagaza, Rommedahl, Riera, Mirallas και Pantelic.
Πηγή 

"Πάνοπλος" για σκορ πρόκρισης στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ!!!

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκης" το απόγευμα της Τετάρτης, όταν και αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πρoημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Μάκης Χάβος είδε όλους του τους ποδοσφαιριστές να είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ εκτός αποστολής άφησε για λόγους τακτικής τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και τους Μαλεζά, Βιτόλο και Μπουσαϊντί.
Η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το αυριανό ντέρμπι στο Φάληρο για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, ολοκληρώθηκε. Έπειτα από το φινάλε της προπόνησης ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα και η οποία απαρτίζεται από 19 συνολικά ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή του "δικεφάλου του Βορρά":

Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ίβιτς, Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ και Βιειρίνια

Με 4-2-3-1 και...κόντρα

Δεν πρόκεται να αλλάξει το 4-2-3-1 με το οποίο αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ, ο Μάκης Χάβος. Ο προπονητής των "ασπρόμαυρων" αναμένεται να εμπιστευτεί εκ νεόυ τον Κώστα Χαλκιά για την θέση κάτω από τα δοκάρια, με τους Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Σνάουτσνερ να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας.

Οι Γιώργος Φωτάκης και Πάμπλο Γκαρσία θα πάρουν θέσεις αμυντικών χαφ, με τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρη Σαλπιγγίδη να καλύπτουν το αριστερό και το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής του "δικεφάλου του Βορρά". Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αθανασιάδης, με τον Βλάνταν Ίβιτς να επιστρέφει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και να παίρνει θέση πίσω από τον νεαρό επιθετικό και να κινείται μεταξύ μεσαίας γραμμής και επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: