ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Επεισόδια σε αγώνα Κορασίδων!!!

Σκηνές ντροπής και απίστευτης βαρβαρότητας εκτιλήχθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε αγώνα του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στο γυμναστήριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Περίπου 40 οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε τρία αδέλφια αθλήτριας της ομάδας του Παναθηναϊκού που μαζί με τη μητέρα τους παρακολουθούσαν αμέριμνοι τον αγώνα.
Το ένα αγόρι φορούσε μπλούζα με τα διακριτικά του Παναθηναϊκού καθώς προηγουμένως είχε παρακολουθήσει τον αγώνα βόλεϊ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στην Γλυφάδα.
Περίπου δέκα οπαδοί της ΑΕΚ του ζήτησαν να βγάλει την μπλούζα. Οταν εκείνος αρνήθηκε άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα. Ο αγώνας διακόπηκε αφού άλλοι 30 οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και τα κοριτσάκια των δύο ομάδων τρομαγμένα έτρεχαν να σωθούν στις αγκαλιές των γονιών τους που ήταν στην εξέδρα και άφωνοι παρακολουθούσαν το έργο των κάφρων.
Οι δύο νέες ρέφερι Βατικιώτη και Ράντσιου παρότι σοκαρισμένες είχαν την ψυχραιμία να καλέσουν την αστυνομία που έφτασε αμέσως με ένα περιπολικό αλλά ήταν αδύνατον να επιβάλλουν την τάξη. Οι αστυνομικοί ζήτησαν την άμεση διακοπή του αγώνα αφού δεν είχαν δυνάμεις για να εγγυηθούν την ασφάλεια των κοριτσιών του Παναθηναϊκού, ενώ φυγάδευσαν τη μητέρα με τη κόρη της και τους υιούς της μακριά από το γήπεδο.
Τραγική φιγούρα η μητέρα των τριών αγοριών που καλούσε σε βοήθεια και στο τέλος λιποθύμησε μην αντέχοντας να βλέπει τους γιους της να δέχονται επίθεση, ενώ η κόρη της έκλεγε στον αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας ήταν εκτός βαθμολογικού συναγωνισμού για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ όπως εκτός συναγωνισμού είναι η καφρίλα των ανεγκέφαλων που κατέστρεψαν μια αθλητική συνάντηση 15χρονων κοριτσιών και προκάλεσαν πόνο και φόβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: