ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός: Με νίκη κρατάει τη διαφορά !!!

Για το +5 και στο 2011Για το +5 και στο 2011!!!

Ποδαρικό με νίκη θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός για τη νέα χρονιά που φιλοξενεί  τον Ηρακλή στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30, ΝΕΤ).
Ο Ολυμπιακός μετά το επιτυχημένο πέρασμα του Παναθηναϊκού στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη, θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να κρατήσει τη διαφορά των πέντε βαθμών που τον χώριζαν πριν από τη διακοπή από τον «αιώνιο» αντίπαλό του.
Ο Βάσκος προπονητής των «ερυθρολεύκων» άφησε ερωτηματικά για την αρχική ενδεκάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις. Στην προπόνηση της Πέμπτης δοκίμασε σχήμα με Φουστέρ και Ιμπαγάσα στα αμυντικά χαφ, ενώ είχε και σύντομο τετ α τετ με τους δύο παίκτες.
Μια πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους Πάρντο, Τοροσίδη, Α. Παπαδόπουλο, Ποτουρίδη, Μπράβο, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Ζαϊρί, Ριέρα, Μιραλάς και Πάντελιτς. Σε περίπτωση που ο τελευταίος δεν ξεκινήσει, πίσω από τον Μιραλάς μπορεί να αγωνιστεί ένας εκ των Νέμεθ ή Φετφατζίδη. Όσο για το χώρο της μεσαίας γραμμής δεν αποκλείεται να παίξει ο Γ. Παπαδόπουλος και ο Φουστέρ να μείνει στη θέση του.
Οι 19 που πήρε στην αποστολή ο Βαλβέρδε είναι οι Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Γ. Παπαδόπουλος, Λεάντρο, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ρόμενταλ, Ζαϊρί, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς και Νέμεθ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: