ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η συνέντευξη τύπου του Προέδρου του Α.Γ.Σ Καστοριάς!!!

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος της ομάδος μας. Ξεκινώντας την τοποθέτηση του αφού καλωσόρισε τους Δημοσιογράφους των ΜΜΕ αλλά και αρκετούς φιλάθλους της Καστοριάς που παραβρέθηκαν στην συνέντευξη’
Η τοποθέτηση ενημέρωση του προέδρου αφορούσε τους στόχους που είχε και έχει η διοίκηση του.
Αναφέρθηκε ότι όταν ανέλαβαν την ομάδα πήραν πάρα πολλές υποσχέσεις από φορείς όπως Νομαρχία, Δήμο και άλλους και μέχρι τώρα καμία υπόσχεση δεν έγινε πραγματικότητα, Καθώς ότι πολλοί επιχειρηματικοί κλάδοι αλλά και επιχειρηματίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν (εκτός τριών τεσσάρων περιπτώσεων) δεν βοήθησαν οικονομικά.
Το μπάτζετ για όλη τη χρονιά θα αγγίξει τις 200.000 ευρώ και μόνο τα έξοδα των διαιτητών φεύγουν εκτός, το υπόλοιπο ποσό μένει εδώ και μοιράζεται σε ποδοσφαιριστές προπονητές, φαρμακεία ρουχισμό και άλλα.
Η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα είναι καλή αν λάβουμε υπόψη ότι αν πάρουμε και τους 6 βαθμούς που μας αφαιρέθηκαν, (το θέμα χειρίζεται δικηγόρος) η ομάδα απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή και ο στόχος είναι να αλλάξει φέτος κατηγορία.
Η Καστοριά στα επόμενα δύο τρία χρόνια θα πρέπει να πρωταγωνιστεί σε άλλες κατηγορίες (Γ’ Β’ και Α’ Εθνική).
Η αλλαγή προπονητού οφείλεται σε πειθαρχικό παράπτωμα και στο μη έλεγχο των αποδυτηρίων. Οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι με βάση τα συμφωνηθέντα με κάποια μικρή καθυστέρηση και δεν πρόκειται να χάσουν τίποτα από τα συμφωνηθέντα.
Ο Κ. Σταμούλης αναφέρθηκε ακόμη ότι όσο είναι διοίκηση δεν θα δημιουργηθούν στην ομάδα χρέη όπως αυτά που έρχονται τώρα στον ΑΓΣ και αφορούν την ΠΑΕ Καστοριάς (2009).
Η ομάδα πλαισιώθηκε από Καστοριανούς Ποδοσφαιριστές και αυτό θα γίνει και στα επόμενα χρόνια.
Αναφέρθηκε ακόμη ότι οι φίλαθλοι πρέπει να βοηθήσουν πιο πολλή την ομάδα. Σε ερώτηση αν βρεθεί επενδυτής τι θα κάνει η διοίκηση Σταμούλη ο πρόεδρος απάντησε ότι οι πόρτες είναι ανοικτές για οποιονδήποτε Καστοριανό θέλει να αναλάβει την ομάδα. Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία σοβαρή πρόταση . Οι πόρτες της Διοίκησης είναι ανοικτές σε όποιον θέλει να βοηθήσει την διοίκηση με οπουδήποτε τρόπο.
Kλείνοντας πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η ομάδα πρέπει να υπάρχει και να ανέβει σε μεγαλύτερες κατηγορίες για να έρχονται όπως και τις παλιές εποχές φίλαθλοι των άλλων ομάδων, βοηθώντας και στην οικονομική κατάσταση του τόπου μας.
Πηγή: kastoria 4u
Μπέτσκας :Απο την συνέντευξη τύπου δεν βγήκε κάποια σημαντική είδηση και όσο για το θέμα προπονητή είπε οτι θα υπάρξουν ανακοινώσεις απο Δευτέρα.
Η ομάδα χρειάζεται πάνω απο όλα την συμπαράσταση του κόσμου που τις έχει γυρίσει την πλάτη.Γίνεται μια προσπάθεια απο Καστοριανούς παράγοντες με Καστοριανούς παίχτες που αγαπούν και τιμούν την ομάδα αλλά οι Καστοριανοί δεν έρχονται στο γήπεδο.
Ας έχει 1000 με 1500 κάθε αγωνιστική στο γήπεδο και θα λυθούν και τα οικονομικά και όλα..

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: