ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Μόνο πρόστιμο στην ΑΕΚ!!!

Με 15 χιλ. ευρώ τιμώρησε την ΑΕΚ η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, κρίνοντας ότι η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ δεν είναι ένοχη για ευρείας κλίμακας επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. 'Ετσι, η 'Ενωση θα αγωνιστεί με τους οπαδούς της στις κερκίδες στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
"Η ΑΕΚ είχε ευρείας κλίμακας ήττα και όχι επεισόδια". Με αυτή τη χαρακτηριστική φράση ο νομικός εκπρόσωπος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου, σχολίασε την κατηγορία σε βάρος της ομάδας, για "ευρείας κλίμακας επεισόδια στον αγώνα της με τον Ολυμπιακό Βόλου". Η υπόθεση αυτή εκδικάστηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, με το νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ να αναφέρει ακόμη:"Και στην περίπτωση που συνέβησαν τα επεισόδια, τα οποία αναφέρει η Αστυνομία στην έκθεσή της, η ΠΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη, αφού έγιναν πολύ μακριά από το γήπεδο", τόνισε.
"Παράλληλα, οι δημοσιογράφοι που ήταν στο γήπεδο, δεν έγραψαν τίποτα για όσα ανέφερε η Αστυνομία", συμπλήρωσε ο κ. Γρηγορίου.
Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ακης Τάκης, υποστήριξε, από την πλευρά του:"Μετά από τη λήξη του αγώνα, περίπου 100 άτομα κατευθύνθηκαν προς το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ και χωρίς να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: