ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Καστοριά: Κι όμως είναι ακόμα εδώ . . . ! ! !

Γράφει ο συνεργάτης του Kastoria- FC News: Χαράλαμπος Ζυπίδης
Την πρώτη του νίκη για το 2011 πέτυχε ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς ,καθώς οι ‘’γουναράδες’’ ξέσπασαν στην κυριολεξία απέναντι στην ανήμπορη να αντισταθεί Πεντάβρυσο, την οποία και φιλοδώρησαν έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση με 5 τέρματα παίρνοντας την άτυπη ρεβάνς του α΄γύρου (όπου είχαν χάσει με 1-0)!
Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας της Καστοριάς ήταν ο Αντώνης Πετρόπουλος ο οποίος σκόραρε δις ανοίγοντας και κλείνοντας το χορό των τερμάτων, δίνοντας πολλές απαντήσεις για το μέγεθος της ποδοσφαιρικής τους αξίας ενώ σε μεγάλη μέρα βρέθηκαν οι Νίκος Τζιώτζης και Δημήτρης Παπαδόπουλος, οι οποίοι μαζί με την ψυχωμένη εμφάνιση των υπολοίπων συμπαικτών τους οδήγησαν την ‘’ερυθροκίτρινη αρμάδα’’ στο ρόζ φύλλο αγώνα μετά από τρεις ‘’μαύρες’’ αγωνιστικές…
Αξίζει , μάλιστα, να αναφερθεί πως στην σημερινή αναμέτρηση έκανε το ντεμπούτο σ’ αγώνα πρωταθλήματος ο φέρελπις Νίκος Σίμος δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, ενώ ο υπηρεσιακός προπονητής Πέτρος Τσούκλης παρέταξε υποδειγματικά τους ποδοσφαιριστές με την αρωγή του προέδρου κ. Αχιλλέα Σταμούλή. Κλείνοντας, εξελίξεις στο θέμα του προπονητή αναμένονται εντός των επόμενων ημερών, αν όχι ωρών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα είναι από το χώρο του Καστοριανού ποδοσφαίρου.
Επόμενος σταθμός για την ομάδα της Καστοριάς είναι η Αγκαθιά, την ερχόμενη Κυριακή, σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει εν πολλοίς τους στόχους της ομάδας μας για το υπόλοιπο της σεζόν ενώ όλοι στην ακριτική πόλη ‘’ζουν κι αναπνέουν’’ για το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Βατανιακό.
Το φύλλο αγώνος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
3ος όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 18 η αγωνιστική
Kυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 Ώρα έναρξης: 15.00Γήπεδο:Ο.Α.Κ.Α Καστοριάς
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Α.Σ. ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ
1
ΣΙΣΚΟΣ Α.
1
ΔΕΛΛΙΟΣ
2
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
2
ΜΙΝΟΣ
3
ΤΑΝΤΣΗΣ Π.
3
ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ
4
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Χ.
4
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
5
ΛΙΤΣΚΑΣ Δ.
5
ΜΠΟΡΟΖΗΣ
6
ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ Δ.
6
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Θ.
7
ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.
7
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
8
ΦΛΙΝΔΡΗΣ Ν.
8
ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ
9
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.
9
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
10
ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν.
10
ΝΙΚΟΛΑΟΥ
11
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.
11
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Ι.
Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι
12
ΜΠΑΤΖΙΟΣ Α.
12
ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ - - > ΝΙΚΟΛΑΟΥ 46’
13
ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ. - - > ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ. 68’
13
ΤΖΙΒΑΡΑΣ
14
ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ Σ. - - > ΦΛΙΝΔΡΗΣ Ν. 52’
14
ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ - - > ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 72’
15
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Β.
15

16
ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α.
16
ΜΑΣΜΑΝΙΔΗΣ - - > ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Θ. 82’
17
ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ Γ.
17
ΤΖΕΛΛΙΟΣ
18
ΣΙΜΟΣ Ν. - - > ΣΑΒΒΑΪΔΗΣ Δ. 74’
18
ΣΑΧΣΑΝΙΔΗΣ
Προπονητής: Πέτρος Τσούκλης
Προπονητής: Κων/νος Καρασούλας
Σκόρερς: 17΄, 88΄Πετρόπουλος, 37΄Παπαδόπουλος Δημ., 41΄Αναγνωστόπουλος, 43΄Τζιώτζης Κίτρινες: 84΄Πετρόπουλος//49΄Μπορόζης, 60΄Γρηγοριάδης Θεοφ., 89΄Αντωνιάδης

Το φίλμ του αγώνα:
Δυναμικά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι ‘’γηπεδούχοι’’ οι οποίοι απείλησαν σε δύο απανωτές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον έμπειρο Νίκο Τζιώτζη στο 2’ και στο 4’, χωρίς όμως κάποιο ουσιώδες αποτέλεσμα. Στο 6’ ο Λίτσκας τροφοδότησε τον Αντώνη Πετρόπουλο, με το σουτ του τελευταίου να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι ενώ απευθείας φάουλ του Τάντση μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Δέλλιος στο 16’.
Τον γόρδιο δεσμό έλυσε στο επόμενο λεπτό ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα και μ' ένα αριστουργηματικό γυριστό σουτ, από αυτά που μόνο στα Ευρωπαικά γήπεδα και σε κορυφαίο επίπεδο μπορεί να δει κανείς, ‘’κάρφωσε’’ την μπάλα τα δίχτυα και έδιωξε το άγχος από τους συμπαίκτες του.
Στο 19’ κεφαλιά του Αναγνωστόπουλου έπειτα από σέντρα του Τζιώτζη κατέληξε λίγο άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Τσαμτσάκη. Στο 24’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν την ισοφάριση αλλά το σουτ του Γιάννη Γρηγοριάδη ‘’τράνταξε’’ το οριζόντιο δοκάρι του Σίσκου. Στο 37’ ο Τζιώτζης τροφοδότησε υποδειγματικά τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ο οποίος με εξαιρετική κεφαλιά έκανε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, τέρμα το οποίο μάλιστα ο αρχηγός της ομάδας δεν πανηγυρίσε μιας και η Πεντάβρυσος ήταν η ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά…
Στο 41’ έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό των Τζιώτζη, Πετρόπουλου και Αναγνωστόπουλου, ο τελευταίος πλάσαρε μέσα από την μεγάλη περιοχή και με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού και του αντίπαλου τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα για Τρίτη φορά στα δίχτυα της Πενταβρύσου! Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Νίκος Τζιώτζης έπειτα από μια από τις γνωστές του επελάσεις από τα δεξιά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το 4-0 στο 43’, σκορ με το οποίο οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ο ρυθμό έπεσε, με τον Τζιώτζη να απειλεί τον Δέλλιο στο 47’ χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, ενώ ο Σίσκος μπλόκαρε άνετα το σουτ του Γρηγοριάδη στο 53’. Το χορό των τερμάτων έκλεισε στο 88’ ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του δίνοντας πολλές απαντήσεις για τις διαστάσεις του ταλέντου και της αδιαφμισβήτητης ποδοσφαιρικής του αξίας!
Άριστη η διαιτησία του κ. Αλατζά και των βοηθών του κ.κ. Μανωλάκη και Μαυρίδη, άπαντες του Σ.Δ.Π. Πέλλας.
Read more: http://kastoria-fcnews.blogspot.com/#ixzz1BwN01r5P

Δεν υπάρχουν σχόλια: