ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός: Παθιασμένος ο Μοδεστό!

Ένας με τον κόσμο του Ολυμπιακού αισθάνεται ο Φρανσουά Μοδεστό, αφού μοιράζονται το ίδιο πάθος...
... Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" ο Γάλλος αμυντικός των ερυθρολεύκων έδωσε απαντήσεις για την έως τώρα εμπειρία του στην Ελλάδα:
«Όπως ξέρετε είμαι από την Κορσική. Γι αυτό είμαι τόσο παθιασμένος. Έχουμε την ίδια καρδιά και το ίδιο πάθος με τον κόσμο, αλλά και όσους ζουν εδώ. Όταν παίζουμε εντός έδρας πραγματικά το απολαμβάνω. Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι φανταστικός ο κόσμος του Ολυμπιακού. Ξέρω τα έχετε ακούσει κι άλλες φορές αυτά, αλλά τα λέω αληθινά. Τα πιστεύω. Είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Μου έλειπε αυτό στις άλλες ομάδες που έπαιξα και ειδικά στη Μονακό όπου ο κόσμος ήταν ελάχιστος και καθόλου παθιασμένος».
Στη συνέχεια ο πρώην άσος της Μονακό τόνισε: «Όταν η ομάδα δεν τα πάει καλά, όπως είχε συμβεί με τον Πανσερραϊκό, φωνάζουν περισσότερο και μας κρατούν ζωντανούς. Μας δίνουν δύναμη και ώθηση να προσπαθήσουμε περισσότερο, να μην τα παρατήσουμε. Αυτό είναι σημαντικό. Όταν μπαίνω στο Καραϊσκάκη και βλέπω όλο αυτόν τον κόσμο και αυτό το πάθος δεν μπορώ παρά να παρασυρθώ και εγώ μαζί τους. Νομίζω ότι μοιάζουμε τελικά πολύ με τον κόσμο του Ολυμπιακού».
Όσο για το αν είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδας είπε: «Είμαι ευτυχής εδώ. Ο σύλλογος είναι μεγάλος, καταπληκτικός. Έκανα εξαιρετική επιλογή τελικά και όσο περνάει ο καιρός αισθάνομαι και πιο σίγουρος για αυτό», ενώ για το γκολ και την εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΟΚ πρόσθεσε: 

«Καλύτερα να μην είχα σκοράρει και να κερδίζαμε. Έπρεπε να κερδίσουμε. Το αξίζαμε. Μπορούσαμε να κερδίσουμε άνετα αλλά… Ήμασταν άτυχοι σε πολλές φάσεις. Η μπάλα σταματούσε συνεχώς στο δοκάρι. Και αυτοί σε μια φάση που έκαναν έβαλαν γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως».
Τέλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον επαναληπτικό: «Έχουμε την πείρα και την ποιότητα ως ομάδα να κερδίσουμε στην έδρα τους και να προκριθούμε. Θέλω προσωπικά όπως και όλη η ομάδα, πολύ αυτό το νταμπλ. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλουμε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να είναι όλοι σίγουροι πως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το καταφέρουμε». 

karxarias

Δεν υπάρχουν σχόλια: