ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΒΟΛΟΣ: "Ερυθρόλευκη" απάντηση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ !!!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση-απάντηση σε αυτήν που έβγαλε χθες το βράδυ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Mία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, oπαδοί του «Δικέφαλου του Βορρά» επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια, με συνέπεια η αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών. Ακολούθησαν επεισόδια, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σπάνε καθίσματα και να βάζουν φωτιές.
Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συμφωνεί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ «σε ό, τι αφορά την Αστυνομία. Πραγματικά η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας έκανε λάθος σχεδιασμό και δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη για ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι. Αυτό όμως το γεγονός σε καμία περίπτωση δεν θέτει εκτός ευθυνών την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους της».
Ανάμεσα σε άλλα, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρεται: «Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία και είναι μεγάλη ομάδα. Δεν επιτρέπεται όμως οι διοικούντες μίας τέτοιας μεγάλης ομάδας να προσπαθούν να καλύψουν και να δικαιολογήσουν τα έκτροπα και τους βανδαλισμούς των φιλάθλων τους και τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, διότι όποιες ευθύνες κι αν έχει η Αστυνομία, σίγουρα δεν είναι αυτή που κατάστρεψε ολοσχερώς τις τουαλέτες του Σταδίου και τις πόρτες ασφαλείας, που προκάλεσε το ξήλωμα και το σπάσιμο των καθισμάτων, που άναψε εστίες φωτιάς, που φρόντισε για το ρήμαγμα των κυλικείων και που προκάλεσε τον τραυματισμό αθώων πολιτών και όχι μόνο...
Γρονθοκόπησαν μάλιστα ακόμη και τους υπαλλήλους των κυλικείων που δούλευαν για ένα μεροκάματο, κλέβοντας τις εισπράξεις τους. Αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει να τα καταδικάσει και συγχρόνως να προσπαθήσει να αποβάλει αυτά τα κακοποιά στοιχεία από την οικογένειά της και από τα ελληνικά γήπεδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: