ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Επεισόδια και στην εκδίκαση του αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-ΟΦΗ


Το 3ο ημίχρονο της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννενα με τον ΟΦΗ ήταν εξίσου επεισοδιακό με τα προηγούμενα 2. Η εκδίκαση της υπόθεσης στην πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή περιελάμβανε ύβρεις εκατέρωθεν, φωνές, διαπληκτισμούς και σκηνές απείρου... ελληνικού κάλους.
"Ελεεινός ψεύτης και θεατρίνος", ήταν τα λόγια των ανθρώπων του ΠΑΣ που αφορούσαν τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Πολυχρόνη Βεζυρίδη, για τον οποίο ισχυρίζονται ότι δεν δέχθηκε επίθεση από τον οπαδό που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το αντίθετο, επικαλούμενοι το βίντεο του αγώνα.
Στον αντίποδα, η πλευρά των Κρητικών είχε μαζί της αρκετούς φίλους του ΟΦΗ (μικρομέτοχοι της ΠΑΕ) και τον Νίκο Μαχλά, ο οποίος άσκησε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα για διαστρέβλωση των συνθηκών τέλεσής του, με στόχο να τιμωρηθούν οι Γιαννιώτες (που είχαν νικήσει με 1-0) και ο ΟΦΗ να πάρει τη νίκη στα χαρτιά. "Μέχρι και ντους έκαναν οι παίκτες κατά τη διάρκεια των διακοπών", ειπώθηκε χαρακτηριστικά στην αίθουσα, στη διαδικασία η οποία απειλήθηκε επίσης με διακοπή πολλές φορές και διήρκεσε περίπου 3 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: