ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Πάει ΠΑΟ ο Μπλάνκο;

Ενας «πράσινος» «Ζορό»!!!

Φήμες κυκλοφορούν για πρόταση του Παναθηναϊκού στον Μπλάνκο για το καλοκαίρι. Ο παίκτης θέλει να ανανεώσει, αλλά αν δεν ικανοποιηθεί θα πάει στο Τριφύλλι. Ενημερώθηκε ο μάνατζερ του Αργεντινού.
Όπως όλα δείχνουν, το επόμενο Δ.Σ του Παναθηναϊκού θα λάβει χώρα μετά τις 19 Φεβρουαρίου που είναι η ημερομηνία της «μητέρας των μαχών». Μετά το ντέρμπι λοιπόν θα έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα και στον Παναθηναϊκό θα μπορούν να ασχοληθούν πιο ενεργά με την επόμενη χρονιά.
Ντουγκλάο, Αμπτούν και Μπλάνκο είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό και για τους οποίους θα γίνει κίνηση το ερχόμενο καλοκαίρι. Όσο αφορά τον επιθετικό της ΑΕΚ, υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι οι Πράσινοι ήδη έχουν ενημερώσει τον ατζέντη του και ίσως να υπάρχουν εξελίξεις τις επόμενες δύο εβδομάδες, αφού ο Μπλάνκο θα μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο.
Ο παίκτης, από την πλευρά του, εξακολουθεί να θέλει να παραμείνει στο ρόστερ της Ένωσης και οι απαιτήσεις του πλέον δεν ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ. Αν όμως η ΑΕΚ δεν δείξει ότι τον θέλει, εκείνος αναγκαστικά θα κουνήσει «μαντήλι» με προορισμό την Παιανία.
πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: