ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Πανιώνιος: Τα «ερυθρόλευκα πιστόλια» θα ξαναχτυπήσουν!!!

Θέλει να σκοράρει και κόντρα στον ΠΑΟ ο Μήτρογλου!!!

Μετά το «τρίποντο» κόντρα στον Άρη, ο Κώστας Μήτρογλου κατά τη βράβευσή του ως πολυτιμότερου παίκτη της 18ης αγωνιστικής επισήμανε πως στόχος του Πανιωνίου είναι η νίκη και με τον Παναθηναϊκό.
Στην πρώτη του εμφάνιση με την κυανέρυθρη φανέλα ο Κώστας Μήτρογλου κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και να οδηγήσει τον Πανιώνιο σε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Άρη στο «Βικελίδης». Η εμφάνισή του αυτή του έδωσε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 18ης αγωνιστικής. Το βραβείο στον νεαρό επιθετικό παρέδωσε ο Νόνι Λίμα, μια παλιά δόξα του Πανιωνίου. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη βράβευση ο Μήτρογλου ανέφερε: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Άρη. Πήραμε ψυχολογία. Έχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή και θα τα δώσουμε όλα. Ο Πανιώνιος σε κάθε ματς έχει στόχο τη νίκη για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία».
Για το βραβείο το οποίο του απονεμήθηκε σχολίασε: «Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένειά μου. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που έβγαλαν τις πάσες για να πετύχω τα δύο τέρματα. Ομολογώ πως δεν περίμενα πως στο ντεμπούτο μου θα σκοράρω δύο φορές. Aυτή η εμφάνιση μας ανέβασε την ψυχολογία».
Όσο για το επόμενο ματς της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό είπε: «Δεν υπάρχει επιπλέον κίνητρο. Στόχος μας είναι η νίκη όπως και σε κάθε ματς. Είμαι έτοιμος».
Από την πλευρά του ο Νόνι Λίμα, ο οποίος έκανε τη βράβευση, είπε απευθυνόμενος στον επιθετικό του Πανιωνίου: «Συγχαρητήρια, πάντα τέτοια και εύχομαι να βγεις ο καλύτερος σκόρερ της ομάδας και να βοηθήσεις τον Πανιώνιο που σε χρειάζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: